Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell DestekCell tarifesinin anlamlı/avantajlı hale gelmesi için talepte bulunalım

Bu "her yöne 20 kr." "diğer operatörler"i de kapsıyor mu acaba? Yoksa sadece sabit hatalara dair mi bu fiyatlar?

Eğer diğer operatörler hala 41.5 kr ise, Turkcell indirim değil zam yapmış demektir :)

Patron, yok artık daha neler :) Yurtiçi her yöne arama ne demek? Turkcell'den Turkcell'e aramalarda 15 Krş. zam gelmiş evet, diğer operatörlerde de %50'den biraz fazla indirim yapılmış, benim anladığım bu. Yani artık yurtiçi her yöne dakikası 20 kuruşa konuşacağız.

Ben de öyledir diye tahmin ediyorum ya, belli de olmaz diyerekten altını çizmek istedim :)

Gerçi evet Türkcell'in biraz Türkçe sorunu var.

Bizbize destek tarifesindeki gazi, gazi eşleri, malul ve engelli vatandaşlar Turkcell ve Sabit hatlar ile ayda sadece 18,5 Kr'a konuşuyorlar

Defalarca söylememe rağmen şu cümleyi düzeltmediler. Bknz. Daha önceki mesajlarım

bu konuya daha önce cevap yazmıştım.ama yine yazmak istiyorum.bu aralar en iyi tarifesi faturalılar için turkcell joker tarifesi....

KDV, ÖİV dahil sadece 5 TL’ye her yöne 100dk içeren Joker Paket’i alıp ne ödeyeceğinizi bilerek içiniz rahat konuşabilirsiniz. İster kendi tarifenizdeki paket dakikalarınızı daha da büyütebilirsiniz, ister siz de paket kullanmanın avantajını yaşamaya başlayabilirsiniz!
Joker Paket 21.06.2011-31.08.2011 tarihleri arasında abone alımına açıktır...[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]JOKER Paket’ten tüm bireysel faturalı aboneler yaralanabilir. [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]JOKER Paket almak için JOKER yazıp 2222’ye gönderebilir,Turkcell MüşteriHizmetleri’ni arayabilir, [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Turkcell İletişim Merkezleri[/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ne başvuruda bulunabilirve ya Online İşlemler’i ziyaret edebilirsiniz.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Calibri"]Paket aboneliği için gönderilen başvuru SMS’iücretsizdir...gerekli ve daha detaylı bilgi için TURKCELL - Joker Paket ziyaret ediniz.saygılar[/FONT]

Sabit ücret olmaması çok güzel!.
Telefonu sadece acil aramalar için kullanan herkeze güzel haber!.
Kullanmadığın bir şeyin parasını ödemek külfet oluyor.
Mesela bankalar soyguncu hesap işletim ücreti adı altında ykb ve akbank kaç kere paramı gasp etti.. Bu ücretin hiçbir ahlaki değeri yok!
6 ayda bir 40 tl:mad: Ne güzel memleket...

arkadaşlar 13 yıllık turkcel kullanıcısıydım baktımki bi avantajı kalmamış bende başka oparatöre geçtim destek celin bi avantajı kalmadı varsa başka avantajlı paketler bana da haber verin

Arkadaşlar;
Turkcell den yeni bir yaklaşım Engellilere...24.06.2011 tarihinde,Turkcell tarafından telefonuma sistem mesajı geldi ve sizlerle aynen paylaşmaktayım;

BizBize Destek tarifesi artık daha avantajlı.24 Haziran itibariyle aylık,sabit ücret yok.Yurtiçi heryöne konuşmanın dakikası 20Kr,SMS ücreti ise 20Kr./adet.
:)

bu 20 krş 6 saniyemi yaksa 59 saniyemi arkadaşlar bi açıklayın bakim

ücretlendirme periyodu 6 sn mi? 1 dk mı?
1 dk ise cok pahalı bir tarife...

Turkcell in engellilere kıyak adı altında attığı kazık sanırım...

tam destek hep destek :))

Sevgili Müşterimiz;
İletmiş olduğunuz talebinizle ilgili sizinle en kısa zamanda iletişime geçeceğiz.
Size hizmet edebilme fırsatı sunduğunuz ve iletişimde Turkcell’i seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Turkcell Hizmet Ekibi

Bugün web sitelerini güncellemişler: TURKCELL - Destek
BizBize Destek tarifesinde konuşmalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Aylık Sabit Ücret: Yok
  • Turkcell'lileri arama: 20 Kr/dk
  • Sabit Hatları Arama: 20 Kr/dk
  • Diğer Operatörleri Arama: 20 Kr/dk
  • Yurtiçi kısa mesaj ücreti: 20 Kr/adet

Arkadaşlar burda dikkatimi çeken bir husus var bunu paylaşmak istiyorum.Destekcell bir tarife olarak geçiyor oysa engellilerin kullanımına sunulduğu için bu bir tarife değil destek(İndirim)olmalı.Yani destekcel kullanıcıları diğer kullanıcılar gibi bütün tarifelere geçebilmeli ve uygulama ise şöyle olmalı.Örneğin normal kullanıcı için alınan ücretin sadece %50 si yansıtılmalı.Destekcel ancak bu şekilde olursa destekcel olur,yoksa bir tarife olarak kalacaksa tercih etmeyin diye düşünüyorum çünkü destekcell tarifesinin dısındaki bazı tarifeler daha uygun,o halde bir engelli neden destekcell kullansın..Türkcellin böyle bir indirim yapma zorunluluğu tabiki yok.Fakat engelliler tercihlerini farklı bir şekilde kullanma yoluna giderse Turkcell de doğal bir tepki olarak daha uygun bir uygulama yapacaktır düşüncesindeyim.Ayrıca destekcel yanlızca faturalı kullanıcılar icin gecerli oysaki faturasız kullancılar icinde acık hale getirilmeli.Eğerki bu şekilde bir talepte bulunuyorsanız sadece Turkcell değil Vodafone ve Avea icinde aynı şekilde mail gönderin sonucta engelliler en iyi hizmeti veren GSM operatörünü tercih edecektir..Serbest pisaya:cool: ne kadar hizmet o kadar abone...Sonuç olarak eklemek istediğim husus eğerki memnun değilseniz uygun bir uygulama cıkana kadar başka bir tarifeye gecin ki gsm operatörleri bu hızlı iptaller karsısında geri kazanım icin daha uygun bir uygulama başlatsın teşekkür ederim...

Selam Arkadaşlar,evet faturalar çok gelmeye başladı.bana şöyle bir mesaj geldi yeni:Bizbize Destek tarifesi,24 Haziran itibariyle aylık sabit ücret yok,Yurtiçi her yöne konuşmanın dakikası 20Krş,SMS ücreti 20Krş adeti diye mesaj geldi.eskiden 180 krş tu şimdi böyle oldu.
Diyeceğim bireysel değil de hepimiz topluca bir şeyler yapılırsa daha iyi ve güzel olunacağını düşünüyorum.Her csm oparatörler de çeşitli kampanyalar var,yok memur,kamu hiç biri engelliler için güzel paketler sunmuyor,inş.hep birlikte olursak güzel olur diye düşünüyorum.

Bu uygulama benim için iyi oldu. Telefonla konuştuğum neredeyse yok gibi, her zaman kullanımınız 12 küsur TL'yi geçmediği için fatura çıkmadı mesajı geliyordu. Daha sonra geldiğinde de içinde sabit ücret en fazla yer tutuyordu :) Artık sabit ücretten de kurtulmuş olduk. Ama tabii çok kullananlar için avantajlı mıdır, bilmiyorum. Ancak tabii ki bir sürü kampanya var, takip etmek lazım. En iyisi de fazla konuşmamak.

slm arkadaşlar bende destek uygulamsındayım ama şunu anlayamadım ben türkcel ve vodofene arayınca aynı fiyat kesiliyo ama avea arayınca faturam cok geliyo yani avea yı kapsamıyo mu bu tarife heryöne diye birşey yok mu bu konuda bana yardımcı olurmusunuz

sahrud_45;

24.06.2011 tarihinde başladı..Dolayısıyla önümüzdeki faturana yansıyacak..:)

ADISAKLIM;

Ön ödemeli hatlar için geçerli değil..:)

turkcell ile 10 yıllık beraberliğime bu hafta son vereceğim.

marifetmiş gibi yaptıkları indirimden, paket'den söz ediyorlar. dakikası 20krs nedir yahu. onu geçtim her yöne 300dk 300sms 29 tl nedir.

engelliye destek böyle mi oluyor.

memlekete döneyim ilk işim turkcell'i bırakma şenliklerine katılmak olacak. keşke iphone alsaydım. yani bi 20 lira daha verir telefon sahibi olurdum :) 40 liradan düşük fatura gelmedi ki.

bir turkcell çalışanı olarak söylüyorum boşuna kendinizi yoruyorsunuz :) değişiklik yapmazlar....

BizBize Destek Tarifesi’nde olanlar için BizBize Destek Paketleri oluşturulmuş.

Bizbize Destek Paketleri Kampanyası

KONUŞMA PAKETİ : 1.500 dk. Turkcell içi + 500 dk. her yöne (20 TL/Aylık)
SMS PAKETİ : 9000 SMS Turkcell içi + 1.000 SMS her yöne + 100 MMS Turkcell içi (10 TL/Aylık)
İNTERNET PAKETİ : 1 GB (10 TL/Aylık)

Yine parça parça veriyor.

Şu komple bi paket halinde verseler ne olur sanki.

Örn: 1000 Dak Her Yöne + 1000 SMS Her Yöne + 1GB İnternet = 25 TL

İsteyen daha fazla sms ve internet için ekstra paket alabilir.

A_GEYiK;

Bi kaç gün önce çok uzundur kenarda kullanmadığım Turkcell hattın Destekcell tarifesindeki durum nedir diye sitesine bakıp, oradaki ankette en olumsuz oy seçeneğini işaretlemiştim, pahalı gerekçesiyle, hala çok uygun olmasada, bi adım atılmış...

arkadaşlar ben bugün bu hattan aldım yanlış mı yaptım sizce? gerçi bu saatten sonra bir şey değişmez ama ona göre dikkatli kullanırım en azından her yöne 500dk. turkcellilerle 1500 dk

Üst Alt