Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TT Arena'da engellilere Başbakanlık kartı olsa dahi 'biletsiz alınmayacaktır' emri..?

Buca maçına gideceklere duyurulur!

Arkadaşlar önce bi araştırın. Herkes bir şey söylemiş. Az önce aşağıda belirttiğim numaralardan stadı aradım. Başbakanlık Engelli kartım var, buca maçına nasıl gidebilirim diye sordum. Güvenlik " Bugün saat 11:00-14:00 arası Mecidiyeköydeki klüp binasında engelli kartı olan vatandaşlara ücretsiz bilet dağıtımı yapılacak." dedi.

Aslında bu uygulama şuan bu şekilde işlemekte. Yani maçtan önce Engellilere Ali Sami Yen stadının oradaki gişelerde ücretsiz bilet dağıtılıyor. Daha önce aradığımda da Ajax maçı için aynı uygulama yapılıyordu. Bundan sonrada böyle olacaktır.

Evet biletsiz giremeyeceksiniz ama ücretsiz biletinizi zamanında ilgili yerden alabiliyorsunuz. Keşke daha önce öğrenseydim biletimi gider alırdım. Şimdi Tuzla'dan mecidiyeköy'e 40 dakikada gitmek mucize. Ben de bilet almayı düşünüyorum 30 TL imiş.

tt arena telefon no numarası iletişim..
Turk telekom arena stadı icin telefon numarası yada iletisim bilgileri.tt arena ziyaret etme fırsatı arayan arkadaslar stadı ziyaret icinde gorme sansınız var..
TT Arena iletisim adresi ise :
Tel: (212) 273 28 50
İdari İşler Faks: (212) 273 28 58
Mali İşler Faks: (212) 273 28 59
Reklam ve Pazarlama Tel: (212) 274 45 55
Reklam ve Pazarlama Faks: (212) 274 96 36

Verdiğin detaylı bilgiler için teşekkürler.çok yardımcı olacaktır bu bizlere...

Sayın arkadaşlar, bilet alacak parası olmayanları kastedmiyorum ama engelliyiz diye her yere bedava girme talebimiz olmamalı. Bizim talebimiz insan gibi maca girmemiz sağlansın istiyoruz. Araçımızla park ediyorsak özel park yerimizin korunmasını, özel bir kapıdan içeri alınmamızı, adam gibi bir yerden (ayrılmış yerde olmayabilir) macı yakınlarımızla seyretmeyi istemeliyiz. bu bahsettiğim imkanlar sağlanmassa hakkımızı arayalım.Ben geçen bin yazımda olimpiyat stadında çektiklerimi anlatmıştım.sanırım okumuşsunuzdur. Bir insan olarak çektiğiklerimden utandım. Gerekli yerlere baş vurdum bazı yanıtlar geldi hepsini toplayıp sizlerede bildireceğim.

Konu bireysel düşünüp hiçbir takım avukatlığına soyunmayınız.
Burda konu engellinin hakkının kısıtlanması yok sayılması.
Neden bilet almak için sakat sakat mecidiyeköye (ki bilet alma garantisi yok bence) ordan stada bir sakat için kolaymı bu ordan oraya sürüklenmeler.
Teknoloji devrinde taş devri işleri yapmanın bir alemi yok.
İnternetten müracaat hakkı veririsin kişiler T:C kimlik ve Başbakanlık kartının numarasını yazarlar stada giriştede bu bilgiler kontrol edilerek insanları
üzmeden rencide etmeden sefil etmeden stadyuma alırsın.
55 bin kişilik stadda sakatlara ayrılan kontenjan lafı ise gerçekten insanlık dışı.
Önemli olan sakatların haklarının gaspedilmesi ordan burdan mazaret üretilmesin.
Bugün stada girmek isteyen sakatların hakları gasp edilirken susarsın veya göz yumarsın yarında seninle ilgili bir hak gasp edildiğinde kimseden
yardım bulamazsın.
Sakatın her hakkının gasp edildiğinde tek yürek olamdıkça daha çok hakkımızı tırpanlarlar.

Arkadaşlar bilet almaya gidenler varsa acaba ne kadar bilet dağıtılıyor bir başka deyişle kontenjan ne kadar?
Beşiktaş İnönü stadına girişler kolay oluyormu Fenerbahçe maçına gitmeyi düşünüyorum da.....

bu nedemek öyle bir konuşuyonuzki sanki kahve muhabbeti konuştuğunuz insanlar engelli zaten bu vatandaşın evinden çıkması bi eziyet yok alisamiyene git yok şuraya git hergün talihsiz bir şekilde bu sınıfa giren insanlar var eee ne olacak şimdi ayrıca o kartın ne anlamı var sanki bakkaldanmı aldı bu kadarıda pes allah akıl fikir versin burada bile muhalefet yapılıyo ne diyeyim allah akıl fikir versin
be kardeşim bu site niye var yardımlaşmak için eee siz ne yapıyonuz yok şu yok bu kardeşim benim kartım var ve üzerinde koskoca %93 yazıyor bunun anlamı ne bunuda anlamıyacaklarsa yuh ben kastamonuda oturyom diyelim bu hafta istanbula geldim maç gidip kafamı dağıtayım dedim yani yapamıcaz allah belasını versin böyle türkiyenin yazıklar olsun
insanca yaşamayı hak etmiyomuyuz biz bu nasıl adalet araba alacan bedensel engellisin otamatik fites araba alacam neymiş 1600cc olacakmış sanki ben f1 girecem ne diyeyim

Arkadaşlar bende, Galatasaray-Buca maçına yeğenimle beraber gitmek istedik. Nerden bilelim böyle uygulama var. Maalesef bilet olmayınca özürlü kartının bir hükmü yok. Nedense bu iş hep T.t arena da :) Bu arada UEFA maçlarına gidecek arkadaşlar (önümüzdeki yıllarda İnş.) enaz %95 Uefa kriteriymiş Engelli yanındaki refakatlinin olması. Ama yalnız girerseniz sorun yok. A kılıç kardeşime de teşekkür ederim aydınlatıcı bilgisinden dolayı.

Ne desem bilmem ki her zaman itilen kakılan biz engelliler oluyoruz ne zaman insanca muammele göreceğiz
buda bir muamma inşaallah en kısa zaman içerisinde bu karmaşıklığı çözerlerde biz engellilerde şikayet etmeden
bu şaheser stadımıza sorunsuz bir şekilde gireriz takımızı desteklemek bizlerinde hakkı 52 bin küsürlük statta biz engellilere yer
yoksa yazık

en sonki fener maçı için sabahın köründe kulüp binasına bilet almaya gittim, belkide 100 tane engelli arkadaş vardı ve herkes dışarıda isyan etmiş durumdaydı. gazeteciler gelip röportaj yaptılar halimizi gördüler. sonuç olarak bilet alamadan döndüm. yazıklar olsun size, 55bin kişilik stadyuma engellileri işkenceyle alıyorsunuz........... (noktaları siz doldurun)

Derbi maçlara biraz zor bulursunuz ama ben son maçlar agittim hiç bir zorluk ile karşılaşmadım paşa paşa maçımı seyrettim.
150-200 bilet vardı 10 kişi gelmiştik en son kaımpaşa maçına

inönüde Başbakanlık Karti ile Alıyor Diyor Bizim Güvenlikci Arakadaş Fener Stadında Da Gidip içerden Müracat Ediyormuşsun. Son Tt Arena Ne Oldu Bilmiyorum Ama Zorluk Cikarmamalılar Engellilere iyice Engel Olmasalar iyi Olur..

tt arenada zorluk yok Statın kenarında Ali Samiyen Kompleksinden en baştaki stanttan alıyorsun sıra bile yok biraz erken gidersen sorun olmuyor imza karlığında biletini alıyorsun seyrediyorsun.
bilet ile istediğin yere gidebilirsin normalde kale arkası en alt sağdan veriyor numara orayı gösteriyor ama ben 2. yarı kale arkası en üste gittim çok güzel bir manzara idi.

beyler gs maç biletlerını satışa cıkardıği zaman özürluler içinde acıklama yapiyor biletleri alisamıyen 1 gişesınden maç gunu saat 1 de verılıyor

alisamiyen yıkıldı evet ama yıkılana kadar ordan verılıyordu liglerde bitti yeni sezon için daha acıklama yapmadılar

yokmu maça giden kımse bu haftaya kadar nasıl bılet temın edebılırız yuzde 40 .
özurlu kımlık kartıda var

arkadaşım arenade oynanacak her maçtan önceki hafta içi gs.org da form yayınlanıyor o formu dolduracaksın maçtan 2 gün önce bilet alabileceklerin listesi aynı sitede yayınlanacak orada yazan adresten maçtan bir gün önce alacaksın biletini sonra maça gideceksin

kadıköydeki maçlara giden arkadaşlar varmı fenerbahçenin stadındada bu tür sorunlar oluyormu maça giden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim bu işin yolu nasıl özürlü kimlik kartıylamı giriyoruz

ben sizleri anlayamıyorum arkadaşlar bazı sorunlar içi klüpleri kötülemeyin ne istiyorsunuz biletleri evinizemi getirsinler

ttnet arenaya maça yarım saat önceden başbakanlık kartımızla hatta 2 arkadaşımızında kartı yoktu 5 arkadaş refakatçimiz yanında gittik hiçbir sorun yaşamadık

paşa paşa gider ali samiyende maçımızı izlerdik...dev gibi stad yapıyosun uyguladıgın kurala bak...
zaten bu gidişle beleşde yapsalar dolduramayacaklar o stadı..

Çok Saçma Bir uygulama bence Hem Başbakanlık kartı veriliyor,hemde Stadda girişte dur giremezsin deniliyor ozaman kartın bi hükmü kalmıyor :S

Galatasaray yönetimi bu stat ta kapasite doldu gibi bahanelerle taraftarını mağduriyetine elektronik formla son vermeyi planlamıştır güncellemek istedim haberi olmayanlar için :) forum resmi sitede biletlerin satışa konmasıyla beraber açılıyor gerekli bilgi zaten site de yazmakta .
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak maçlar için elektronik formun doldurulması gerekmektedir. Bu formu dolduran ilk 260 kişiye engelli bileti sağlanacaktır (84 engelli, 88 x 2 Tekerlekli Sandalye ve refakatçisi). Formu ilk dolduran 260 kişinin listesi resmi sitemizde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

örneğin cumartesi maç var.listeyi oluşturyor.gelin cuma saat 5 e kadar arenadan alın.yani 1 gün önce gidecen stada bilet alacan.1 gün sonra maça gidecen.uzaktan gelenleler için tam bir eziyet.yav kardeşim liste ouştumu maç günü maçtan saatler önce aynı gün bileti dağıtsalar.bu ne eziyet yahu..

maç günü gs storeden aliyorsun stat ta gişeler henüz tam hazır değil bu sene böyle geçicek gibi

gs.orgta aynen şöyle diyor.1 gün önce listedekiler özürlü kartıyla gelip arena da aslanlı yoldaki yerden bilet alıyor.bir gün sonra tekrar maç günü bileti kullanabilmek için gidiyon.yani engellilere 2 gün eziyet çektiriliyor.yer uzak sizce mantıklı mı.liste oluştuysa aynı gün içerisinde bilet alınsa ne olur.topu topu 260 kişi.çokta kalabalık değil.yada herkes kendine yakın gs storeden alabilecek şekildede dağıtabilir.

Haklısın ama maç günü dağıtılınca da acayip kalabalık oluyor ve coğu kişi geri gönderiliyor başbakanlık kartının fotokopisiyle bir arkadasini göönder alsın listede ismim cıkarsa ben öyle yapacağım İnşallah gidebiliriz :)

Üst Alt