Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TT Arena'da engellilere Başbakanlık kartı olsa dahi 'biletsiz alınmayacaktır' emri..?

surgungibi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bugun Galatasaray Sivas Maçı için Stada Gittim Orada Bekleyenlerde Bizde Başbakanlık Kartımız Oldugu Halde Alınmadık Stad Yönetimi Emri Varmış Bileti Olmayanlar Alınmayacakmış. Haberiniz Olsun Tepki Olurmu Bilmem Ama Olursa Başbakanlıga Felan Gibi Birşeyler Yapılabilir..

Destek verenler görsünler ne kadar değerlisiniz:D adnan polat başbakana yalakalık yapacağına engelli olan insanlara taraftarına sahip çık .....

Engelli kontenjanı sınırlı olduğu için böyle bir uygulamaya gidildi...

Utopya Kardeşim Kimseyi Almadılar 10 Yada 50 Kişiyi Hem 55 Bin Kişilik Stadda 100 200 Kişi Mi Fazlalık Edecek Stad Zaten Tv Den De Boş Görünüyor Adamlar Stad Sahibi Olmadan Stada Emir Veriyor Engelliler Özürlüler Alınmayacak Başbakan Duysun Bedava Verdiginiz Stada Devletin Başbakanlıgın Verdigi Belge ile Bile Giremiyoruz

Sakin olmak gerekir ilk maçlar bole sııntılı geçer, zaten daha sonrasında bu stadın dolması mümkün değildir. Bu engellemelerde aşılır diye düşünüyorum. İlk maça giden biri olarak gerçekten zorluk çektik bilet alma konusunda, ama şu düşünelim daha stat devredilmedi engelliler için herhangi bir görevli belirlenmedi soruları cevaplayacak bir yetkili bile yok doğru düzgün, şimdilik beklentileri düşük tutalım.

hangi devirde yaşıyoruz biz yaa? millet uzaya adım atıyor biz stada giremiyoruz..utandım kendimdende galatasaraydanda..

AB vatandaşı ya oradaki görevliler. Her kurala uydukları için bu kuralada uymuşlar.!
Bir ülkede kurallara herkez uyuyorsa insanlar kurallara uymak zorundadır. Ama toplumda saçma sapan kurallar varsa o kurallara uyulmaz.
Günde binlerce görevli görüyoruz. Kurallara uyan, tramvay yolundan araçla giderken yayalara çarpan görevli !..
İçlerinde düzgün insanlarda olması hasebi ile fazla uzatmıyorum.:)

peki biletler engellilere nasıl verilecekmiş ? ücretli mi ? . eğer biletler engelliler için ücretsiz ise çok da büyütülecek bir olay değil bileti alırız gireriz.aslında olayı anlamadım engelliler neden alınmadı

ewet arkadaşlar bugun bende gıttım ama malasef almadılar. kımsenın alınmayacağını söledıler (bıletsız) bız gırıyoruz dıger stadlarda dedım burda bıze böle sölendı dedı görevlı..hatta şöle dedım görevlıye bakın gazetecıler ve polıslerde bıletsız gırıyo açın dedım gırelım yanlışlık var burda engellıler zaten bıletsız gırıyo dedım.stad amırı kasetlerı ızlıcekmıs engellı dahıl herkes dedı... bende ensemı kaşıya kaşıya geldım eve. gs lı degılım ama olsun stadı merak ettım ayıp etıler.orada nıce zahmetlerle gelen tekerlıklı sandalyelı ınsan vardı.ınsallah bıdaha madur olmayız satad kapılarında.....

Mağdur olunmaması için biletli uygulamaya geçildi zaten... Engellilere ayrılan bölümün kontenjanı var... Bu bölüme girebilmek için de ücretsiz bilet temin edilmesi gerekiyor... Biletler sayılı...

Abicim galatasaray resmi sitesinde bu konuyla ilgili defalarca açııklama yapti. Şöyleki stadın orda kartinizi göstermiceksiniz. önce ali sami yen nin oraya gidip gişelere başbakanlığın verdiği kartı gösterceksiniz. size BEDAVA Bilet verilcek: O biletle tt arena da maç izlemeye gidiceksiniz. yani randevu sistemi yapmiş gs Böylelikle stad kapısında kapı kaçda acılcak kaçda içeri gideceğiz alıncakmiyiz alinmicakmiyiz korkusuna son vermişdir....Umarım Yardımcı olmuşdurum ...

A-KILIC;
Böyle Diyorsun da Bilet Almak için Tekrar ali Samiyene Döndük Bize Dediler Maç Günü Sabah 8-9 Gibi Gelin Biz 6-7 Gibi Kalkıp Ta Bagcılardan Güneşliden Bilmem Nerden Gidip Stada Bilet Almaya Gidelim Alacagımız Da Muamma Sonra Ya Maç Saatine Kadar Bekleyelim Stadin Orada yada Eve Gidip Sonra Maç Saati Bekleyek Geri Gelek Yolar Tam Çile Zaten Metrobus otobus Hele Motro Tam Biz işkence Aşşagı Yukarı Saga Sola AKtarma saglam insan Bile Zor Dayanır Otomatik Merdivenler Zirt Pirt Bozuluyor Stad Güzel Olmuş ama Yine Bir Dagın Başına Yine Plansız Yine Yolsuz Bir Yere Yapılmış Alel Acele Ne Diyelim Gideceklere ALLAH Sabır Versin Yardımcsı Olsun
Türkiye Engelli Bir Ülke insanlarda ona engel Olmak için Elinden Geleni Yapıyor Sagolsun ..

Orda haklısın bak ama zamanla olcak bi durum şeyler. yoksa diğer türlüde çile idi her sey ...tuzladan mecidiyeköye giderdim stad kapısında bekle alcaklarmi almicaklarmi diye bazen alirlar bazen almazlardi
seneye fb gibi olcak stad müdürlüğüne kartını vericeksin sonra ismin okunarak alıncaksın . sanırım bu sene böyle idare edeceğiz.

Bende açılışa gittiğimde aynı sorunla karşılaştım.Orada engelli arkadaşlardan aldığım bilgiye göre sabah 10'da 50 tane bilet dağıtmışlar biletsizde seyirci almadıkları için malesef giremeden eve dönmüştüm.Bir Fenerbahçeli olarak F.B stadından dert yanarken Arena iyice berbat çıktı.Stadyumlar büyüyüp modernleştikçe özürlüler daha da gözardı ediliyor malesef.

Bio;

nasıl alınmayacakmış öle şey mi olur bütün stadlara giriyoruzda oraya niye giremiyoruz ne alaka

Destek verenler görsünler ne kadar değerlisiniz adnan polat başbakana yalakalık yapacağına engelli olan insanlara taraftarına sahip çık ..... ( ne alaka demişsinizde sanırım benim yazdığımı ya yanlış anladınız yada başka arkadaşın yorumu ile karışdırdınız....

Arkadaşlar haberleri izliyorumda stada giden normal vatandaş stadtan evine gidemiyor. Siz stada giremiyoruz diye şikayet ediyorsunuz.:)
Her işte bir hayır varmış... Eve nasıl dönüceksiniz :confused:

acaba aynı şeyi Fenerbahçe yapmış olsaydı tepkiler 5 katına çıkardı sanırım. Galatasaray kendi engelli ve rakip taraftarına ayıp etmiş. dileğim hiçbir türk takımı bu ayıbı işlemez.

Yeşilli arkadasım ben hemen hemen her stada gittim istanbulda fb bjk kasımpaşa olimpiyat .bu tür olaylar her stad da var,Bir türlü bir düzene sokulamadı...ama yinede en rahat girilebilen stad bjk ninki ...fb de gs de suan hemen hemen aynı uygulamayi yapiyor ... gs ninki yeni oldugu icin biraz sıkıntılı gitcen samiyenden sıraya girip bileitni alcanda sonra aslantepeye gecicende maca gircende ohooo :) kadıköyde de stad müdürlüğüne giriyorsun kartini verip adini yazdiriyorsun sonra içeri aliniyorsun. yada bazen alinmiyorsun :)

Utop;
Peki ücretsiz sakat biletini kimlere veriyolar ? Neye göre veriyolar ? Almak için ne yapmak gerek ? İlla bi tanıdık yakınımı olmak gerek ? mesela ben istesem alabilirmiyim ? kimin alıp kimin almayacağını neye göre belirliyo ? bu şaşalı şanlı şerefli tarihi büyükkkk başarılarla dolu olan Gs yönetimi !!

Gs yönetimi anladığım kadarıyla şey diyo galiba, şunu; Bana (sallama bi rakam) 100 - 200 sakat gsli yeter öteki sakatlar gitsin başka takım tutsunlar benim kontenjanım kapasitem bu kadar. Eğer yanlış anlamış isem biri beni düzeltsin.

Engelliye kontenjan böyle sakat bi düşüncemi olur, bu uygulamayı kim başlattıysa yada kimin fikri ise bence o sakat gitsin sakatlara ayrılan bölmün en başına otursun . .

Ya bütün taraftar sakat kalırsa nolacak ?

Devrim maşallah baya uçmuşsun... TT Arena'daki engelli tribününün haliyle belli bir kontenjanı var... Maç günlerinde başbakanlık kartı olanlar sınırlı sayıdaki biletleri alarak engelli tribününe giriş yapabiliyor... Stad yeni açıldığı için bazı problemlerin olması da normaldir... Bu arada şu laf attığın Galatasaray, engelliler için Türkiye'de bir çok kampanyada yer almıştır ve almaktadır... İstersen forumda daha önce açılan birkaç başlığı incele... Başka takımları tutanlar sırf işin içinde Galatasaray var diye saldırıya geçiyor maşallah...

devrimm baya sinirlenmişsin evet bizde senle ayni şeyi konusuyoruz.... .ücretsiz veriyorlar devletin sana verdiği engelli kartını gösteriyorsun kapasiteye göre veriyorlar işde tt arenada bildiğim kadariyla 173 engelli kapasitesi ama yeni diye işde 50 60 tane aliyorlar yani sinirli sayida bir gsli benim gs yi savunduğum yok diyorumki hepsinde oluyor genel bi probleem bu...bazen elinde bilet veya enggeli karti oldugu halde alinmiyorsun öyle diyim sana :)

Telekom Arena Stadyumune Giris için Bilgi?

İyi gunler bende Basbakanlik engelli kartim var ve yeni Stada gitmek ve maç seyretmek istiyrum bu konuda ne yepmama gerektiğini soler misiniz?

Orginal;
Yapman gereken şu, oturduğun yerde oturman gerek . . Bin bir çileyle gidip kapıdan biz sakatları almıyoruz sakattan taraftarmı olur bize sapa sağlam taraftar lazım sözleriyle yine bin bir zorlukla evine dönmemen için oturduğun yerde oturman gerek bunu yapman yeterli.

Yada bitane yayıncı kuruluş aboneliği, 3 Boyutlu 3G özelliği olan bi TV ve 3 Boyutlu bir gözlük alıp evde sanki staddaymışsın gibi izlersin.

beyler ben ankaragüçlüyüm bedava bilet alabilirmiyim yani nerden alabilirim kart falan mı veriliyor ayriyeten engellilere ?

Valla arkaşlar ben BEŞİKTAŞ taraftarıyım her şeyi de ücretsiz olarak düşünmemek lazım madem bu şekilde zorluklar var alın kombinenizi paşa paşa gidin maça he şimdi herkes yorum yapar o kadar maaş mı alıyoruz ona para verelim inceleme yaparız ondan sonra çoğu şu araba mı bu araba mı diye sorar engelli aracı bölümünde ...

ŞUNU UNUTMAYALIM EĞER BİZİM HAKLARIMIZ KISITLANIYOR İSE BUNDA BİZİM DE ŞUÇUMUZ VAR... H SINIFI ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ ALMA HAKKINI SATAN , REFAKATÇİYE İHTİYACI OLMADIĞI HALDE REFAKATÇİ İLE MAÇA GİDEN VE AKLIMA GELMEYEN BİR SÜRÜ ÖRNEKLER DE VERİLEBİLİR...

peki sadece raporla da aynı işlemi yapabiliyor muyuz (bildiğim kadarıyla artık başbakanlık kartı verilmiyor-yanlışsam düzeltin lütfen )? teşekkürler,,
bir de mesela maçın olduğu günmü alisamiyen de biletler dağıtılıyor ve saat kaçta nasıl öğrenebiliriz,mesela sivas maçına giren engelli kardeşlerimiz aynı gün sabah kaçta biletlerini aldılar yazarlarsa sevinirim teşekkürler..

Yazıklar olsun bizim bir maç zevkimiz vardı onuda elimizden aldı imza kampayası bile yapsak nafile bence gs yi kınıyorum:mad:

mayu;
başbakanlık artı kalkmadı, bahçelievliler il sosyal hizmetlere 1 fotoğraf ve sağlık raporunla başvurusan bir ay içinde kartını teslim alabilirsin. ayrıntılı bilgi için 0212 442 13 79 numaradan tlf ederek öğrene bilirsin.

Üst Alt