2 ay önce sağ kalçama protez takıldı. İstanbulda çok iyi bir hastanede ve çok iyi bir prof. a ameliyat oldum ilk on gün çok zorlu bir süreçti 3.haftamda walker bıraktırıldı, koltuk değneğine geçirildi 4.haftamda ilk dr.kontolü yapıldı. Muayeneden sora hocam koltuk değneğinide atabilirsin artık gayet iyisin güzel yürüme egzersizi yap, yüksekte oturma şartında yok artık, bacak arası yastığınıda bırak kısacası normale dönebilirsin dedi, dediklerini mutlu mutlu yaptım ama ertesi gün yatağımdan kalkamadım kalçamda batmalar oldu ameliyat öncesi ağrılara çok benzer ağrılardı. ben tekrar değneğimi aldım ve yükseltilmiş yerlerde oturdum bayağı toparladım fakat acaba ben yanlış bişeymi yaptım diyerek 2 hafta sonra tekrar hocanın dediklerini yavaş yavaş yaptım ama aynı ağrılarla tekrar karşılaştım haftaya 2.kontolum var. Ameliyat sonrası iyileşme sürecinizi ve ağrı şeklinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. içimde endişeler taşıyorum protezde bir sıkıntı olmasın diye. Yaşadıklarım normal gidişatmı açıkcası benimle aynı ameliyatı geçirenlerin tecrübelerinden yararlanmak istedim. Şimdiden teşekkürler..