Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Torba Yasa Onaylandı ama..?

Hepsi bence fasa fiso nasılsa yerel seçim geçti bir yem de önümüzdeki seçimde atarlar seçim geçince engelliye ayit maddeler çıkartılır bize yine kuru fasülye çıkar ben umudumu kestim artık allah tan başkasından.
Sözlerinizde size eksiksiz katılıyorum.

kosakoca 26dk hıç bırşey yok araya zaten davutoglu gırıyo .
2022 aylık degıl 3aylık devam onada buyıl zam yok dedı zaten aralığa kadar aynı maaşı alacagımızı kaçdefa yazmıştık .
bılmedgımız bışey soyleyın be bıkere yazık...

arkadaşlar engellilere dair herhangi bir torba yoktur. torba yasası daha çok soma felaketinde hayatını kaybeden abilerimizin üzerine daim olmuştur. gönül isterdiki engellilere dairde bir takım torbalar çıksın ama manesef engelliler gele görmezden gelindi niyet nedir amaç nedir bilmiyorum hakkımız yeniliyormu onuda bilmiyorum herkese hayırlı olsun diliyorum. ve hatırlatma yasa 1.ekimde yürürlüğe giricektir.

Bayanlara ,sigortalı olduktan sonra doğan her cocuk için 2 sene erken emeklilik hakkı kazanacak.3 çocuk 6 sene yapar .

yürürlüge girdimi işlem yapmaya başladılar sgk yada bagkur yada vergi dairesi bilgisi olan varmı?

Üst Alt