Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2023 emekli maaşı zamlarından memnun musunuz?

Barda5

Aktif Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
107
Memurlardan sonra 16 milyon emekliye de refah payı zammı geldi. Memur, işçi, esnaf ve çiftçi emeklilerinin yüzde 17.55 ve yüzde 19.77 olan normal enflasyon zamlarının verilecek ek refah payıyla yüzde 25'e çıkarılacak.

EMEKLİ ZAMMI YÜZDE 25'E YÜKSELİYOR!
Habertürk'ten Ahmet Kıvanç'ın haberine göre emekliye yeni zam oranları için TBMM'de önerge hazırlandı. Buna göre Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK emeklileri yılın altı ayı için toplamda yüzde 25 zam alacak. Buna göre SSK, Bağ-Kur ve emekli memur aylıklarına zam yüzde 25'e çıkartılacak.

Sistemi karmakarışık ettiler refah payı ile yapılan zam %25 bakalım ne olacak kafa karman çorman oldu

Kanka benim dediğim çıktı. Herkes isyanda
En düşük emekli maaş 7500 devam

Zamlar % 25 e yükseltilmiş arkadaşlar ona göre hesaplayın maaşınızı

HakanEs26

Valla kanka vermez ise eğer büyük isyan olur. EYT emekli olanlar da dahil olmak üzere en az 7 milyon emekli zam alamıyor. Hem enflasyon zam hemde ek %25 zam Kök maaş üzerinden hesaplanacak.

Sgk emekli ve bağkur emekli kök maaş 6000 altında kalıyorsa 7500 almaya devam edecekler.
6000 x %25 = 7500
Şimdi sana sorarım hakim bey suç kimde??

Emekliye Temmuz 2023'de yapılan zamdan memnun musunuz?

hadi emekliler gene iyisniz e devlette ek ödeme cıktı emeklilere okkalı zam aldı hani o secim zamanında akpli olan kişiler sizlere sesleniyor bu emekliler nasıl tuzunuz kurumu nasıl olsa eviniz var kira derdiniz yok ha gayret emekli artık parktan eve evden parka gideriz .

e devlette gir bak görür emekliler nekadar zam aldını ek ödemeler görüküyor ordan gelen zamlarla iyice mutlu mesut olurlar

deasn12
valla bugün bütçe komisyonunda 7500 sabit kalan emeklilier için en düşük maaş için görüşmeler olacağı söyleniyor haberlerde umarım verirler..

Devlet Bahçeli:

MHP olarak teklifimiz şudur. Memura yapılan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın, kök ücrete ve aynısı ile emekli maaşlarına yansıtılmasıdır.

HakanEs26

Valla kanka devlet bahçeli samimi şekilde kabul etmiyor. Akp dışında tüm partiler kabul etmiyor. İnşallah hafta sonuna kadar herşey netleştir. 15 temmuzdan sonra meclis eylüle kadar tatile giriyor.

Bay kemal hiç ama hiç itiraz yada açıklama yapmadı etmedi hayret🤔🤔

HakanEs26

Kanka valla görünen şu muhalefet ve mhp dahil kimse emekli zamları kabul etmiyor. Akp milletvekilleri kanunlaşması için yetersiz sayıya düşer.

deasn12
valla dediğin gibi sanırım biz 7500 e talim gibi görünüyor... Bari asgari ücrete denk getirseler..

Emekli maaşına zam, asgari ücrete zam, memura zam.. Arkasından vergilere zam, elektriğe suya gaz a zam.

Siyaset yapmak istemiyorum ama EYT için ve ya emekli maaş zam mı için hükümete oy verenler şimdi zamlar yetmiyor diye ağlıyor..
Geçmiş olsun tren kaçtı artık %100 zam da alsanız emekli olarak o para size yetmeyecek, size değil gelecek nesillere üzülüyorum.

bahçeli el attıysa +3000 tl de seyyanen vericek bence

Arkadaşlar %100 yapsalar ne olacak öbür taraftan herşeye tekrar okkalı zam yapılıyor. Ha kel Hasan, ha Hasan kel hiç fark etmez enfilasyon bu şekilde olduğu sürece af edersiniz kıçımızdaki dona kadar ital ediyoruz.

Ya çok a haber izliyorsunuz ya haber izlemiyorsunuz zam oranları meclisten geçti zam yüzde akp ve mhp nin oylarıyla yüzde 25 bu kadar

Arkadaşlar bunlar siyaset ortakları. .sanki pazardan kurbanlık alır gibi,herkes 5 lirada bende diye sözde emekliye,yaşlıya,engelliye güzellik yaptım,seçimde beni unutmasınlar peşinde ..yahu sahte TÜİK enflasyonu yüzde 17.55 yaptılar..sonra hükümet baktı her taraftan isyan oluyor alın herkese yüzde 25 dediler..aynı Ocak zammı gibi oldu ..sonraki gün Cumhurbaşkanı alin bendende yüzde 5 daha diyecek..ve bahçeli ve BBP lideri teşekkür edecek,olan yine vatandaşa olacak..zammı saat 10 da verseler 11 de herşeye zam yağdırıyorlar...şimdiki zamlı maasla çarşıya çıkın,vallahi geçen ayki alışverişi yaoamazsiniz.yuzde 25'i yüzde 30 yapsalar ne yazar arkadaşlar ...2 bin lira engelli maaşı 2100 olur ..utanç verici birşey bu

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deasn12
valla dediğin gibi sanırım biz 7500 e talim gibi görünüyor... Bari asgari ücrete denk getirseler..

Ivır zıvır bir sürü laf dolanıyor ortada. Devlet bahçeli bugün cumhurbaşkanı ile görüşme gerçekleştirecekmiş.. Ama yemin ederim hiç ama hiç inanmıyorum. İnsanların emeklilerin zoruna ne gidiyor biliyormusun. Seçimden önce 4 ay içinde 3500 olan emekli maaşı 7500 yapan devlet seçimden sonra 1 kuruş bile zam yapmıyor. Seçimden önce EYT çıkardım yetmez mi düşüncesi EYT olmasaydı zam %80 yapacaktim düşüncesi...Yazık günah değilmi..

Bakalım bugün cumhurbaşkanı ne açıklama yapacak....

Beyler hala anlamıyorsunuz memura endeksli olan engelli maaşları yüzde 25 +8000 seyyanen zamdır ama nedense sadece engelli ye yüzde 25 lik zam geldi ve bu mecliste onaylandı imzaya kaldı bundan geri dönüş yok kendi kendinizi avutmayın artık

bilgeadam

Engellilere sadece %17.5 zam yapıldı, %25 değil. Memur maaşına endeksli değil, memur maaş katsayısına endeksli. Hal böyle olunca seyyanen zam bu lanet katsayıya işlemiyor, yüzdesel zam işliyor.

Cahil cahil yazmışsın gene ey bilgeadam(!)
Bu oranı engelli aylıkları başlıklarında yazsan topa tutarlar seni.

Milyonlarca göçmene ona buna her destek var ama iş engelliye emekliye işçiye gelince yok insanları bir aylık dogalgaz faturası ile kandırdılar nasıl memnunmusun ey emekli 7500 lira olan maaşın ile asgari ücret arasındaki fark yüzde 50 ye yaklaştı ben buna sebep olan destek veren herkese hakkımı helal etmiyorum

HakanEs26

Kanka Devlet Bahçeli gerekeni uyguluyor. Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. inşallah görüşme sonucu herkesin memnun olduğu seyyanen zam uygulanır.

deasn12

Bahçeli'nin emekli maaşlarına da seyyanen zam yapılması yönündeki çağrısı gündem olmuştu. Gözlerin Erdoğan'a çevrildiği bu açıklama sonrası Bahçeli ile Erdoğan bir görüşme gerçekleştirdi. Beklentileri yükselten bu görüşme sonrası NTV Ankara temsilcisi Özgür Akbaş, emekli zammıyla ilgili kulis bilgilerini paylaşıp "Şu an emekliye ekstra zammın çok da gözükmediği ifade ediliyor" dedi ancak "Siyasette her an her şey olabildiği gibi bugün bu konuda da farklı bir durum olabilir" diye de ekledi.

HakanEs26

Valla kanka en düşük emekli maaşının 10 bin yada 11 bin razı herkes. Yeterki zam yapılsın..

Emekliler nasıl gözler hep tv de zam olcakmı olmucak bana göre olmaz artık zam e devlette cıktı ek ödeme o yüzden %5 cıkma olasılı artık ee emekli kardeşlerimiz denize falan gidemiyoruz merak etmeyin ben bi cözüm buldum bi leğen alın marketlerde kaya tuzu var içine atın bir gece bekleyin bu arada dolaba su koyun buzluğa sonra cıkartın ayaklarınız sokalım serinleyelim denize gitmiş gibi ha catı varsa catıya cıkıp güneşlenmeyi unutmayalım bu arada tuzu kuru olanlar yaşadınız onlar tatildeler çünkü

Sessiz Dünyalıkendini akıllı zanneden insan cahil dediğin insana hakaret etmez.yaşını bilmiyorum ama belliki genç birisisin burda yaşını başını almış insanlar var akşama kadar klavye başında insanların yapmış olduğu iyi kötü yorumları eleştirmek içinmi burdasın biraz edep

Üst Alt