Anıl elendi çok şaşırdım Şimdi de Nihat Hasan oylaması yapılacak bu akşam bakalım kim kazanacak.
Ama Hasan kazanır gibime geliyor benim de
Ama Hasan kazanır gibime geliyor benim de
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Sözleşmeler yapılıyor tabi, Acun bu sözleşmeleri yapmazsa adada 1 kişi kalmaz hepsi kaçar o şartlar altında. Ama Merve'nin ima ettiği gibi şikeli sözleşmeler değil bunlar. Yani kimse kimseye sen şu kadar adada kalacaksın al bu kadar para sana demiyor. Yada eleme günleri kimin yazılacağını da Acun belirlemiyor. Sözleşmeler eğer yarışmacı keyfi bi şekilde adadan ayrılırsa Acun'a tazminat ödemek zorunda kalacağı yönünde. Merve adada gösterdiği karaktersizlik yüzünden bozulan imajını kurtarma peşinde. Herşeyin senaryo olduğunu ima ediyor, adada öyle zor şartların olmadığını Acun'un ekibinin onlara yemek verdiğini öyle açlık çekilmediğini, yazılacak yarışmacıyı da ekibin belirlediğini falan söylüyor. Özellikle Doğuş'un elenmesi için yazılmasını Acun'un ekibinin dediğini söylüyor. Hatırlayın bakalım Doğuş'un elendiği zaman başrolde hangi uyanık vardı. Doğuşu yazdıktan sonra aldığı tepkiler yüzünden ben istediğimi yazarım, bu bir yarışma kendimi düşünmek zorundayım diyen o uyanık kimdi, bi hatırlayın. Yok montajda beni kötü gösterdiler falan diyor bir de, ağzından çıkan kelimelere de mi montaj yaptı bu Acun a salak kız.Sizce Merve doğru mu söylüyor. ???
Ne milletiz yaamahkemeyi kurduk hükmü verdik hadi şimdi asalım hatunu..