Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Survivor__ 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anıl elendi çok şaşırdım :D Şimdi de Nihat Hasan oylaması yapılacak bu akşam bakalım kim kazanacak. :D

Ama Hasan kazanır gibime geliyor benim de :D

sinir oldum sinir oldum sinir oldum :mad::mad::mad::mad:

niyeee nihatı sevmiyorum yaa kazandı adam :mad::mad::mad:

işin içine sms girince hakeden kazanmıyo maalesef.. her ne kadar Hasanı sevmesemde hasan hava da kara da suda Nihatı her yarışta ona katlar, katladı da..ama işte sms... dedikodu izleyen bi toplumuz Nihat ı tanımamazlık olmazdı..:p

ben hasannın kazanmasını isterdim çünkü o haketti ama nihatta çok iyiydi ...nihat şampiyon oldu kızı şans getirdi :)

tahminlerimde yanılmadım yine smste kazanacagını biliyordum nihat ın vede kazandı ama isterdimki anıl kazansaydı ama olmadı.

Bence ikisi de hakediyordu. İkisinden biri birinci olsa sevinirdim. Ama Nihat hakederek kazandı. Çünkü ta başlarda bile onun sayesinde oyunlar kazanıldı. Bence Nihat haketti. Ama Hasan da haketmiyor değil. Neyse Güzel bir survivor oldu. Bakalım seneye nasıl olacak : )

Survivor Şampiyonu Nihat AltınKayaa benim Adamım Kazandıı Bee :D

umarım seneye survivor Türkiye-Yunanistan tarzı bir yarışma olur çünkü daha çok heyecan oluyor:).. Acun neden ünlüler gönüllüler diye bir sistem çıkarttı ki anlamadım.. sonucu belliydi zaten illk başladığı zaman nihat ile hasan kesin birinci olacaktır dedim. doğru bildim..

bende öyle düşünüyorum.. sözleşmede neler yazıyordur kim bilir:eek: keşke sussaydı;
bundan sonra heyecanı kalmaz artık survivor'ın ?!?

Merve Büyüksaraç Survivor’da yemek verdiklerini Doğuş’un adını yazmalarını telkin ettiklerini iddia etti. Acun Medya iftira deyip dava açacağını açıkladı.

SURVIVOR Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan manken Merve Büyüksaraç, dün tv8’deki bir programda yarışmayla ilgili şaşırtan iddialarda bulundu. “Yapım şirketi tarafından Doğuş’u yazmamız söylendi. Yemek verdiler o kadar aç değildik, Acun Medya’dan haftalık ödeme aldım. Bunları anlatmam yasak ama 100 bin liralık sözleşme ihlalini göze aldım” diyen Büyüksaraç’ın iddiaları, Acun Medya tarafından iftira olarak nitelendi.

Acun Medya yazılı açıklamasında, Merve Büyüksaraç’ın bugüne kadar söylediklerini hoşgörüyle karşıladıklarını belirtip ‘ucuz ve bayat’ olarak nitelediği son iddialarıyla ilgili “Kurumumuzu ve diğer Survivor yarışmacılarını hedef alan bir iftira kampanyası oluşturma gayreti içine girmiştir. Söz konusu kişiyle ilgili hukuki girişimlere başladığımızı da kamuoyu ile paylaşmak isteriz” diyerek hem yalanladı hem de dava açacağını belirtti...

Sizce Merve doğru mu söylüyor. ???
Sözleşmeler yapılıyor tabi, Acun bu sözleşmeleri yapmazsa adada 1 kişi kalmaz hepsi kaçar o şartlar altında. Ama Merve'nin ima ettiği gibi şikeli sözleşmeler değil bunlar. Yani kimse kimseye sen şu kadar adada kalacaksın al bu kadar para sana demiyor. Yada eleme günleri kimin yazılacağını da Acun belirlemiyor. Sözleşmeler eğer yarışmacı keyfi bi şekilde adadan ayrılırsa Acun'a tazminat ödemek zorunda kalacağı yönünde. Merve adada gösterdiği karaktersizlik yüzünden bozulan imajını kurtarma peşinde. Herşeyin senaryo olduğunu ima ediyor, adada öyle zor şartların olmadığını Acun'un ekibinin onlara yemek verdiğini öyle açlık çekilmediğini, yazılacak yarışmacıyı da ekibin belirlediğini falan söylüyor. Özellikle Doğuş'un elenmesi için yazılmasını Acun'un ekibinin dediğini söylüyor. Hatırlayın bakalım Doğuş'un elendiği zaman başrolde hangi uyanık vardı. Doğuşu yazdıktan sonra aldığı tepkiler yüzünden ben istediğimi yazarım, bu bir yarışma kendimi düşünmek zorundayım diyen o uyanık kimdi, bi hatırlayın. Yok montajda beni kötü gösterdiler falan diyor bir de, ağzından çıkan kelimelere de mi montaj yaptı bu Acun a salak kız.

Acun alır onun aklını mahkemede.

:) Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu bu olsa gerek:)

Evet ben de okuduğumda çok şaşırdım.

''Aç filan değildik, yemek geliyordu.
Kişisel bakım ürünlerimize ve saç boyalarımıza kadar her ihtiyacımız karşılanıyordu.'' demiş ..:rolleyes:

Oyun içinde oyun.

ya bırakın ..o merveyi gözüm hiç tutmamıştı,sinsi bir yapısı vardı..bu yarışmalardan para almalarına gerek bile yok aslında reklamın alâsını yapıyolar..merve büyüksaraç kim deseler bilmezdim..yarışma sayesinde tanıdım..oda bunun farkındaki bi yeri karalayarak reklamını yapmaya devam ediyor..gerçekten de akıllı kızmış..100 bin 200 bin neyse işte para almıştır belki..ama bu reklam ile adından söz ettirip bir kaç yıl bunun kaç katını kazanır.acun yaş tahtaya basacak adam olsa bu seviyeye gelemezdi..bu adam ilkmi yapıyo survivor'ı..bide yani o kadar süre oldu eleneli,niye şimdi konuşuyorki..baktı yarışmada iz bırakamadı unutulmaya başladı,yeniden gündeme geldi..yukarda Capricorn'un dediği gibi mahkemede acun bunun aklını alır..

Ben de Merveyi bu yarışmada tanıdım ama tanımaz olaydım. Keşke Acun daha seçici davransaydı. Onun yerine gelecek bi ton kişi vardı. Neyse Acun haddini bildirir. Yazık oldu Merveye batmıştı zaten daha da battı şimdi.

Aynen.. Merve Büyüksaraç' ı ben de yarışma sayesinde tanıdım.
Ve yarışma içerisinde oldukça asabi ve asi bulmuştum kendisini.
Türkiye Güzeli ünvanını almış birinin, bu denli kırıcı, sert çıkışlara sahip olduğunu görmek,
hem çok şaşırtıcı, hem üzücü ..(Şahsi fikrim)

Umarım Merve ve Acun arasındaki bu tatsız gerginlik çok sürmez ..

Ne milletiz yaa:) mahkemeyi kurduk hükmü verdik hadi şimdi asalım hatunu..:)

Ben farelerin cirit attığı bir barakada (baraka bile değil) uyuyabileceklerini sanmıyorum.
Cesareti olsa dahi, insan sağlık açısından kabullenemez.

Onlarca teknik ekip var, hadi erkek her yeri kullanır da, kızlar tuvalet işini nasıl hallediyor? Bunun "büyüğü" var, tuvalet kağıdı var, ötesi var yazmayım şimdi.

İçme suyu nerden geliyor, ben mi kaçırdım yoksa bir açıklaması varmıydı?

Hasan sakallar uzadı, saçları?

Mustafa Topaloğlu yaşı gereği, aç susuz nasıl direnebildi?

Bence düzmece bu program, Merve haklı olabilir.

Jem;

Hasan için ustura vermişler özel olarak .. Bunu Yarışma içinde söylemişlerdi zaten :)

Ben öyle bişey istiyorum dedimmi?:)

Özel ihtiyaçlar elbette karşılanabilir, ki neden karşılanmasın?.

Hatta yemek de verilebilir. Ama bunu dışa vurmaya ki sözleşmede yazmıyorsa bile söylemeye ne gerek vardı. Elbette ünü düştüğü için, gündemde kalmak için.

Biz asalım falan demedik. Merve yerine başkası da olsa aynı şey söylenirdi.:rolleyes:

Jem abim, taa en başında Hasan için bir ustura verilmişti. Saç sakal uyuşmazlığı ordan geliyor. Tuvalet ihtiyacını açık havada gidermek zor değil kazarsın bi çukur (...........) :) ama bence zaten taşınabilir tuvaletler olmalı o adada sağlık açısından. Suyu da versinler artık hayati bir ihtiyaç o da. Bu tür iddialar yüzünden zaten ada ortamını gözlemleyip yazması için bir gazeteciyi adaya götürmüşlerdi yarışmanın ortalarında adını unuttum şimdi kadının. Tuvalet olmadığını o söylemişti ordan biliyorum. Ama dediğim gibi zaten sağlık açısından olmalı varsada. Mustafa Topaloğlu'nun zaten açlıktan gözü dönüyordu arada Alp çiğ deniz kestanesi yedirdi adama tok adam yer mi onu ya çiğ çiğ. Yemek verilmiyor buna eminim ben. En büyük kanıt verilen kilolar. Öyle 2-3 kilo da değil ha, bayağı bayağı eridi çoğu. Karşılaştır ilk halleriyle son hallerini.

Burda önemli olan Merve'nin yaptığı pislik. Kim tanıyordu onu :confused: Kimse. Tam tanınacağı bir programda eksik kişiliği yüzünden kimse sevmedi onu. Böyle oluncada yok Acun beni montajlarda kötü gösterdi falan demeye başladı. Onun derdi şan şöhret. Tutunmaya çalışıyor bir yerinden. Acun kendine güvenmese zaten makemeye taşımaz bu olayı. Alır aklını onun alır.

Mac abim yakışklı karizmatik guşum, sen bırak bu survivor'ı da Aziz agaya ne olcak onu de :D:D:D:D

Bekle ve gör uşağum..:) Kimlerin canı yanacak:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt