Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü olamaz raporu sonrası ehliyet iptalinden sonraki işlemler nedir?

iyi akşamlar arkadaşlar konudan bağımsız, ehliyet değiştirme süreci son zamanlarda nasıl işliyor.. Benim bildiğim Hastane heyeti sonrası bir de il sağlığa sevk ediliyordu. Bu süreç değişti mi? Yoksa aynı mı?

YAŞADIĞIMIZ BU SIKIHNTIYI VE HER SIKINTIYI CİMERE YAZALIM... HİÇ YOKTAN BİR YERLERDE SESİMİZ DUYULSUN.... BİZİM DERNEKLERDEN BİR FAYDA YOK... BU DURUM YILLARDIR BU ŞEKİLDE DEVAM EDERKEN BİZ YİNE BAŞBAŞA KALDIK

@ramazan1989,
Birlik olup tepki ortaya koymamiz lazım teknolojik gelismeler artıyor insansız araç çıktı biz yıllardır eski tip araclari kullanırken şimdi kendi kendini park eden , panik aninda fren yapan vs.vs. araçlar hergecen gün yeni yeni kolaylıklar varken sürücü olamaz kararı direksiyon başında uygulama yaptırmadan sadece sağlık raporu ile karar verilecek bir durum olmamalı zaman birlik olup tepkimiZi ortaya koyma zamani arkadaşlar

adamlar zaten bilerek ehliyetlere el koyuyorlar.
kimi kime şikayet edeceksiniz :)

@ramazan1989,

Şuan ehliyet yenilme süresi dolmadığı için e devlette ehliyetiniz var görülüyor, uzatma zamanı bitip, 13/0/2025 den sonra tekrar kontrol edin, eminim o zaman ehliyetiniz var ama sürücü olamaz raporu görülecek ve işleme geçmiş olacaktır.

Trafikde kuralları sıkmak ve cezaları artırmak başka birşey, engellinin özgürlügü olan araç kullanma yetisine el koymak başka. Bunu yönetmeliği hazırlayanlara adam akıllı anlatan kimse olmamış, Üstelik engellinin üzerinden geçinen sakatlar konfederasyonu vs vs vs gereksiz yerlerde hiçççç umurlarında değil, sadece ehliyet değil engellinin ihtiyacı olan medikal, ilaç vs ihtiyaçları bile umurlarında değil, sadece koltuk savaşı,
Vesselam...

@fd3844,

Burda ben dahil bir çok kişi birlik olalım diye çığlık atıyoruz amma velakin, o birlik nasil bir şeyse bir türlü olamadık gitti.

Yapabilirseniz, buyrun yapın, bizde sayenizde size destek olalım
Ama nasıl olur bilemiyorum, çok zorrrrrr...

Üst Alt