Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Su faturası 5 kat fazla geldi?

270 TL de para mı be. Bana ortalama 5 bin TL doğalgaz faturası geliyor ama suyun fazla geldiğini görmedim 3 ayınki 500 TL falan geliyor burada su bol dağdan taştan şu fışkırıyor Güneydoğu da.

@güllerin efendisi, Faturayı okusa su parasının 50 lira kalanın vergi olduğunu görecek ama görmek istemiyor suyu zamlanmamış vergiler binmiş.
Asıl maduriyet su kullanmayan evini yazın kullananlarda olacak katı atık bedeli her ay yazacak sonrada cezalı ödeyecekler katı atıkta KDV %20 kimse farkında değil ayrıca ilginç biçimde atık su ve katı atık bertaraf ayrıca hesaplanmış yani lağım gideri idrar ve gaita olarak ayrılmış ve üstüne %20 vergi sı**mızdan vergi alıyorlar

Görmezler.
Katı atık hizmetlerinde KDV oranı %20 olarak uygulanmaktadır. Bu bedel, çevre temizlik vergisinden (ÇTV) ayrı olarak, hizmetin doğrudan maliyetini karşılamak için toplanır.

@basari, bak sen konuşmayacakmış
Yabancı para birimi fizana yolculuğa çıkarken,
Ulusal para birimin yerlerde sürünürken
Kkma adı altında hazinenin anası bellenirken bağırdın mı AK TROL

evet AKTROL yazdım sen müzevir bir AKTROLsün
Sizin gibilerin yatacak yeri yok yenilen kuş hakları elbet çıkar.

lan hala trol mrol diyonuz ben hakkımı istiyom kardeşim bu hayat pahalılığından erdoğanda sorumlu ben ak partili değilim kas kafanız almıyosa ben nabayım

@basari,

Yahu bırak erdoğanı sevmemleri. Kaldı ki sev tabii ki, kime ne. Gururla da gez. Kimse karışmaz. Ama açtığın başlıkta sen CHP'li diye belediyeye söyleniyorsun. Oysa konunun haksızlıkla ilgisi yok. Fazla su tüketmişsin, kademe artınca da faturan yükselmiş. Bunun parti ile bir ilgisi yok. Kullandın, ödeyeceksin.
Kademeli faturalandırma da iyi bir şey. Temel ihtiyaç için kullanılan su için az ödeniyor, tasarrufu özendirmek için de sonraki kademeler daha yüksek bedelle ücretlendiriliyor. Umarım bu işe yarar ve şehirler susuzluktan kırılmaz.

İlle söveceksen, on yıllarca şehrin altyapısına yatırım yapmayıp bin katlı binaların dikilmesi ile rant yaratarak zenginleşme sağlayanlara söv. Canımn yeşil Bursa'nın meyve ağaçlarını, bereketli ovasını imara açanlara söv. Ben mesela İstanbul'da Sazlıdere barajının inşaat rantı için baraj statüsünden çıkartılmasına sövüyorum. Yıllardır Melen barajının Saray tarafından engellenmesine sövüyorum, İstanbul'Un betona gömülmesine ve artık toprağın suyla buluşamıyor olmasına sövüyorum, canım Kuzey ormanlarının yok edilmesine ve yağış şartlarının yok edilmesine sövüyorum, şehir içindeki ağaçlık alanların ve deprem toplanma alanlarının avm yapılmış olmasına sövüyorum, seçilmiş belediye başkanı ve arkadaşlarının saçma sapan nedenler tutuklanıp şehrin hizmetinin aksatılmasına sövüyorum. Ve bunları da gurur duyarak söylüyorum.

@basari, sevgili kardeşim diyorsun ki, "bu hayat pahalılığından Erdoğan da sorumlu" kardeşim "da" ekini kaldır. Erdoğan da sorumlu deme. Erdoğan sorumlu de. Çünkü bu ülkede hayat pahalılığı varsa, doğrudan ülkeyi yöneten sorumludur. Belediyeler sorumlu değildir. Enflasyon varsa sorumlusu Erdoğan dır ve belediyeler yaptıkları hizmetlere enflasyon kaşar zam yapmak zorundadır.
Sen evine gelen suyun bedavaya mı imal olduğunu sanıyorsun. O suyu senin evine ulaştıran belediyeler o şu arıtma ve pompalamak tesislerinde binlerce işçi çalıştırıyor bunların maaşı var. Binlerce pompa çalıştırıyor elektrikle çalışıyor ve elektrik bedelleri var. O tesislerin bakim masrafları var. Arıtma tesislerinde arıtma masrafları var. Hepsinin fiyatı enflasyon oranında artıyor ve sen CHP’li belediyeler suya zam yapmasın diyorsun.
Peki, akp'li belediyeler de zam yapıyor. Niye özellikle CHP li belediye diyorsun. O zaman sana herkes AKP trolü der. Bak ısrarla söylüyorum CHP’li değilim ama sizin gibiler yüzünden ve yapılan hukuksuzluklari yolsuzluklar yüzünden CHP ye oy vereceğim artık.

Valla reis son noktayı zamanında koymuş ve ilk defa kendisine hak veriyorum...

@basari, kaz lafalı olarak aynaya bak başlık açıp CHP ye laf söyle sen sorunlu musun aktrol ilkokula dön öğrenmeye başla

neyin hakkı hayırdır?
Bende mülakatlardan elendim eleyenler fethöcü.i çıktı akepelilerden hakkımı alacağım oy verenler dahil hadi..

@basari, evet sen bir maşasın trolsün

Son düzenleme:
Şu trolleri engelleyin gitsin forumu kirletiyorlar x’ de çekiyoruz yetmiyor birde kafa ütülüyorlar burda

Üst Alt