Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dosta Düşmana Karşı (1998) - GAM MÜZİKSöz: Yusuf HayaloğluMüzik: Ahmet KayaÜstüm başım toz içindeÖnüm arkam pus içindeSakallarım pas içindeSiz benim nasıl ya...
MUSTAFA YILDIZDOĞAN "Senin Umurunda Mı" Söz Müzik : Mustafa YıldızdoğanAranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin YaşarMyd Müzik YouTube kanalına abo...
Ülkemde Son Turnem VCD/DVD (2010) - GAM MÜZİKSöz: Gülten Kaya HayaloğluMüzik: Ara DinkjianDağlarda öfkeli başımSerhat'ta hep akşam oluyorNasipsiz kıştan mı, ...
Sezen Aksu - TükeneceğizSöz: Sezen AksuBeste: Sezen AksuDüzenleme: Onno TunçNe böyle senle ne de sensizYazık, yaşanmıyor çaresizNe bir arada ne de ayrı olmak...
#20ESERHiraiZerdüş - Papatyagözlerin zehri şarap eder mi? Alıp içsem beni sarhoş eder mi? Bir hayale daldım uyan derler mi?Beni böyle koyup gitme olur mu. Yi...
Provided to YouTube by Virgin Music GroupBana Sor · Ferdi TayfurHoşçakal℗ 1990 Ferdifon PlakReleased on: 1990-10-16Writer: Ahmet Selçuk İlkanComposer: Sait B...
#yıldırımcaner #hatırasıvar @gunesplak Söz-Müzik: Yıldırım CanerYapımcı: Güneş PlakProdüktör: Mustafa GüneşSüpervizör: Mahsun KırmızıgülYönetmen: Metin Alkan...
Provided to YouTube by İlker GürsanBen Hiç Çocuk Olmadım ki · İlker GürsanBen Hiç Çocuk Olmadım ki℗ İlker GürsanReleased on: 2024-02-27Producer: Ozan KIYAKCo...
… Yar gözlerin âla mı? Sevda başa bela mı?Hatırım yok mu canım kesme benden selamı -Sen üzülme bi yol bulurum İste dünyayı durdururum Ben sana yoldaş olurum...
Sevcan Orhan'ın, Özdemir Müzik etiketiyle yayınlanan "İçimden Geldi Söyledim" albümünde yer alan "Canın Olayım" isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te....