Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son adımlarım ve [O an]

Teskr ederim dualarinizi eksik etmeyin Allah razi olsun

Ayşe, ne diyeceğimi bilemiyorum. Bacaklarını hissetmediğin o anı, ve ameliyat sonrası belindeki acıyı çok iyi biliyorum. Allah kolaylık versin.

Geçmiş Olsun Kardeşim. Rabbim seni Anne ve Babana bağışlamış.

Rengler

Cok uzuldum,Allah sana sabr ve wefa versin,Amin,inweAllah

güzel kardeşim dünya hayatının bir imtihan oldugunu ve kaza ve kadere iman etmemiz gerektigini hicbir zaman unutmammamamız gerekir. ALLAH yardımcın olsun güzel kardeşim

Etkileyici ve ibret verici bir durum
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Edecek kelam bulamadım doğrusunu söylemek gerekirse....

ALLAH cc şifa versin sizin imtihan derecesi biraz ağır. İnş bu olay RABBİMİN izni ile ahirette derecenizin yüksek olmasına vesile olur. Habibim sabredenlere müjdele..

Cok geçmiş olsun Ayşe. Allah yar ve yardımcın olsun.

Geçmiş olur inşallah. Güzel rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.

ilk önce çok geçmiş olsun kardeşim yazdıklarının insanı duygulandırmaması mümkün değil...

geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun burda hepimizin engeli farklı ama gönülleri bir yazının sonunda her halimize şükretmemiz gerektigini sölemişsin isyan etmemişsin en dogrusunu yapıyorsun bu hayat sınavlarla dolu

Tüm yüreğimle geçmiş olsun diliyorum.

çokkkk geçmiş olsun ve çok üzüldüm geçmişinizi tüylerim ürpererek okudum ne diyeceğimi bilemiyorum inş. bundan sonraki yaşamında böyle tahlihsiz olaylarla karşılaşmazsınız

Çok geçmiş olsun...Sakın umudunu yitirme...Allah büyüktür...

Allah razi olsun hepinizden tesekkrler.

geçmiş olsun okurken 17 sene önceyi tekrar yaşar gibi oldum başından gecenlerin aynısını yaşadım :( ALLAH sabır versın yeni hayatına alışman dileyıyle mutlu ve saglıklı kal

Seni çok iyi anlıyorum ayşe ve gerçekten durumuna üzüldüm.Allahtan tek dileğim sana sabır vermesi başka birşey değil.Bende kaza geçirdim.Ve 35 gün komada kaldım.Bunun sonucunda 2 ay yürüyemedim.Hastanedeyken keşke ayaklarım tutsada cama vuran güneşi seyretsem diye ağlıyodum içten daha sonra abim tekerlekli sandalye getirdi.Biraz gezdiriyim seni dedi hastanede o an tekerlekli sandalye ye oturdum.Beni sürmeye başladı ya sanki dünyalar benim olmuş.Altımda ferrari var gibi geliyodu.Annemlere teyzemlere ne kadar yüzüm kızardı bilmiyorum.Banyoda bile beni sandalye ye koyup yıkıyolardı.Ben utancımdan ne yapacağımı bilmiyodum.Fakat allaha şükür fizik tedavi görerek 2 ay daha sonra tam yürümeye başladım.Ve o zaman anladım.Ayaklarımızın ne kadar önemli olduğunu ve tekerlekli sandalye nin yürüyemeyenler için ne kadar önemli birşey olduğunu.Ve kardeşim ben belki kazada felç olmadım olabilirdim fakat felç olmuş biri gibi senin neler hissettiğini hiç olmazsa bi nebzede olsa anlaya biliyorum.Allah sana sabır ve kolaylık versin herşey gönlünce olsun.

öncelikle geçmiş olsun ben belki sizin kadar zorlık çekmedim çünkü ben hayata öyle başladım ama siz yürümenin o güzel duygusunu tatmışsınız ya ben hiç o güzel duyguyu tadamadım ama şükür herşeye binlerce kez şükür

Üst Alt