Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz hastasıyım. Boynum dönmediği için ehliyet alamadım. Ne yapmalıyım?

@Polmiks

inanın en güzelini yapmışsınız, ehliyeti kaybetmektense para onların olsun.
Keşke bende sizin kadar nasipli olabilseydim, ötv vs hiç birşeş istemedim direk ehliyeti yenilemeye diye gittim, ehliyet elimden uçtu gitti, şimdi 2 yıl doldu başvuru yapıp yapmamak da kararsızım, yine olumsuz olursa diye, kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.

@emine 17
itiraz edersen önce balıkesir sonrası istanbula gitmek zorunda kalıyorsun. bana sorarsan etme itiraz bekle bi dünyta masraf edersin 2 sene sonra tekrar başvuru yaparsın.

@hayat76,

Abi mecbur ne yapalım ? Hakkım gasp edileceğine cebimden veririm. Hem ÖTV siz güzel teknolojik araçta çok kalmadı.

@Polmiks,

hayırlı olsun çok sevindim. Skolyoz du degilmi engeliniz, boynunuz % kaç derece dönüyor dediler.

@hayat76,

Teşekkürler 50-60 falan dediler. Benim iş yerim çok uzak her gün 8 vasıta değiştirerek ayakta haftada 6 gün gidiyorm.
Kör Nokta ile falan kabul ettiler. Alacağım araç Hyundai Tucson Elite Plus 4x4 Benzin veya Sporgate Prestij 4x4 tüm güvenlik donanımları ve görüş donanımları mevcut.
Trafikte mevcut araçların %95'inden daha fazla görüş olanağı sağlıyor ve güvenlik sistemi var.
Benim için yasak olan tek şey Ağır yük kaldırmamak ve ayakta uzun süreler durmamak araba olmayınca mecbur ayakta duruyorsun oda yasak.

Son düzenleme:
@Polmiks,
arabanın modeli ve kullanım donanımı etkiliyse bende alırım sorun degil. Ama bana araban ne diye sormadılar bile. ya nasip yakısmet. Bana da dua edin inanın çok ihtiyacım var, babam yaşlı kimsem yok araç kullanacak sürekli hastanelerdeyim. Konuşmama izin verirlerse körnoktayı vs hk. bilgiler ve belgeler topladım, nasip bakalım.
Sizde ötv yi fazla kurcalamayın isterseniz. Ehliyetinizi aldınız hiç değilse onuriske koymayın.

@hayat76,

Genelde olması gereken aracın modeli, tertibatı bu tertibatlar zaten ayrı ayrı da takılır o problem değil ama komisyonlar çok sallamıyor benim o gün şansım vardı.
Benim alacağım araçlarda ÖTV zaten yok baktığım araçları fiyatı 3 milyon tl ye yakın, ÖTV ile artık uğraşmıyorum.

Merhabalar ehliyet yenileme geldiğinde kurula mı gitmem gerekecek?

@SmhGwz,

2 sene mi bekleyim yani şimdi itiraz edebilir miyim peki

@Polmiks,

Nasıl aldınız acaba size nasıl verdiler ehliyet

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim gibi, sağlık kurulu tarafından sürücülüğü iptal edilenlerin artık ehliyetlerini kullanmalarının son haftasına giriyor,
Sürücülüğümüz iptal edildi, bundan sonra bizim işimizi kimler görecek, devlet bize nasıl yardım yapacak, ne düşünüyorlar merak etmekteyim.

@emine 17,
beni anladılar ama bilemeyip yanlış kod yazdılar. itiraz ettim balıkesire gönderdiler ek tetkik istedi sonra onu yaptırdım tekrar girdim balıkesirde sonra düzeltildi daha sonra istanbul yaptım.. sıfırdan ehliyet alır gibi masraf yaptım. ve komisyonda seni pek dinlemiyorlar itiraz edersen il il geziyorsun :) karar senin :)

Üst Alt