Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları tedaviniz ne durumda?

@Pickle, ben de abizol 2.5 mg kullanıyorum sanırım aynı ilaç ve gerçekten bana çok etkili oldu sadece kilo fazla aldım ona yapacak bir şey yok ne yazık ki.

Devlet kurumları başvurularımı almıyor.Kader diyebileceğimiz bir noktadayım.Önemsememen gerekiyor diye sorunu çözebilecek bütün birimler söylüyor.Vasi atamakla tehdit ediyorlar.Bugünün sonucu altı kişilik grupta yaşıtım kıza baktım diye sol tarafım dürtüldü.Çöp kutusunun yanından geçerken yüzümün bir yeri yandı.Para basıyorum ya yirmi lira için.Okul dağılma çıkışı orta yaşlı teyzelerden biri vurmayı tanışmak sanıyor.Suç unsuru oluşturacak ki terketme ihtimali olmayacak.

@Pickle, şanslısınız o halde bende tam tersi iştahım arttı mı bilmiyorum ama kilo artışım hep devam ediyor yemiyor muyum evet yiyorum ama abartı da değil ya bir kişi öğlen yarım ekmek tavuk döner yiyorsa ben de o kadar yiyorum ama bir şekilde kilo olarak dönüyor.

Üst Alt