Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

@Ahmet T, aklım okunuyor hezeyanı bende de oluyor

Ama bize öyle geliyor Gerçekle alakasız bir algısal yanılsama durumu yaşıyoruz.

ben bugün doktora gittim akineton u bıraktırdı 1 saat sürdü görüşme

Ekpss ye hazırlanıyorum belediyenin iki gün kursu oraya gidiyorum.Hayata adapte olmaya çalışıyorum ama çok zor geliyor.
Kafam karışıyor kendimi yorgun hissediyorum.Her şeyden vazgeçme düşünceleri kafamda dönüyor.Tam çıldırmak istiyorum böyle yarım bilinç hali üzüntü veriyor.Normal bir insanda olamıyorum kendimi sıkışmış hissediyorum.
Kullandığım ilaçlar hezeyanlarımı tam bastırmıyor.Sürekli tedirginlik hali korku veren düşüncelerden kurtulamıyorum.

insanlar bana küfrediyor balkona sigara içmeye çıkıyorum ağıza almıyacak küfürler ediyorlar

@Ahmet T,

Bro belli süre bende yaşadım.112 yi meşgul etme ceza kanunu çıkmadan önceydi.Adam beni ihbar et diye bağırıyordu.Apartmanlardan birinde polis varmış o akıl vermiş kanun çıkacak ceza alır veya rahatsız olur bir sorun çıkacak diye.Velasıl kelam yüz verme söylenme videoya al.
Yıllarca terör üzerine çalıştım.Normal bir teröristten bunlar daha tehlikeli.Zihin yapılarında bir fark yok...Dört kişiden biri icralık diyorlar.Yetersiz beslenme var diyorlar ama bu insanları hiç bir şey durduramıyor.

Psikiyatrik ilaçlar sakinleştirir
Sakinleşen insan kendine gelir

Yani ana hedef iyileşmek için sakin olmak

2015 yılında fakültenin oraya geldiğimde herkes benim hakkımda konuşuyodu. Ben kendimi kötü hissediyodum. Meğer o zamanlar teşhis konmasa da hastalık başlamış

Aynı durum yalnız bence bir şey bilip yapıyorlar...Zengin erkek çocuğa yaranacağım diye bana ters yapıyorlardı.

Günlerim gündüzleri sinirle geçiyor akşam ve gece biraz rahatlıyorum

Üst Alt