Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hakkında merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim

anladım hocam ben de bana mı diyor acaba dedim :)

deathless hocam doktor değilim malesef yorum yapmam yanlış olur ama şahsi fikrimi söylemek istersem şizofreni belirtileri değil de depresyon belirtisi gibi sizinkisi

zamanla iyi olursunuz inşallah

KAPATTI!
kardes benim bir sorum olacak. şizofreni tanısı var bende illaç vs almak için hastaneye gidersem ben istemeden rapor verirler mi ben istemiyorum şimdilik. ayrıca bildiğim kadarıyla siz 18 ay hastalık izni kullanmışsınız. ben sağlam olarak işe girmiştim. bu hastalık daha sonra cıktı aynı şekilde bana da verirler mi?18 aylık rapora rağmen saglam raporu almazsam işten çıkarılır mıyım. 2010 girişliyim.

snnds
sen istemeden ha deyince kimse sana rapor veremez korkma hatta sen istesen bile raporu öle hemen vermezler

Şizofreni atağı nasıl oluyor

Merhabalar benim kardesimin şizofreni olduğundan supheleniyoruz. Atak olayı nasıl oluyor. Yani atak geçiren kişi ye ne oluyor

ataklar farklı şekillerde olabiliyor benim ataklar içe kapanma hiç kimseyle konuşmama yemek yememe gibi oluyodu 4 gün hiç bişey yemedim en sonun da ambulans la hastaneye yatırdılar

Ben aniden ruh halim değişiyor
Ani sinir kriz patlaması yaşıyorum

En ufak bir negatif enerji en ufak bir olumsuzluk beni aşırı sinirlendirip
Kaosa dönüştürebilirim
Saldırgan olurum genelde

Eskiden sık sık yaşardım şimdi iyiyim

Şizofren olarak damgalanmanın kötü bir yanı her şüphen hastalığa yorumlanıyor oysa ki normal insanlar da şüphe duyar değil mi?

merhaba ekonomist79 yani doğru nicke mi hitap ediyorum emin değilim.

benim makalelerimden biri kabul edildi ,ancak bu predatory journal olarak bilindiği için geniş çapta indexli de olsa (sci hariç) makaleyi geri çektim.

fakat bir makalem daha peer review ediliyor , o derginin üç indexi var yani 3 databasede ama predatory değil ondan ,ondan da kabul alırsam baskı kararı vericem.

selamlar..

rumuz: şizofren de olsak başarıda iddialıyız (gerçi ben yüksek ihtimal şizofren değilim ,ama grubum psikiyatri. yinede çok mutlu bir kişiliğim var) :) :)

Annemi kaybetmekten çok korkuyorum!?

şizofreni hastasıyım ilaç tedavisi görüyorum ve çalışıyorum her ne kadar iyi olsam da bazen alevlenmeler oluyor işitsel halüsinasyon oluyor yarım leponex atıyorum geçiyor fakat annemi kaybedersem nasıl olur diye çok korkuyorum ne yapmalıyım?

ahmet22

Sen büyük ihtimalle hafif bir şizofrensin o yüzden kabul etmiyorsun. Makalen hayırlı olsun. :)

Şizofreni hastası kolay kolay çıkıpta ben Şizofrenim demez bu hastaların çoğu hastalığını reddeder. :rolleyes:

kendini cin şeytan deccal zannedenler var mı ? mehdi zanneden ?

Benimde kardeşim şizofreni hastası haklarınızdan faydalanan bir kişimisiniz ben şu an onun için mücadele veriyorum...merka ettiğim bazı şeyler var cevap verebilirmisiniz acaba

Peki , şizofren hastaları çalışamaz deniyor şizofren tanısı olanlar çalışma hayatında nasıl verimli olabiliyorlar mı?

Nurtan

ben şizofreni hastasıyım fakat 6 yıldır çalışıyorum. ara ara sorun yaşasam da işimi yapmaya çalışıyorum.

Şizofren ve Şizoaffektif Bozukluk arasındaki fark nedir ???

Üst Alt