Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitemizde Ki GÖKMEN`in Başına Gelenler...:)))

Hahaha :D:D iki tane ku$ cikmis ortaya kendilerini kartal saniyolar :D:D
Ticet ben bunlari kulakLarindan asarim Yaw:p Benimki susar ama $u Ebrunun da agzini da bantlamak Lazim:D

ben adaletli bir bayanım serifecim:polmazzz sen cezanı cekecen:Dcek sonra seni rio karnavalına götürürüm:D

gokmen kardes ruhuna el fatiha:Düzülme burası fani faniydi:D

Bantlar bitmiş bidenem gece gece bulunmaz...:D Hem nerden biliyon susacamı aşkım kandırıyorsam eğer....:p:p:D

bak şimdiya :) aliye teyze çok korktum karpuzlarını çatlatır kaçarım he:)şerife sizin başınıza yağmaz o altınlar 1 2 çeyrek yolunu şaşırırsa bilemem:)
bakın kızlar ağzınıza birer salçası sürerim sürgüne yollarım oda getmese saçlarını yol getir gökmenim:)

:pheehe ticet görürsem söylerim:)dam basında saksahan vur göğsüne kazmayı..içimden geldi:D

üstelik göğsümde yani tam şuramda illegal kazmasıyla bir eşkıya gezinmekte:)
seni narinciye sıkacağına koyar bir dilimde karpuz üstüne sıkarım suyundan kokteyl yaparım ebru:)

Bantlar bitmiş bidenem gece gece bulunmaz...:D Hem nerden biliyon susacamı aşkım kandırıyorsam eğer....:p:p:D

Yok yok a$kim susar. ;) susarsin demi?:D Bak yoksa bant bulamaZsam lastikLe baglarim farketMez:p:D

Ebru seni warya kafana oltu ta$i tesbihle furur ûstûne de Fatiha okurum:D:D
Yok yok bunlarin susacaqi yok.
Ticet dostum wer sendeki Kamçiyi:D:D

noldu büyücü :)

şurda sakince katliam yapıyoq

Bilmem artık susarmıyım yoksa iyice bağırırım mı bilemem...:DHem aşkım lastikle nasıl yapacan ki beee....:p:D

ben legal yollardan gelen eskiya statüsüne giriyorum dikkatini cekerim ticet:p
ve o karpuz kokteyli dokunur içme içme:Dal sana zehirli cayımdan iç:D

gokmen senin kafa coktan mezar tasına değdi haberin yok sertya ondandır:Dbüyücü arkadas yap bi büyü yok et bunları:D

vay gül kardeşime bak h geldin al ordan bi sopa:)

Eheeyt be Gul agzina saglik :D Ebru aldin mi cewabi :p

valla kızlar canımı sıkmayın müritlerimi çağırırım he:)

ebru aldı götürdü satamadan getirecek:)

$erife saklamis olabilir:) ilk sopayi da o hakediyo:):)

yani askolsun ve kafana kış pislesin gül arkadas:Dburada hemcinslerin dururken:mad:ama ben tek tabanca da onların hakkından gelirim:D

madem tek tabanca yetion nie gül e sitem ediyon hem gül benim asker arkadaşım:)

kadın dayanışması tezine aykırı davranışta bulunduğu için sitem ettim:pyoksa tiinn yani:Deskerliği afkanistan da taptınız dimi:D

hıhı:) o zaten aykırı gençlik:) bak ağlamayın şimdi:)

Wallah yardmci olmam askim:D Seni Gül'e hawale ettim artik pisirir asar ne yaparSa yapSin banane :p:D
Oh oldu sana bitanem:)) Beni bu duruma du$ur snrada yardm iste :) yok öyle yagma :D:D:p

Ağzımı açtırma benim aaaaaa demedim mi ben sana beee uyussssssss...:D:D:D:p:p:p ben var yaaaaaa 433333333333333333333333333333333ama333333333333333339 aşkımmmmmmmmmmmm...:p:)):)

şuan etüt çalışması yapıoz:) mebde bu konular sorulacak mış:)

Ticet ne oldu? Ebru'yu susturabildin mi? :)

ebru 1 yıl kapsama alanı dışında tamamdır işi:)

Zaten VINN kurbani :D bide 1yil kapsama alani disi :D:D benim ruhuma fatiha okuyackti ama olmadi simdi ben oNa okuycm:p

Üst Alt