Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitemizde Ki GÖKMEN`in Başına Gelenler...:)))

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Dikkat dikkat Gökmen`in bir mecarası...:D:D:p:p

[FONT=Verdana]Bir gün Gökmen Erzurum`dan Bursa`ya iş başvurusu için bilet alır.[/FONT]

[FONT=Verdana]Terminalde otobüsü beklerken çay içer. 1-2 Derken 5 bardak içer:D[/FONT]

[FONT=Verdana]O esnada otobüsü gelir.Biner ESADAŞ arabasına,ama malum yol uzun mola yerleri birbirinden uzak:p:p[/FONT]
[FONT=Verdana]Derken yolda sıkışmaz mıııı :)EYVAH EYVAHHHHH:):D[/FONT]
[FONT=Verdana]Git gide artık tutamaz kendini ve bir o yana bir bu yana kıvranır durur:eek::D[/FONT]
[FONT=Verdana]Yanındaki bayanda yanlış anlar:)ve artık dayanamaz kalkıp kaptanın yanına gider:[/FONT]

[FONT=Verdana]-Gökmen:Abi molaya ne kadar kaldı?[/FONT]
[FONT=Verdana]-Kaptan:Ne yapcan?[/FONT]
[FONT=Verdana]-Gökmen:Şey abi [/FONT]
[FONT=Verdana]-kaptan:ne oldu kardeşim?[/FONT]
[FONT=Verdana]-Gökmen:Çişim geldide:(:(:p:D[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]-Kaptan:Az kaldı biraz dişini sık.:rolleyes::Dderken ilerde ışıklar gözükür ve Gökmen sevinçle:WILLAAAA WILLAAAAAAA WILLAAA:D:D:p[/FONT]
[FONT=Verdana]Kaptan:Burası değil hemen sevinme öyle, deyip geçer otobüs:p:cool::D[/FONT]
[FONT=Verdana]Bir kaç dakika sonra yine ışıklar ve yine bizim Gökmen ayağa kalkar sevinçle:WİLLAAA WİLLAAA WİLLAAAAA ah bee abi niye geçtin ki?:D:D[/FONT]

[FONT=Verdana]Kaptan: burası değil az daha sık dişini kardeşim:rolleyes::eek:[/FONT]
[FONT=Verdana]Gökmen:abi problem dişte değil aşağıda:D:D:p:p derken yine uzaktan ışıklar gözükür:p:)bizimkisi tutamaz yine kendini.Gökmen:WİLLAAA WİLLAAAA WİLLAAAA:):)[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]Abi gurbanın olayım dur:(:eek::Dburda yoksa vallahi salıvercem burda:p:p[/FONT]
[FONT=Verdana]Kaptan:piss şey:Dtamam zaten burası mola yeri,der...:rolleyes::cool:[/FONT]
[FONT=Verdana]Otobüs durur durmaz bizim Gökmen kaçmaya başlar wc`ye:p:Ddoğru.:)[/FONT]

[FONT=Verdana]Kaçarken içinden ahanda damladıııı diye diyormuş.:eek::p:Dneyse varmıştır wc`ye ve çıktığında karşısında bir garson görür: [/FONT]

[FONT=Verdana]Garson:abi bir çay verem mi?[/FONT]
[FONT=Verdana]Gökmen:Amannnn kurbanın olayım uzak olsun çay benden.:Dçay yüzünden neler çektiğimi bir bilsen...:eek::(:D[/FONT]

[FONT=Verdana]NOT: Bu olay tamamen hayal ürünüdür maksat bir nebze güldürmek içindir...;);)[/FONT]

eh bende gökmene demezmiyim adamı rezil ettin yaw:)

gokmen kardes alemya:Dpaylaştığın için tşk serife arkadasım:)çok güldümya

gokmen siteyi haram edecek kendine:D

Bundan daha doğal ne var Şerifecim.:D
Ben de çişli bir bayan olarak şehirlerarası otobüs yolculuklarında mutlaka durdururum otobüsü müsait bir yerde. :eek:
Hatta ben tuvaletteyken arkamdan gelen ya da nikotin ihtiyacını gideren bir sürü yolcu olur.
Eminim ki Gökmen de bir sürü hayır dua almıştır diğer yolculardan;)

yok ya zaten gökmenle aynı yeri kazanıp aynı yerde çalışıcaz kurumda 1 yıl sonra bakacaksınız ki bi ben kalmışım bi gökmen otomatikmen terfi edeceğiz ben müdür o şef:)

Beyendiniz için teşekkürler arkadaşlar...:D Böyle birşey geldi aklıma ve Gökmen beni haşlayacak eyvahhh...:D:D

:) yarın gökmene dicem olum la şerifen seni madara etti mahalleye:)

Uleeen :D Bu ne kiz $erife :p Bidaha ba$imdan geçen olayLari anlatmicam sana:D

miko: Saliwer diyosun ama olmazki otobusun icinde:):D

Ticet: Söylemis kadar oldun:) bu kiz beni siteye rezil ruzva etti yaw:p

Hebunebru: Topraqim bu hemcinsin dir neolcak :D Hepiniz aynisiniz be:p

Ne kokusu :) yoksa çi$ kokusundan mi bhsediyoN??:D Hem ben serifeye napmam lazim dostm yaw:D

A$kim sen warYa alemsin ya :D
Bak Ticet abin onu döw diyo bana:p:D

serbestsin hatta ebruyuda as beni yorma oralara kadar:)

Dövmeee yaaa daha ben miniğim aşkım yaa kıyamazsın kiiiiiiiiii....:(:(:D sana çekmişim işte napim ben...:p:p

serifecim korkma sen ben ikisinide zehirlerim kurtuluruz:Dsonra bi kacak cay demlerim karşılıklı içeriz ama sucu sen üstlenecen:D

sen bize zehir verene kadar biz senin karpuz tarlanı zehirler toplu temizlik yaparız:)

:D:D kurtuluruz da neden sucu ben üstlencem hem yardım ediyosun....:p:D Nolur beni Gökmenin eline düşürme canım yaa...:(

gökmen kadar taş düşsün başınıza :) alıcam kardeşimi sizin içinizden çekip çıkarıcam:)

Ahanda ticet korkuttum birini :D:D Ama $u Ebru nun caresine bkalim la:p
yok neymis zehrlermi$ pehh :D:D Cok korktuk:):)

Hayır Gökmenime kaçıramazsın ancak ben kaçırcam....:D:D aşkım ben senden mi korkcam aaaa...:p:p

serifecim senin aşkın hakkın rahmetine kavusacak seninde cezanı cekmen gerek:Dmaksat hak yerini bulsun:pbenim adımı verme cünkü ben coktan yurt dışına kacmış olacam:Dcek cezanı için rahat etsin.inan hersey senin için:pg:pgökmen kıza dokunma yakarım:mad:

Ticet abi başımıza taş düşmesin...:D Altın düşsün....:)

Yok beraber kaçalım yurtdışına canım beni bırakma sakın....:D:D:p

erol taş kılıklı ticet karpuzlarımdan uzak dur:Daliye ronalığımla ağıma düşürürüm seni görürsün:p:D

Üst Alt