Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitedeki Eksiklikler..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-önceden kim nerede köşesi vardı sanki.memleket memleket.
2-site buluşmalarının önceden belirlenmesi ve bir takvim olarak yayınlanması.ona göre kendimizi ayarlarız.
3-medeni hal açıkca yazılması gerekir.Evliliği düşünen arkadaşlarımız var.bence evlilik bölümüde açılması gerekir.
Desti izdivaç olsun ismide :D

Direk şikayet bölümü !!!

Bence Direk şikayet bölümü olsun. Seni şikayetine göre yönlendirsin, ayrıca tavsiye versin. sık uğramayanlar için mail istenebilir Devamınıda siz getirin?

SİTEDE anasayfanın herhangi bir tarafına bir anket konulsa engelliler için sosyal hayatta aciliyeti olan konu başlıkları sıralansa çözülmesinin sizce aciliyeti olan probleminiz nedir..diye..burdaki anket sonuçlarından yola çıkılarak girişimlerde bulunulsa çok faydalı olur diye düşünüyorum..biz mesela şu anda yaşadığımız konut la ilgili sıkıntılar yaşıyoruz..komsularasansör yaptırmamızı istemiyor..teşekkürler

oyun seçeneklerine okey.101.tavla eklensin

bir de üyelerin cinsiyetleri belirtilse...

Sitedeki bütün üyelere askari ücretle maaş bağlansın.:D

Benim sitemizde şuda olsa güzel olur diyebileceğim birşey yok. Herşey en güzel ve en ince ayrıntısıyla düşünülmüş ve hazırlanmış. Ben en çok profil alanlarımızı beğendim. Emeği geçen herkesin, emeğine ve ellerine sağlık.

kefalet bedelide çip olsun :D:D

mehmet,gece vakti bu espirileri nerden buluyorsun..:):)

Çip bence olmaz eva.
Fakir olanlar ömür boyu yatsın mı oezix.

Aklıma gelmişken birde resimleri kaybolmuş,aynı yazılar başlıklar tekrar açılmışsa bunları dile getirebileceğimiz 1000 çip ödüllü İHBAR-ŞİKAYET-UYARI BÖLÜMÜ de olsa modların da yükü azalır. (bugun şuda olsa bölümünde formumdayım)

İş fikirlerinin paylaşıldığı, ortak iş ve fikirlerin geliştirilebileceği, birlikte yapılabilecek işlerin taraştırıldığı ve paylaşıldığı bir ana konu başlığı olmasını isterdim.

sohbet sayfası. ama kota koyularak mesela forumda 50 msj olmayan sohbete giremesin.

kızmayın arkadaşlar ama oyun bölümünün kalkmasından yanayım :):):):

Biraz uzun yazı yazılınca yeniden nick ve şifre istenmesi.Yazılan yazı güme gidiyor...
Siteye giris yaparken "beni hatirla" butonunu isaretlersen gume gitmez yazdigin yazilar,sistem seni 15 dakika sonra disari atmaz;)

Hemen nickini ve sifreni girdigin yerin yaninda;)

Ayni sey degil mi zaten buyucu:confused:Sistem seni disari atmazsa haliyle yeniden sifre veya nickte istemeyecektir.Ha baktin yazi islerin bitti geri isaretledigin yeri tikla ayni sekilde, 15 dakika sonra hic bir faaliyette bulunmazsan eger sistem seni yeniden disari atacaktir.

oğuzta : arkadaşanın yazdıklarına katılıyorum .SİTEDE anasayfanın herhangi bir tarafına bir anket konulsa engelliler için sosyal hayatta aciliyeti olan konu başlıkları sıralansa çözülmesinin sizce aciliyeti olan probleminiz nedir..diye..burdaki anket sonuçlarından yola çıkılarak girişimlerde bulunulsa çok faydalı olur diye düşünüyorum..

Sitede online olanlar gizlenemese..:rolleyes::cool:

Siteye giris yaparken "beni hatirla" butonunu isaretlersen gume gitmez yazdigin yazilar,sistem seni 15 dakika sonra disari atmaz;)
yaw ben bunu 50kere yaptim gene işe yaramiyor her seferinde sietye girerken nick ve şifre yazmaktan bunaldim imdat

----------

bir de üyelerin cinsiyetleri belirtilse...
ben bunu daha önce dile getirmiştim kim bay/bayan anlamakta zorlaniyoruz cinsiyet seceneği aktif olsun vede cinsiyet seceneğini belirtmeyen foruma giriş yapılmasi engellensin foruma giriş yapınca otamatik seçenek çiksin bay/bayan misin diye o işlemi halletsin sonra foruma giriş izni verilsin

profillerde kişinin resimlerini paylaşabileceği bir alanı olsa güzel olur bence

yaw ben bunu 50kere yaptim gene işe yaramiyor her seferinde sietye girerken nick ve şifre yazmaktan bunaldim imdat

----------

ben bunu daha önce dile getirmiştim kim bay/bayan anlamakta zorlaniyoruz cinsiyet seceneği aktif olsun vede cinsiyet seceneğini belirtmeyen foruma giriş yapılmasi engellensin foruma giriş yapınca otamatik seçenek çiksin bay/bayan misin diye o işlemi halletsin sonra foruma giriş izni verilsin
hatta buna ilave olarak şehir kısmı mecburi olsun yani hangi şehirde yaşiyorsunuz sorusu eklenmeli profile ve bunu belirtmeden foruma girişi engellenmeli

Biraz daha mantigini zorlarsan profillerde arkali onlu kimlik fotokopisi de isteyeceksin eshat ha gayret:p

Cinsiyet belirtmek bence şart.Ikı hafta önce beni bayan zannedip mesaj atanlar vardı. :)
Duhanı anlayabılmek ıcın butun mesajlarını okumak zorunda kaldım ama anlayamadım. Iddaya bıle gırdık. :) Bir arkadaşa sordum o dedi.Ondan sonra anladım.

Bence de cinsiyet gereksizdir.

Burada insanların cinsiyetinin ne olduğunun şahsım adına hiç bir önemli yoktur. Herkes öncelikle arkadaşımdır.

Eğer samimi olduğun veya merak ettiğin kilşi varsa özel mesaj var oradan sorarsın. Zaten söylemek isterse söyler. Yoksa bunu şart olarak dikta etmek anlamsızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt