Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şimdiye kadar akıl hastanesine kaç defa yatışınız oldu?

Hastanede herkesin içinde atak geçirdim ölüyorum sandım hızlı hızlı volta attım geçmesi için sesli dua ettim beni farkettiler mi acaba kimse yanıma gelmedi

ekt zorunlu değil rızan gerekiyor veya vasin varsa onun onayı gerekiyor bir sürü kağıda imza attırıyorlar. hastanede yatarken iğneyi gerekli görürlerse evet zorunlu. zorluk çıkartırsan bağlarlar gene de o iğneyi yaparlar @isimsiz343434,

Çok sıkıldım. Bunaldım. İntihar düşünüyorum Allah tan korkuyorum.Herşeyden bıktım artık. İnsanlardan, hastalıktan, çalışmak zorunda olmaktan, herşeyden.

Şimdiye kadar üç defa yattım ama hastalıktan daha kötü zamanlardı benim için. Bundan sonra kendi isteğimle yatış yapacağımı düşünmüyorum.

Osmangazi tıp fakültesi çok lükstür. 2 kere yattım orda.
Masa tenisi, langırtta vardı sanırım. Kondüsyon bisikleti, yürüyüş bandı. Tv odası. Bir hoca isteyen el becerisi öğrenmek isterse ona öğretiyordu. Sinema oda vardı cengiz hanı izlemiştik. Küçük ev diye bir yer vardı orda tıp öğrencileri mangal yapıyor biz yiyorduk. Tıp öğrencinin birini satrançta yenmiştim. Sabah akşam bir arkadaşla satranç oynuyorduk. Bu akşam ilaçlarını atınca yeniliyordu 😀
Başka bir tıp öğrencisi de beni yenmişti.
Babama ince bulgur, kıyma salça vs getirtmiştim. Yapmasını bilen bir hasta teyze yardımıyla çiğ köfte yaptık. Hemşirelere de ikram ettik.
Pazartesi doçent yardımcısı soruları alırdı. İsteyenler soru sorardı. Sonra müzik çalardı isteyen hastalar dans ederdi, ben çekinirdim. Müzik dediğim tef falan çalarlardı. Ortak alanlarda kadın erkek karışıktı.

@osmangazi, Duyan beş yıldızlı tatil köyü sanacak. Ben de iki defa yatış yaptım oraya. Dediğin gibi ilkinde gündüz ahşap boyama ve resim eğitimi veren bir kadın vardı. Akşamları ise stajyer hemşireler etkinlik düzenliyordu. Ama ikinci yatışımda hiçbiri yoktu, çok sıkıcıydı. Zaten sabah erkenden kaldırıyorlar, tekrar odana girip yatmak yasak yatış saatine kadar. Sürekli bir görevli gelip ortak alana geçmen için uyarıyor. Haftanın belirli gün ve saatlerinde banyo yapabiliyorsun. Sigara içme odası, akşam 11'den sonra kilitli, sigara içiyorsan ve uyuyamazsan sıkıntı.

@osmangazi, Ne güzel hastane ortamıymış öyle. benim kendi özel hayatım bu kadar renkli değil maşallah.
aslında olması gereken bu biliyormusun hocam. oradaki insanlar zaten zor süreçlerden geçiyor birde tuhaf tuhaf yasaklarla engellemelerle hayatı zehir edeceğine etkinlikler vs olması çok güzelmiş

@Tyler D., Çok özel değilse yukarıda bahsettiğin atak nasıldı ? Bazen bende de oluyor Acaba aynı durumu mu yaşıyoruz diye emin olmak için soruyorum. Nadir zamanlarda geliyor ama dağılıp gidiyorum

Üst Alt