Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sigara psikozu tetikler veya tetiklemez; fark etmez bence.
Sigara sağlığa zararlıdır ve sigara içtikçe ömrümüz kısalmakta ve yaşam kalitemiz düşmektedir. Bu durum sigarayı bırakmak için yeter sebeptir bence.
Umarım bir gün içenler de bırakırlar daha sağlıklı bir hayat sürerler.
Her atağa girdiğinizde alevlenmede beyinde yıkım oluşur ve beyin küçülmeye başlar. Ataklar insanı yıpratır. 3 sefer atak yaşadım. 10+20+20 yatışım oldu. Halen daha korku var içimde acaba tekrar atak geçirir miyim diye.İsyan ettiğim dönemler oldu. Bu kadar kötü insan varken beni buldu diye. İlk yıllar çok ağır geçti benim için bunalıma girdim. Yaşadığım yer küçük herkes birbirini tanır. Rezil oldum. Bazıları dalga geçti. Hayalimdeki iş yalan oldu. Bir şekilde mücadele ettim. Bazen modum düşüyor hatırladıkça. Emekliliğime 6 yıl var. Emekliliğim geldiğinde hemen emekli olucam. Hiç gerek yok dünya için yıllarca çalışmaya. Zaten vucuda performansım düştü.
Bir kitapta psikiyatrist hastasının ne zaman sigara içeceğine karar veriyordu. En sonunda hasta artık dayanamadı ve sigarayı bırakmak istediği ni söyledi ve bıraktı. Telefon ediyor şimdi bir sigara yak diyordu mesela.
bipolar bozukluğum var sigara ben de anksiyete yapıyor ki seviyorum içmesini ayrı da içtiğim zaman kalp çarpıntısı korku aklıma türlü kötü düsünceler sevk ediyor o yüzden azaltmaya çalışıyorum