Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Bizim bir arkadaş var onunda % 42 raporu var toplam kazancı 120 bin civarında ama 1080 tl alıyor. Kafayı yicem neden biz az alıyoz ??

telleşelimmi?

0535.674.95.41

tel duymuyom sagır
bende bılmıyom yenıden hesaplatalım soonra ıtıraz ederız

ok.Beni sigortam normalde 22.04.1999 ama askerliği ödedim ben o yüzde 22.08.1995 oldu

Kime hesaplatıcazki ?? Burada ali tezelin bürosu taksimde ama para alıyo hesaplamaya 100-150 civarı

bizim herşeyimiz aynı hemen hemen seninle ama genede bir tuhaflık maaşlarda.Bu kadar düşük olmaması lazım en az 1.100 lira olması lazım....

bide benim tahsis tarihim 17.12.2014 ama gelen kağıtta aylığı 01.01.2015 den itibaren başlatmışlar.Bunuda anlamadım neden böle??

peki sgk bu adamı evemi yolluyormuş anlamadım ??? 100 tl veririm ben yeterki emin olalım.

Ben o siteden hesaplattım ama 62 olan oran 52'ye düştü ve maaşta 959,67 olarak çıktı ek ödemeyle

Ben anlamadım oran düşüncemi maaş artıyor??

osıteden hesaplattım 911+37 çıktı benım
paran varsa hesaplattır bende para yok ben karışmam fazla bır fark olmaz bence
tanıdık bırısı yok mu sgk de senın sakatlık ne oranı bende 1000 fazla beklıyodum

Maalesef tanıdık birisi yok
sgk'da benim sakatlık oranı % 78

Biraz önce ali tezeli aradım bana maaş hesaplatması ücreti 100 tl ama siz 5 arkadaşta olsanız bir araya gelip ayrı ayrı baktırsanızda yine 100 tl adam başına düşer 20 tl dedi bana.

adam yoluyo soyuyo demek istedım arkadaşın sıgortası nezaman başlamış bızden eskıyse aldıgı normal

arkadaşına sor bakalım ilk gırış kaçmış

2000-2008 arası çalışanlar, 2008 sonrası çalışanlardan avantajlı emeklılık maaşı konusunda. ne yazık kı emeklı maaşları gıtgıde düşüyor.

Promete sana gelen kağıtta ek ödeme yazıyomu ?? Bana gelende yazmıyor çevirip çevirip balıyorum bulamadım.

1800 günden emekli olabilirim belki gelecek ay ama ben memur olup daha çalışmak istediğim için böyle bir girişimim olmayacak tabi ki.

ugurhosgor

Net kazancınız 3700 TL ise ki öyle yazmışsınız, Sağlığınız izin verdiği sürece bence çalışın. 1/3 ancak görürsünüz emeklilikte.

Ümit sana katılıyorum en fazla alacağı 1200 civarıdır.Ben 62.60.32 orana ve 2700 brüte göre aldığım 9oo tl.O kadar pişmanımki emekli olduğuma anlatamam

ek odeme yazmıyor çocuk varmı varsa çalış

patronun memnunsa senden işe gerı alır iki maaş alırsın benımkıler kabul etmedı ne iş yapıyon memurmusun

:) Ümit bey Haklısın da en azından 2000 falan olsa hiç çalışmazdım böyle olursa çalışıcam yapıcak bişey yok. Ama çalışamaz duruma geldiğimde işler Sarpa saracak . Çalışırken devlete verdiğim vergi boşuna gibi görünüyor en yüksekten ödeyip te emekli olunca alınan para asgari Ücret kadarsa yazık

ugurhosgor

Bu düşük ücretler aylık bağlama oranlarından oluyor malesef.
Eskiden %60 la başlayıp pirim günü ve miktarına göre 80 lere kadar çıkıyordu. Şimdi özellikle 2008 sonrası %30 düştü. Biraz ince bir gazetede Faruk Çelik'in bir reportajını okudum ve ABO larla ilgili 2020'den sonra tekrar gözden geçirile bilir diyor. Kısacası malesef 2020 yılına kadar bu şekilde gidicek gibi ondan sonra ise bakılcakmış bir iyleştirme olsa bile 2022-2025 arası anca olur.

2018 kadar 10. kalkinna planinda hükümet bu konuyu duzelticegi söylemektedi hangi gazatte vb. Yerde okudunuz linkini paylasirmisiniz

bülent bey ;
ben 2 aydır kuruldan sonuç alamıyorum ne zaman emekli olacagım çok madurum bi bilginiz varmı bu konu ile ilgili acaba teşekkür ederim şimdiden

engelli emeklilik maaşı

Merhabalar arkadaş lar bir sorum olacak
2008 yasasından sonra.işe giren engelli asgariden pirimi yatmış emekli olan bu günün 1200 tl bürüt ücrete göre ne kadar maaş alır ? Teşekkürler.

2008 den sonra işe giren bir çalışan en az 15 yıl çalışması gerekli ki emekli olsun oda 2023 yılına gelir şuan dan hesaplama yapmak çok zor..

İlker bey mesela bu günden geriye ve şimdiki sistemde bürüt en son 1200 asgarî ücretle pirimi ödenmiş kişı ne kadar maaş alır ? Bu ücretin kaçta kaçını alır ? Teşekkürler.

Merhaba konuyla ilgili bimerden kayit acmisdim cevap. Geldi bugun
Bimer Başvuru Numaranız :287386

BİMERE TALEBİNİZ İLE İLGİLİ OLARAK SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA TABİ ÇALIŞANLARI VE EMEKLİLERİ İLGİLENDİREN KANUNLAR BAKANLAR KURULU KARARINCA KABUL EDİLDİĞİNDEN BAŞKANLIĞIMIZCA YAPILACAK İŞLEM BULUNMAMAKTADIR

bızım oranlar yuksek maaş az nasıl oluyo anlamadım gıttı

ne kurulu vergı ındırımımı ?

offıcer bey kuştepeyle benım maaş 3 lira fark var normalmı ıtıraz edelımmı ?????

Üst Alt