Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Ne Kadar Emekli aylığı baglanır.

Arkadaşlar aşagıdaki bilgiler ile sizce aylık nekadar maaş baglanır?Emekli olmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Emekli olunan kurum: SSK
2- İlk sigortalı olunan yıl: 1999
3- Emeklilik talebinde bulunulan yıl: 2014/3
4- Erken emekliliği sağlayan toplam işgücü kaybı oranı: %82
5- Malulen emeklilik mi yoksa Yaşlılık emekliliği mi: YAŞLILIK
6- Çalışma süresince TL olarak yatırılan toplam prim miktarı:[FONT=Tahoma]284.493,05[/FONT]
7- Çalışma süresince yatırılan aylık ortalama sigorta primi:
7- Toplam prim gün sayısı (varsa Askerlik borçlanmasına dair bilgi):
9- Şu anda aldığınız emekli maaşı:
10- Aylık Bağlama Oranı:
11- SGK aylık bağlama kararındaki ortalama günlük kazanç:

tavsiyem,sgk sitesinden emekli aylığı hesaplamadan aylığınızı öğrenebilirsiniz..

1985 ssk gırısım var 4370 gununum yatrılan pırım toplam tutarı [FONT=Tahoma]83.441,72 nekadar mas alırım arkadaslar tesekurler[/FONT]

sayın buzluçay 1996 ssk girişim,6250 gün ve 175000 tl primle ne kadar emekli maaşı alırım?

Sayın buzluçay,benim vermiş olduğum bilgilere göre Enka'dan maaş bağlanır.

maaş bilgi verilmesi

halil bey burda bulunan hiç kimse size net olarak şu kadar maaş alırsınız diyemez çünkü sgk sitesinde bulunan emekli maaşım ne kadar linkine girip bilgilerinizi girin işe başladığın yıldan 2000 yılına kadar birikimin çok önemli 2000 yılından sonraki yatan yüksek pirimler o kadar fayda etmiyor bende emekli yeni oldum burda net bir cevap alamadım ne kadar emekli maaşı alırım linkine gir orda net alacağını yazar ben baktım aynı rakamlar çıktı artı olarak 30 tl.ek ödenek aldım kesin rakamları bu adresten alırsın ne kadar emekli maaşı alırım linkine gir iyi günler.

sayın eksisekiz burda bulunan hiç kimse size net olarak şu kadar maaş alırsınız diyemez çünkü sgk sitesinde bulunan emekli maaşım ne kadar linkine girip bilgilerinizi girin işe başladığın yıldan 2000 yılına kadar birikimin çok önemli 2000 yılından sonraki yatan yüksek pirimler o kadar fayda etmiyor bende emekli yeni oldum burda net bir cevap alamadım ne kadar emekli maaşı alırım linkine gir orda net alacağını yazar ben baktım aynı rakamlar çıktı artı olarak 30 tl.ek ödenek aldım kesin rakamları bu adresten alırsın ne kadar emekli maaşı alırım linkine gir iyi günler.

tolga78;

Merhabalar,
Bende oğlumdan dolayı vergi indiriminden faydalanıyordum.Bu ay sonu kısmetse emekli oluyorum.Emekli olurken bu indirimden maaş artışı olarak faydalanıyormuyuz?
Başvuruken istenen belgeler arasında Gelir Vergisinden Muafiyet Belgesi diye bir belge soruyorlar bununla bir ilgisi varmı?

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.1999 öncesi 39 günüm var.Biraz tuhaf bir hesaplama olacak sanırım.
Forumdaki mesajları takip ediyorum işin içinden çıkamadım.
9000 gün varmış gibi hesaplanıyor diyende var 5400 gün çalışıyormuş gibi hesaplanıyor diyende var.
Artık Allahtan hayırlısını diliyorum.Tabiki herkes için...

Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim ben 3760 güne tabiyim eğer 3760 gün üzerinden emekli olursam yatırılan miktarda 80 bin lira tahminen ne kadar maaş alırım.

emekli maaşı

[FONT=Calibri]Selamlar ben kamuda %50 oranında özürlü işçi olarak çalışmaktayım.1977 doğumluyum 1994 yılında meslek lisesi stajı yaparken tescil numaramı aldım 1996 yılında ise parça parça muhtelif aylarda pirim günlerim oldu 3. derece den özürlü olmam sebebiyle 17 yıllık sigortalılık yaşımın 3900 civarıda pirim günümün olması gerektiğini öğrendim .Şuan bu şartları doldurdum emekli olmayı düşünüyorum fakat emekli maaşımın ne kadar olacağını hesaplatamadım. Yaşımın genç olması ve 3 çocuk babası olmam sebebiyle emekli olduğumda madur olmamak için maaşımı öğrenmeden emekli olmak istemiyorum.Bu sebeple emekli maaşım konusunda bana yardımcı olabilirseniz minnettar olurum. Şimdidden teşekkürler.[/FONT][FONT=Calibri]
[/FONT]

[FONT=Calibri]Hizmet ile ilgili dökümüm aşağıdaki gibidir

2013 Yılı Toplamı32834.847,17
Genel Toplam5.129283.277,85
[/FONT]

Selam .. Şu anda çalışıyorum %40 vergi indirimim var sgk prim 7050 var. 1987 den sigorta başlangıcı Emekli olursam ne kadar aylık alabilirim Yeni emekli olan varmıı ?? LÜTFEN cvplarınızı bekliyorum

benim ssk pirimim hepsi asgariden yatmış bugünü şartlarıyla emekli olsam nekadar maaş alabilirim, yeni emekli olan varsa. bizlere yardımcı olsun bizahmet.

arkadaslar bisey sorcam internetten baKTIM hisse tam aylık baglama oranı 60 gşsterge 9475 ne demek oluyo ama aylık bilgisi yok sizce ne kadar baglanır benimde 3 yılım asgari ucreten fazla yattı diger yıllar asgari ğcret toplam 3900 gön raporum %46 bilgi verirmisiniz

printer.gif
[FONT=Arial Narrow]Adı ve Soyadı[/FONT][FONT=Arial Narrow]***********[/FONT][FONT=Arial Narrow]Doğum Tarihi[/FONT][FONT=Arial Narrow]01.09.1977[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]TC Kimlik No[/FONT][FONT=Arial Narrow]47********12[/FONT][FONT=Arial Narrow]Kamu/Özel Kodu[/FONT][FONT=Arial Narrow]Özel[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Sicil No[/FONT][FONT=Arial Narrow]340******91[/FONT][FONT=Arial Narrow]Bakmakla Yükümlü Olduğu Kişi?[/FONT][FONT=Arial Narrow]Evet[/FONT]
[FONT=Arial Black]29.01.2014 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : [/FONT][FONT=Arial Black]734.05[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Gösterge[/FONT][FONT=Arial Narrow]9475[/FONT][FONT=Arial Narrow]Ortalama Yıllık Kazanç[/FONT][FONT=Arial Narrow]8.276,40[/FONT][FONT=Arial Narrow]Ortalama Aylık Kazanç[/FONT][FONT=Arial Narrow]1.045,20[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı[/FONT][FONT=Arial Narrow]60,00[/FONT][FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 2[/FONT][FONT=Arial Narrow]43,00[/FONT][FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 3[/FONT][FONT=Arial Narrow]28,60[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]Hizmet Kütüğü[/FONT][FONT=Arial Narrow]Diğer Günler[/FONT][FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000 Öncesi[/FONT][FONT=Arial Narrow]475[/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]475[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000-2008/10 Arası[/FONT][FONT=Arial Narrow]2932[/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]2932[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2008/10 Sonrası[/FONT][FONT=Arial Narrow]1642[/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]1642[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT][FONT=Arial Narrow]5049[/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]5049

[/FONT]

hizmet kütüğü denilen yeri 2000 öncesi sonrası buranın anlamını çözemedimmi nedir ben hesap yapamıyorum burdan bir türlü nasıl anlatabilirmisiniz

tremor arkadaşımın baktığı yere baktığımda .. 27 12 2013 tarihi itibarı ile hesaplanan aylık 985.37. tl yazıyordu . 31.01 2014 tarihinde tahsis numaram belli oldu.maaş hesaplatmaya baktığımda ihtiyarlık maaşı hesplanması tekrar yapılıyor diye uyarı yazısı veriyor..acaba maaş düşürülecekmi yükseltilcekmi anlamadım .3 derece vergi indirimim var

bana 1925tl çıkıyor acaba doğrumu doğruysa hemen emeklılık için basvurcam

engelli emeklilik hesaplaması yardım lütfen

11.02.1999 tarihinde işe girişim var şu an 3932 gün prim var 11.02.2014 dilekce vercem emeklilik için toplam kazanç 79000 %95 vergi muhaf raporum var ortalama nekadar maaş bağlanır acele cevap yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar site yanlış hesaplıyor 4500 günüm var 201.000 milyar toplam tutarım var hep yüksekden ödendi benimde az kaldı ortalama bir tutar söylermisiniz

Üst Alt