Iyi akşamlar, inşallah hayırlısı ile kolaylıkla alırsınız,iç hastalıkları doktoru kan tahli istiyor,tahlilde ilaçsız insulini gerçek değeri görmek istiyor,bende buradaki degerli arkadaslardan aldigim tavsiye ile kesmeseker formulu ile sabah normal beyaz ekmek yag bal kahvalti edip,2 saat tokluk sekeri. Ile tahlil yapiyoruz, 3 aylığı gördü mü, tokluk şekeri 200 'ün üstünde ise tebrikler otomatik olarak diabetsiniz...ben birde destek takviye yapım dedi. Siyah kuru üzüm aldım yedim aman siz denemeyin,tam kan verme saati geldi sözde en yüksek glisemik değerlerinden birine sahip olan,siyah kuru üzüm, benim şekeri 90...80..70..diye 5 dk da bir yaptığım testlerde indirdirdimi....vay ben senin...dedi.kesmeseker yallah şoför...220 5 dk sonra...verdim kanı çıktım çorum 230 oh dedim...ertesi gün sonuç 206 cıkmış arada kaçmış haberim yok.heyete diğer gün 130da hastanede olmamı söylediler,15 kişi vardı varınca tek tek girdik u şeklinde masa,genelde sizin doktorunuzda heyette oluyormuş,ışıklardan doktorların yüzlerini seçemedim,en ortada oturan ismimi okudu,diabetes mellitus,elverişsiz dedi 2 baş parmağı istampayabasip kağıda bastım, dışarı çıktım,heyet bitince tek tek kapıda 1 kağıt olarak verdiler evrağı,aşk.sub.15 20 dk da halletti.cok şükür Allah herkese şifa versin tez zamanlarda.
Merhaba geçmiş olsun,forumda çok.tecrubeli arkadaşlar var tavsiyeleri rehberdir,bu herhalde diyet yaparak bir nebze mümkün olabilir ama kişiye göre değişen bir durum bu en doğrusu doktorunuz ,diyetisyen olabilir,benim ayakbilegi yaram1.5 ay geçti daha yeni kapandı ama hassasiyet devam morluk geniş bölgede var,zira doktorun dediği içeri doğru ilerlemiş benimki,sinirlere dokundugu icin agri degil acı çekiyormuşum, froximun diye kurutucu toz var internette buldum m.köyde yerleri gidip aklımdakileri sordum.her fun pansuman şart, Allah şifa versin,ben hayatımda böyle eziyet çekmedim, Gece ayak bilegimi birinin boğazını sıkar gibi sıkarak uyumaya çalıştım her Gece,acıyı biraz olsun engelliyordu,bu arada 3 4 dolores atmama rağmen acı çok geçkesiliyordu,cok sukur insuline baslayinca yavas yavas acilarda azalmaya basladi.