Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şehirler arası yolculukta engelli kartı geçerli olur mu?

Yani sen 2 gün önce yenilediğinde 10 tl mi verdin gardaşım.?

Şehreküstü metro istasyonunda kartımı her sene yenileyerek metro, ve otobüsleri ücretsiz olarak bende kullanıyorum..

Yanımdaki kişide refakatçı olduğu için ondanda ücret alınmıyor...

mineuy10;

birde 3 defa ötmese çok iyi olcak fiziksel engelim olmadığından dolayı her bindiğim otobüste kartımı göstermek zorunda kalıyorum insanı rencide ediyorlar çok buna bir çözüm bulsalar iyi olur

o senin dediğin mevzu manesef halleri iyi olan insanların bizim kartlarımızı kullanmasıdır... onun için şöförler kontrol edebiliyor bazen.

bu karttan bende cıkartayım ihmallikten gidip uğraşmadım baya işe yarıyormuş

sedatgedik;

Kontrol etmeleri en doğal tamam da benim bir tane tekerlekli sandayeli arkadaşım var onunla birgün geziyoruz zaten orta kapıdan biniyoruz zor bela yardım etmiyor birde kartı bastım göster diyor .Tamam göstermemi istemek senin doğal hakkınsa koltuğundan kalkıp yardım etmeni istemekte benim en doğal hakkım değil .?Neden hem görevini yapmıyor hemde böyle zorluk çıkarıyorsun ..

interka hangisi başbakanlıkmı senin geleceğin o kart ya yaramazmı hiç :D

Ferhatkurt. manesef bu açıklamana bişi diyemiyorum... umarım bir çözüm bulurlar... ama bunun çözümü manevi ilimde... manesef insanlarımızım vijdanı güzellikler yerine kin nefret doldurmuş...

interka;

abi o raporu at çöpe o zaman defterdarlığa kaydını yaptır bari erken emekli olamazsın sonra...

dilek82;
canım sudaki indirim şehre göre değişiyodur antalya da du

kardelenn;

Niye değişsin ki oradaki su da Devletin Antalya'daki suda devletin..Ama otobüs firmaları devlete bağlı değil özel olarak geçiyo iett, Ego, Bukart ...vs.

ya pardon ama anlayamadım ben mersinde yaşıyorum çok sık izmire giidiiyorum tedavi için şehir içi için beled,ye otobüsleri iççin kart çıkartdım enngelli kartımmla şimdi bben şehirler arası içinn ne yappacamm başkaanllık deniyor amnlayaamadım

Mersinde sosyal aile politika Bakanlığı nerde acaba bilen var mi

dilek82;

Yanlış hatırlamıyorsam Atakulenin oldugu sokakta ara bir sokak var ordaydı

Üst Alt