Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SBS sınavına giren oğlum 300 puan alırsa herhangi bir Liseye girebilir mi?
yaw ne düz lisesi , düz lisede eğitimmi alır bu zamanda.. sor kendisine neye maraklıysa ona uygun bi meslek lisesine yazdır geleceği olan bi bölüm seçsin turizm,sağlık vs.
Puanlar hakkında pek bilgim yok ama madem orta öğretimde düşük almışsa bu öğrenci lisedede düşük alacak demektir bu seferde dershane isteyecek üni. kazanmak için .. mesleğe girerse başarısı yüksek olmasa bile elinde mesleği olur hem verdiğim bölümler örnekti araştırılıp başka bölümlerde bulunabilir ..
Meslek lisesine gönderin elektirik,elektronik bölümü şimdi işverenler vasıflı ve okulunu bitirmiş eleman arıyorlar.
üniversiteye hazırlanmak ve kazanmak çok zoraldı.ben şahsen çocuğum olsa meslek lisesine gönderirdim.
üniversite puanından en düşük alanlar meslek lisesi mezunlarıdır eğer üniversite istiyosa düz lise yok meslek öğrensin diyosan ne kadar meslek öğretiyor orasıda muamma
Bu öğrenci geleceğini düşünüp üni. isteseydi 275 ten fazla puan alırdı dersleri sermezdi, meslek liselerindeki eğitimin muammalı olduğuna katılıyorum fakat iş başvurusunda normal bir meğzundan önceliği oluyo, meslek meğzunu olan kişinin ..
jonjon karşındaki 12-13 yaşında küçücük bi çocuk fazla acımasız olma bazen bende oğluma kızıyom senin için falan diyom ama daha oyun çocuğu bunlar ilerisinde nolur allah bilir
aslında bu çocuğun başarısız olması büyük oranda benim suçum var.oğlum ilkokul birinci sınıfı bitirdikten sonra ekmek parası dedik vandan izmire taşındık oğlum izmirde 5 bitirene kadar her sene teşekkür aldı.sonra boya işi yaparken hastalığımız ilerledi çalışamaz duruma geldik.bu sefer izmir havası yaramaz dendi ordan çandarlıya gitik oğlum 6 sınıfı yine teşekkürle bitirdi.6 sınıfta sbs tarihi gelince anem vefat etti o esnada sbs ye giremedi.çandarlıdada olmayınca ankaraya yerleştik.bu sefer dersler kötüye gitti.sbs den 7 sınıfta 320 puan aldı.bu senede 290 aldı ortalaması 275.bende hastalığımdan dolayı fazla ilgilenemedim.şimdide toparlanmaya çalışıyoruz.lisede inşalah düzelir.fazla bilgim olmadığı için bende değerli fikirlerinize başvurdum.(ben hem işitme engelliyim hemde koah hastasıyım.işitmeden dolayı biraz ortamlarda uzak kalıyorum okula gidip soramadım)
once biraz sakinles baho telas etme baba olarak kuvvetli ol
nasil kucuk cocuklar aralarinda benim babam senin babani dover diye boburleniyorya
kaderinde neyse kasiginda cikar
bizim aile dostlarindan bi cocuk; babasi cok sey bekliyordu oglundan cocukta biraz cekingence ogretmenine gidip danisinca sen bunu anadolu lisesi kazansin diye yirtiniyorsun ama bu cocuk gerizekali deyince adamcagiz bunalimlara giriyordu
ortaokula baslayinca cocukla cok iyi ilgilendiler hep derslerine onem verdiler yardimci oldular dersanelere gonderdiler ne oldu biliyormusunuz; o cocuk simdi filinta gibi pilot tegmen
sizde panik yapmayin ileride iyi gelismeler olur yeterki panikle cocugunuzun moralini bozmayiniz
her halu karda meslek lisesi..zaten düz lisede iyi değilse sıyrılamaz. ama meslek lisesi mezunları bitirince vasıflı eleman konumundadır.. mutlaka bir işe yerleşir ayrıca kendi alanında yüksek öğrenim yapma şansı da olur düz lisede kazanamayan öğrenci o yaştan sonra vasıflı olması da zorlaşır..
sen yalniz basina karar vermeyi dusunme baho
cocugunuzun dini yonu kuvvetli dini konulari seven biriyse neden olmasin imam hatip hitabet yetenegi muthis basbakanimizda o okuldan mezun olmus yatili olunca daha ne istiyorsun iste
ya sevmiyorsa sakin ben istedim diye dayatmayin kucuk beye
ilk once oglunuza sormalisiniz onun fikirlerine isteklerine oncelik vermelisiniz
yoksa ben oyle istiyorum diye milletin onerisiyle ismarlama egitim hayati cocugunuz icin basari orani az kisilik yapisi sinirli silik birey yetistirirsiz
oglunuza basarili bir egitim hayati diliyorum