Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2011 model renault fluence dizel otomatik

o fiyatlara sıfırını alırım nden senın ıkınci el ile uğşayım pes doğrusu

35 toyota aldım

aslan_55 ;
Ne zaman aldın ?
ve dizel otomatik mi aldın ve hangi donanımda aldın.
Çünkü şu an en boş benzin otomatik 70 bin TL den başlıyor.
En full corolla dizel otomatik fiyatı 97 bin TL, otv siz fiyatı yaklaşık 67 bin TL.

bros ; Bence, sen arabayı normal sat, engellilere pek cazip gelmez bu fiyat bu araç araba.

cabbarehlinamus

Siteye verdiğin bilgilerinin doğruluğu hususunda yazdıklarından da anlaşılacağı üzere g. başı oynayan bir insansın belli ancak senin gibi art niyetli bir insan olursa alacak insan başta konuşulanı (engelliaracı oldugunu bilgilendirme) inkar eder mahkemeye müracaat etse ne olacak mahkemede hakim sormayacakmı? ruhsatta tertibatlı 5 yıl satılamaz diye görmedin mi diye? sen kendini ifade etmişsin zaten hadi kendi yoluna uyarsa yap uymazsa gargara...

Arkadaşlar sanırım anlaşma gibi bir problem var bende aracımı sattım 5 yılı dolduktan sonra. Alan kişiye araç engelli aracı tertibat sökülecek muayne olacak bu bilgiyi verdim. Alan arkadaş bunun ücretini ödedi ve işlemleri beraber yaptırdık zaten. Sonrada noterde satışını yaptım. Karşıdaki arkadaşa gerekli bilgi verildimi sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ben 2015 model full i30 dizel aracımı bu fiyata satıyorum bross tavsiyem arkadaşların dediği gibi normale satış yapman

şu engelli camiasının araba üzerinden ticaret yapma merakına ayar oluyorum

skaradeniz

Ben Dacia araç kesinlikle önermem, alırken ucuz iyi güzel, kullanırken sorun çıkmadı diyelim fakat 2. eli ölü araba. Piyasası olan araç dan 10 bin tl zararınız olacaksa dacia dan 20 bin tl zarar ediceksiniz. 2.eline bakın öyle karar verin..

Üst Alt