Ya böyle adalet mi olur ?? 3-4 kişilk kadro açılırmı bunca insanı topluyorlar alay eder gibi her ay sınav olacak 2 Kişi alınacak binlerce kişi başvuracak .alım az başvuru çok o kadar sınava giriyoruz herkes halamı giremedin diyor utanıyorum artık sınav var demekten..ders çalış dur olurmu arkadaşlar kpss gibi yapsalar yılda bir kere ona göre atasınlar sırayla bizede günah Sesimizi duyuralım bu sınavlar kpss gibi olsun..
ÖNLİSANS Soruları
balkan antlantı hangı ıkı devletin saldırgan tutumu yüzünden imzalanmıştı
cevap:almanya-itayla
devleti oluşturan unsurlardan değildir : ırk birliği
Osmanliın müttefiklerine yardim ettigi cepe makedonya
31 mart ayaklanmasini bastiran komutan
mhmut şevket paşa
uşi antlaşmasi italya osmanlı
sakarya savaşi baş komutani M.kemal ATATÜRK
MUdafaai hukuk cemiyetlerinin birleştirildigi kongre Sivas
Balkan Paktı İtalya Ve almanya tehlikesina Karşı Kurulmuştur
Çanakkale Savaşinda düşmanin nereye çıkacaği Mustafa Kemal Atatürkün ileri Görüş özelliğidir
Göller Yöresine Ait olmayan Göl Çıldırdır
exel Sorusu ekle Tuşudur
Sosyal hak eğitim hakkı
Seracılık antalyada daha fazladir
Ormanların yok olmasi erezyona neden olur
657 tabi Olan memurdur
özürlü personel işten ayıldığında boşalan kadro ne zaman bildirilir? gibi bi soru da vardı
halkla ilişkiler sorusu vardı nereden uydurdularsa hiç öyle çalışılacak not bilgi bulamamıştım
şıklarda güvenilir olması karakter sahibi olması gibi bi soru galiba personelde olması gereken özellikti
örgüt le ilgili bi soru cevaplarda yetklinin odası gibi öncüllü bi soru
hangisi hem hak hemde görevdir ?
merkez teşkilatı nın başında kim vardır?
Resmi yazını tanımı??
kış ile yaz ayları farkı en az olan il hangisi ?
matematikten b-a nedir ? aritmatik yaş ortalaması, mutlak değer vs...
off Allahım yardım et bize…Ben bu sınavdan çıkıp bide Kpss için denemeye girdim kafam kazan gibi oldu sorularıda karıştıracağım şimdi
Neyse özürlü personel işten ayıldığında boşalan kadro ne zaman bildirilir? Cevabını bilen varsa yazın çok merak ediyorum …