Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavında çıkan sorular ve cevapları?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aday memurluk süresi enfazla kaç yıldır.............

yeşili..Yalnış degılmısınız acaba..
EN AZ BİR YIL,EN COK İKİ YILDIR...Soruda en cok kac yıldır dedıgıne gore İKİ olmalı.

ankaradan kaç kişi başvurdu bilen varmı birde ben ve arkadaşlarım hep çankaya ömer seyfettin lisesinde girdik başka okullarda giren varmı yoksa sınav sadece 1okuldamı oldu

Herşeyi boşverinde bana şunu bir söyleyin,

Biz engelliler ne kadar zeki yada ne kadar aptal insanlarız ki iki ayda bir, bize aynı soruları soruyorlar?

Yapsınlar bir sınav KPSS gibi, herkes adam akıllı çaılışsın alsın puanını, kurumlar kadro açtığında bizde o puanla başvuralım.

kilikyalılar cemiyeti -pontus rum -ve diğerleri vardı şıklarda onun cevabı nedir
diğer soru möntro mu ankaramı ben ankara yaptım
yanlış var bayağı hayırlısı olsun ne yapalım

Ankara Sokullu Mehmet Pasaşa lisesinde girdim.

ben adaylık süresini 2 yıl diye biliyorum.

hatırladığım cvp lar italya - yunanistan- shıft+home - 36 - 4 - 1/2 - halk - şam - brest Lit. ant. - pontus - ümmetçilik - mahkemeler

sorular tam olarak aklımda değil o yüzden yapmış olduğum cvp ları yazdım. Araların da yanlışlar da olabilir bu benim yapmış olduğum cevaplar. :D

işitme engellilerde lisans düzeyi sorusu:
Mustafa Kemal Atatürk hangi okuldan kurmay yüzbaşı olarak mezun olmuştur

Ya böyle adalet mi olur ?? 3-4 kişilk kadro açılırmı bunca insanı topluyorlar alay eder gibi her ay sınav olacak 2 Kişi alınacak binlerce kişi başvuracak .alım az başvuru çok o kadar sınava giriyoruz herkes halamı giremedin diyor utanıyorum artık sınav var demekten..ders çalış dur olurmu arkadaşlar kpss gibi yapsalar yılda bir kere ona göre atasınlar sırayla bizede günah Sesimizi duyuralım bu sınavlar kpss gibi olsun..

ÖNLİSANS Soruları
balkan antlantı hangı ıkı devletin saldırgan tutumu yüzünden imzalanmıştı
cevap:almanya-itayla
devleti oluşturan unsurlardan değildir : ırk birliği
Osmanliın müttefiklerine yardim ettigi cepe makedonya
31 mart ayaklanmasini bastiran komutan
mhmut şevket paşa
uşi antlaşmasi italya osmanlı
sakarya savaşi baş komutani M.kemal ATATÜRK
MUdafaai hukuk cemiyetlerinin birleştirildigi kongre Sivas
Balkan Paktı İtalya Ve almanya tehlikesina Karşı Kurulmuştur
Çanakkale Savaşinda düşmanin nereye çıkacaği Mustafa Kemal Atatürkün ileri Görüş özelliğidir
Göller Yöresine Ait olmayan Göl Çıldırdır
exel Sorusu ekle Tuşudur
Sosyal hak eğitim hakkı
Seracılık antalyada daha fazladir
Ormanların yok olmasi erezyona neden olur
657 tabi Olan memurdur

özürlü personel işten ayıldığında boşalan kadro ne zaman bildirilir? gibi bi soru da vardı

halkla ilişkiler sorusu vardı nereden uydurdularsa hiç öyle çalışılacak not bilgi bulamamıştım

şıklarda güvenilir olması karakter sahibi olması gibi bi soru galiba personelde olması gereken özellikti

örgüt le ilgili bi soru cevaplarda yetklinin odası gibi öncüllü bi soru

hangisi hem hak hemde görevdir ?

merkez teşkilatı nın başında kim vardır?

Resmi yazını tanımı??

kış ile yaz ayları farkı en az olan il hangisi ?

matematikten b-a nedir ? aritmatik yaş ortalaması, mutlak değer vs...

off Allahım yardım et bize…Ben bu sınavdan çıkıp bide Kpss için denemeye girdim kafam kazan gibi oldu sorularıda karıştıracağım şimdi :D

Neyse özürlü personel işten ayıldığında boşalan kadro ne zaman bildirilir? Cevabını bilen varsa yazın çok merak ediyorum …

lisans memurdan hatırladıklarım

bilgisayar sorusu bcc cevabı
yaşamaya elverisşiz mi ne öle bi soru vardı tuz gölü ve çevresi c
çayır ve uzun otlar gb bi soru vardı .......büyükbaş hayvancılık olacak
sorularını hatırlamıyorum ama bi denizli bide g.antep cevabı olan vardı
atatürk ilkesi cumhuriyetçilik olacaktı
2 gün işe gelmeyen işten çıkarılır
abdulmecit efendi son halifedir

sorular matematik olarak zordu diğerleri normal di ben mat de salladım diğerlerinde iyiyim ama konya da 450 uzerinde lise basvurusu var sadece 6 kisi alıncak lise olarak pekde umutlu değilim ... benim de aklıma takılan bi kaç soru var karistik yapı asagıdakilerden hangisinde cok gorulur gibi bir soru idi kars erzurum toroslar tuz golu cevresi felan vardı sıklarda, kurmay yuzbası olarak ilk gorev yeri soruluyor yemen cephesi trablusgarp den cok sonra acılıyor trablusgarpde binbası olduysa yemen cevabı yanlıs olmalı ki bende yemen dedim :S bir matematik sorusunda da abc-cba = *** a-c = gibi bir soru vardı ? 80 ustu gelir ama bana yetmez bu puan ah biraz matematiiğim olsa :S

1- Trablusgarp savaşı hangi devletler arasında olmuştur. (osmanlı-italya)
2-mustafa kemale gazilik ünvanı hanqi oLaydan sonra verilmiştir (sakarya meydan savaşından sonra)
3- hangi akarsu akdenize dökülür (göksu) yanlış yaptım :(

ancak bu kadar hatırlıyorum :D

arkdaşlar herkes emin olduğu soruların cevabını yazsın ona göre kaç yanlışımız var biliriz .

Ortaöğretimden emin olduğunuz soruların cevabını yazın arkadaşlar.

paranoya;

olabilir aslında bu kadarda kolay sorulmaz dedım ama kolaysa herkese kolay yanı ;)

ya abdulmecıd kımdır dıye sorumu olur:))
bu ve bu soru turevı bır suru soru vardı

ve ayrıca benım lısans a kitapçığıydı butun lısanslara aynı soru sorulmadımı yoksa arkadaşlar kendı yanınızdan sorumu türetiyorsunuz burda yazılan soruları sınavda görmedım bıle

en basit soruyu yanlış yaptım ........ :)
atatürk ün gitigi ilk okul:mahalle mektebi.(bana geçmiş olsun şemsi efendi yaptım iyimi)
hatırladıkları ekleyim
ilkögretim.
fırat nehriüzerindeki baraj:karakaya
osmanlı hangisi ile 1.dünya savaşında savaşmıştır:italya
hangisi gereksiz kelimedir:yüksek sesle
hangisi en çok dışa sattıgımız ründür:fındık galiba:)emin degilim
yeni kurulan tür devletinin başkanlık sorunu hangisi ile çözümlüştür:cumhuriyetin ilanı
hacimle ilegili sorunun cevabı:6 olacakmış bana geçmiş olsun:)
yüzde sorusu.25
cevre hesaplamada uzun kenar:15
litre sorusu:66
50.sorunun cevabı: D(benim kitacık B idi bu arada)
nüfüsu az il:bayburt
karedenize dökülen akarsu:kızılırmak
atatürk kaç yaşında vefat etti:57
hangisi istanbuldadır:galata kulesi
matemetiki kesir sorusu:1/3
başka sizin sonucu merek edipte hatırlayabildiginiz soru varsa cevapta yardımcı olmaya calışabilirim.

görünene göre en kazık lise ye sormuslar lisans daki arkadaslarınki bile daha cazip geliyor yada benim çok çalıştıgım yerlerden mi cıkmıs lisans daki arkadaslara :) lisansın alım puanı baya yuksekden olacak görünüyor...

hangisi en çok dışa sattıgımız üründür:fındık galiba:)emin degilim

bende onu buğday yaptım.. :) aynen emin değildim bende...
sanırım cevap Fındıkk

1. dünya savaşında ingiltere fransa italya ve rusya ile savaşılmıştır. bu ülkelerden şıklarda hangisi var ise o işaretlenmeliydi. ama çanakkale savaşı da 1. dünya savaşının uzantısı olduğu için ingiltere en akılcı cevap

cevap ingiltere değil İtalya olacak arkadaşlarr...

herkese hakıkmızda hayırlısı olsun diyorum
hatırldığınız sorular varsa yapalım arkadaşlar

paranoya;

katılım ve kadro saysına gore sorular normalwn çok elemelerı gereken ilk öğretim ve lise o yuzden daha zor sormuşlardır katılım sayısı fazla olduğu için onlısans ve lisans kadrosu az o nedenle soruları sallamışlar ısanslarda full yada fule yakınlar yerleşir sanırım kadro sayısı ve katılım çok azdı onedenle salllamışlar yuksek öğretımde bazı ıllerde lısans mezunu tek kadro açılmış bu kadroya başvuran sayısı en fazla30 olsun 30/1 alaaklar yanı buda hayal gıbı gorunyor

Bizim Sınıfta lisans ,lise ,ilköğretim ,zihinsel,işitme,ortopedik hepsi karışıktı.Bazı açıkgözlü arkadaşların sayesinde yanlış dağıtılan kitapçıklar farkedildi.bölümlere göre birkaç kere toplanıp tekrar dağıtıldı.Umarım ferketmeden rastgele yapan kişiler olmamıştır

izmirde ben gazi ilk öğretim okulunda lise düzeyi kontenjan için girdim..ve lisansta vardı girenler arasında ilk okulda lisede...
acaba başka bir okul daha varmıydı sınav yeri olarak? merak ediyorum
eğer başka bir okul yoksa tahminen 500-600 civarı insan girmiştir... ancak başka bir okul daha varsa sayı artabilir... acaba bilen varmı kaç kişi başvurmuştur izmir kadroları için..

ingiltere yoktuki şıklar arasında.bikaç arkadaşa daha sordum.onlarda hatırlamıyor ingillereyi

sorular ve cevap anahtarları sözde bugün belli olacaktı neden hala sonuçlanmadı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt