Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınav tarihi belirsiz bir tarihe ertelendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlık müdürlüğünde çalışan arkadaşım henüz belirlenmiş bir tarih olmadığını söyledi.Sonu hayırlı olsunda nasıl olsa bir gün yapılacak.

sağlık bakanlığı sınavına aradım sordum KASIM ayı içinde gerçekleneceğini söylediler

İnsaallah kasım ayı içerisinde olur ,hayırlısı bakalım ,bekliyoruz en nihayetinde ...
Tamamen iptal etmesinlerde :)

Arkadaşlar Sağlık Bakanlığı sınavı için tüm ünvanlarda toplam 40344 aday başvuru yapmış.

Bu bilgiyi bir arkadaşımızın paylaştığı linkte bulunan açıklamadan gördüm.

Allah bir kuluna herhangi bir yerde bir rızık kapısı açtımı 40344 kişi içerisinde o kulunu seçer ve o işi yerle gök bir araya gelse o kuluna nasip eder. hiç bir güç ve hiç bir torpil bunu değiştirmeye muvaffak olamaz. bu nasip ve kısmet meselesi Allah hayırlı olanını bizlere ihsan etsin.

Amin İnsaallah arkadasım ...
İşte tek gerçek bu aslında ,rızkı da o kapıyı da nasip edecekse ,yine Rabbim nasip edecek .Bundan gerisi hikaye gibi geliyor bana da ,ve bunu bilip kabullenince ,çok fazla endişelenmeye de gerek kalmıyor galiba diye düşünüyorum .
Allah hakkımız da hayırlı olacaksa ihsan ve ikram eylesin İnsaallah ...

Kpss ve özürlüler...

Normal kpss sınavının tarihleri belli oldu...Ama özürlülerle ılgılı sınav tarihi acıklnmadı..Hıc konu bıle olmuyor..özürlüler ile ilgili sınav...
Adalet bakakanlığı;Özürlü alımı ıcın sınav yapacktı.ses yok....
SAĞLIK BAKNLIĞI SINAVI NE ZMN ACIKLANIR BİLGİSİ OLAN PYLAŞSIN.._??

15.10.2010 tarihinde bütün kurumların atama ilanları belli olacak

sağlık bakanlığı 13 kasımda sınav yapacak

albinomurat Teşekurederım Cevp verdiğiniz için...13 kasım kesin mi..?

Ya bu sağlık bakanlığı sınavı için belge falan gelmesi gerekmiyor mu çünkü gelmedi de nasıl ulaşacağız bu Sağlık Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü sınav giriş belgelerine?

Yeterki allaha içten inanalım nasipde kısmetde ney varsa hakkımızda o olsun inşş

YUCi;

Güzel soru. Bende buna benzer bir soru soracaktım.
Daha önce, yani sınav ertelenmeden önce bizzat gidip il sağlık müdürlüğünden sınava giriş belgelerimizi alacaktık. Fakat ertelendiği için bir türlü nasip olmadı.
Arkadaşlar sizce ertelenen bu sınav için tekrar başvuru yapar mıyız, yoksa yaptığımız daha önceki başvurular geçerli sayılır mı dersiniz ?

pelin553;

Teşekkürler Pelin. Bende öyle düşünüyorum, daha önceki başvurular kabul görür umarım.

evet kabul görüyor osmaniye de bir çok kişin raporu iptal olduğu için yeniden rapor için yönlendirdiler çünkü ...

Sağlık bakanlığı sınavı

Arkadaşlar konuyu bulamadığım için yeni konu açtım.Sınav ertelendi deniliyor.Sınava başvuru yapmadım galiba tarih bekleyenler başvurularını yaptı bile.Bu sınava başvuru yapmöa şansım varmıdır?

Yok..Daha once basvuru yapanlar gecerlı..
İPTAL OLMADI.ertelendi yanı.

sınav iptal edilmedi sadece ertelendi ama tabi net bir tarihde yapılacagıda söylentiler arasında

Ertelenen Sağlık bakanlığı özürlü personel sınav tarihi nihayet kesinlesmiştir.
13 kasım 2010 ,hepimiz için hayırlı olsun insaallah ...

Arkadaslar ben su an birseyin merakındayım ,ağustos döneminde sınava girebilmek için müracat etmiştim.
Yalnız ben daha önce hiçbir özürlü personel sınavına katılmadım .Yapılan değişikliğe göre ,ben sınava giremeyecek miyim şimdi ?

Eğer başvurduysanız ki başvurmuşsunuz niye giremeyesiniz sistemin değişmesi sizi etkilemez.Hem o sistem Ekim-Kasım döneminden itibaren yapılacak alımlar için geçerli olucak.

Müracat tarihinden tam 3 ay sonra sınav yapılacak, ne zormuş bu sınavı yapmak ne zor, başımıza öss kpss sınavı oldu mübarek sınav, bari nato dan AB den BM den sınavı yapmalarını isteselerdi. tek güzel tarafı bu sınavın merkezi yapılıyor olması yoksa müdürü memuru şimdiden ayarlamışlardı adamlarını çok samimi söylüyorum arkadaşlar inanın bu sözlerime, kendine müslüman tiplerin eline düştük diğer sınavlarda, neyse yüce Rabbim hepimize sağlık ve yaşama hevesi nasip etsin ve hepimize hayırlı uğurlu olsun. bu sınavı es geçip ekim ayı özürlü personel sınavlarına odaklanmakda fayda var, cümbür cemaat bu sınava müracat ettik zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt