Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınav tarihi belirsiz bir tarihe ertelendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ancıl

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
30 Eylül 2010 Güncel: http://www.engelliler.biz/forum/kam...vi-13-kasim-2010-cumartesi-saat-10-30-da.html

7 Eylül Güncel:

Sağlık Bakanlığı özürlü personel alımı sınavı ertelendi

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, 'Özürlü Personel Alımı Sınavı'nın Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) yaptırılması konusunda bir duyuru yayımladı. Açıklamada daha önce 19 Eylül'de yapılacağı açıklanan sınavın tarihinin iki bakanlık arasında yapılacak porotokol sonrası kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.
Zaman

4 Eylül 2010 Güncel:

30.06.2010 tarih ve 161758 sayılı Bakanlık Onayı ile 19.09.2010 tarihinde yapılacağı açıklanan özürlü personel alımı sınavlarının; sınav teknolojisi, salon ve refakatçi temini, değişik unvanlı özür gruplarının öğrenim düzeyine göre soru ve cevaplar ile sınav kılavuzların hazırlanması ve sınavların tüm illerde yapılabilmesi bakımından, daha donanımlı bulunan ve kanunla kurulu sınav merkezi olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce yapılması 31.08.2010 tarihli ve 206154 sayılı Bakanlık Onayı ile uygun görülmüştür.

Sınav tarihi ile diğer hususlar Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlığımız arasında yapılacak protokolle belirlendikten sonra internet adresinden ilan edilecektir.

Ankara Sağlık İl müdürlüğü telefon edilerek, sadece giriş kartı hakkında bilgi almak isterken sınav tarihinin ertelendiğini 13 kasımda yapılabileceğini sölediler.

Ama sağlık bakanlığı sitesinde bu tür bir açıklama yapmadığını gördüm. Bundan anlaşılmaktadır ki 3. engelli alımında tekrar alım yapılabileceği ve sınavın birlikte olması, ve maddi külfetin kalkması için aynı anda yapılabilir. Bu benim düşüncemdir.

Bu konu hakkında Sağlık Bakanlığına neden sınav tarihi ertelendi diyebilirsiniz.

bende şimdi bursa il sağlık müdürlüğünü aradım normalada eylülün 1 de verilecek demişdi sınav giriş kağıtları ama bugün her şey belirsiz dedi yakında webde açıklama yapılır dediler

Ellerine sazı almışlar istedikleri gibi çalıp oynatıyorlar, kımsenın bırsey bıldıgı yoq yada bıldıgını bızımle dogru sekılde paylastıgı yok

Arkadasrla ortada resmi acıklama yokken,boyle emniyetsiz duyumlarla,ne hakkınız var hepımızın kafasını karıstırıyorsunuz ayip yaa..

Herşeyi o tarihe göre ayarlamıştık, uğraştıracaklar yeniden ya, inş değişmez...

İNSANİN PİSKOLOJİSİNİ BOZAR YA..lutfen duyumlarınızı kendınıze saklayın arkadaslar.

MEB sınavında yaşadığımız psikolojik sorunları şimdi de Sağlık Bakanlığı sınavında yaşayacağız yani!Zaten sistem sakat, baksanıza KPSS sınavında kopya çekiliyor şüphesiyle atamaları bile ertelemişler.Bu da şunu gösteriyorki bir işi doğru dürüst yapamıyorlar maalesef.Bu kadar zor mu bir sınavı ayarlamak, gerekli hazırlıkları belgeleri tamamlayıp tam tarihinde yapmak?İnsanların geleceğiyle oynamayı çok hoşlarına gidiyor galiba...

ARKADASLAR SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZE KATILIYORUM. NE YAPACAKLARINII SASIRDILAR YA:mad::mad::mad::mad::mad:

Resmi acıklama olmadıkca ınanmasın kımsee.............

güzel söylüyorsunuzda aradıgınız saglık müdürlüğü size böyle cevap veriyorsa kime güveneceksiniz kimse herhalde kafasından uydurmuyor

seçime kadar müsade

dalga geçiyorlar bizler le hani 40 bin kadro dolacaktı seçime kadar müsade veriyorum

yeni yönetmelikde vergi indirimi kaldırmalılar süreklidir raporlarımız geçerli olmalı

seçime kadar müsade

Bugün bir arkadaşımın sınava giriş belgesini sormak için Kocaeli Sağlık İl Müdürlüğü'nü aradım. Belgelerin daha gelmediğini ve sınavın ertelendiğini henüz ellerinde bir yazı olmadığı için daha ne olduğunu bilmediklerini söylediler. Bayramdan sonra tekrar arayın dediler.

balıkesir il sağlık müdürlüğüne gittim herhangi bir ertelemenin söz konusu olmadiğini yeni çıkan düzenlemenin eneglli sınavi açan kurumlari etkilemediğini özürlü sinav yönetmeliğinin 3 eylülden itibaren yürürlüğe gireceğini söylediler resmi yazisi olmayanlar şu forumlara yazmasinlar allah aşkına duyumlarla iş yapmayin lütfen !!!

13 kasım mı 3 eylül mü Allah Allah bi karar verin yaaa

arkadaşlar anayasa sonucu için ertelenir eğer ertelenirse anayasada evet oyu kazanılsın ozamn hakklarımız daha çok artacak sınavsız alınacağız istediğimz işe gireceğiz herşey bizim için çok kolay olacak rabim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin

30.06.2010 tarih ve 161758 sayılı Bakanlık Onayı ile 19.09.2010 tarihinde yapılacağı açıklanan özürlü personel alımı sınavlarının; sınav teknolojisi, salon ve refakatçi temini, değişik unvanlı özür gruplarının öğrenim düzeyine göre soru ve cevaplar ile sınav kılavuzların hazırlanması ve sınavların tüm illerde yapılabilmesi bakımından, daha donanımlı bulunan ve kanunla kurulu sınav merkezi olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce yapılması 31.08.2010 tarihli ve 206154 sayılı Bakanlık Onayı ile uygun görülmüştür.

Sınav tarihi ile diğer hususlar Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlığımız arasında yapılacak protokolle belirlendikten sonra internet adresinden ilan edilecektir.

arkadaslar bende sağlık il müdürlüğü ile görüştüm ve sınavın kasım ayına ertelendiğini söylediler. lütfen yazılan herseye duyum demeyedlim sonucta bu bilgiyi veren resmi bir kurumdur.
bir kardesimiz referandumdan sonra sınavsız işe girebileceğimizi söylemiş ahh ahh...gercekten o günleri görürmüyüz dersiniz..?

arkadaşlar bende ilsağlık müdürlüğüne gidip sınav giriş belgesi istedim bana bakanlaıktan henüz talimat gelmediğini söyleyip telefon numarası verip geri gönderdiler bayramdan sonran arıycam bakalım ne olacak

hakkımızda hayırlısı demekten artık birşey düşünemiyoruz her geçen gün birşeyler degişiyor engeliye resmen engel koyuyorlar?

bazen hayat engellilere cerme takmakta takmışta ama malesef gel görki devletimiz hükümetimiz oy vermesemde bizim hükümet ama bakanımız başbakınımız nedense 38000 özürlü kontenşanı boş dulduracağız diyo nerde ?...sekiz dokuz yıldır niye dolmuyor hala bizim burda belediye kontenjanı boş başkan olmıyor neden şimdi sağlık bakanlığı o kadrolara benziyo işte arkadaşlar. :(. alt yapın yok şimdi bizden evet bekliyorlar bu hic adil deyil. hic adil deyil. beni yanlış anlamıyın lütfen ben sadece düşüncemi söyledim herkes kendi düşüncesinde özgür herkesten özürdilerim ama yazıklar olsun demekten başka birşey diyemiyorum?..............................:mad:

işte sorunda burda kimse düşüncesini diyemiyor dese elindekinden olaçak korkusu ile yaşıyor veya duraksıyor

Sağlık Bakanlığı özürlü personel alımı sınavı ertelendi

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, 'Özürlü Personel Alımı Sınavı'nın Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) yaptırılması konusunda bir duyuru yayımladı. Açıklamada daha önce 19 Eylül'de yapılacağı açıklanan sınavın tarihinin iki bakanlık arasında yapılacak porotokol sonrası kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bakanlık onayı ile 19 Eylül'de yapılacağı açıklanan özürlü personel alımı sınavlarının; sınav teknolojisi, salon ve refakatçi temini, değişik unvanlı özür gruplarının öğrenim düzeyine göre soru ve cevaplar ile sınav kılavuzların hazırlanması ve sınavların tüm illerde yapılabilmesi bakımından, daha donanımlı bulunan ve kanunla kurulu sınav merkezi olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nce yapılması kararlaştırıldı. Sınav tarihi ile diğer hususlar Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlığımız arasında yapılacak protokolle belirlendikten sonra internet adresinden ilan edilecektir." denildi.

Zaman

Artık yeteeeerrrrrrrr bizimle dalga geçtikleri yeeeeeteeeeeeerrrrrrrrr.

sonuç ne...

arkdşlr ne nsıl ne ypcz bilmiyoruz..sğlık bknlığı sınvı ıle ılgılı kesın bı sey yok..sınv ne zmn olck..?
kurumu arıyoruz onlrd kesın cevp vermıyorlr...
sınv clısıyoruz 19 eylul bılıyoruz..

resmi acıklm yok,kesdın bu trih..

Evet yaaa, puan sistemi olsa vallahi ne kadar eksi varsa verirdim yazım hatasına:D

Bu yazı ile MEB sınav sonucunu beklemekte çok ilginç.

valla ben zaman da okudum belirsiz bir tarihe ertelenmiş dediler pazartesi soralım bakalım ordan ne cevap alacağız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt