30 Eylül 2010 Güncel: http://www.engelliler.biz/forum/kam...vi-13-kasim-2010-cumartesi-saat-10-30-da.html
7 Eylül Güncel:
4 Eylül 2010 Güncel:
Ankara Sağlık İl müdürlüğü telefon edilerek, sadece giriş kartı hakkında bilgi almak isterken sınav tarihinin ertelendiğini 13 kasımda yapılabileceğini sölediler.
Ama sağlık bakanlığı sitesinde bu tür bir açıklama yapmadığını gördüm. Bundan anlaşılmaktadır ki 3. engelli alımında tekrar alım yapılabileceği ve sınavın birlikte olması, ve maddi külfetin kalkması için aynı anda yapılabilir. Bu benim düşüncemdir.
Bu konu hakkında Sağlık Bakanlığına neden sınav tarihi ertelendi diyebilirsiniz.
7 Eylül Güncel:
Sağlık Bakanlığı özürlü personel alımı sınavı ertelendi
Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, 'Özürlü Personel Alımı Sınavı'nın Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) yaptırılması konusunda bir duyuru yayımladı. Açıklamada daha önce 19 Eylül'de yapılacağı açıklanan sınavın tarihinin iki bakanlık arasında yapılacak porotokol sonrası kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.
Zaman
4 Eylül 2010 Güncel:
30.06.2010 tarih ve 161758 sayılı Bakanlık Onayı ile 19.09.2010 tarihinde yapılacağı açıklanan özürlü personel alımı sınavlarının; sınav teknolojisi, salon ve refakatçi temini, değişik unvanlı özür gruplarının öğrenim düzeyine göre soru ve cevaplar ile sınav kılavuzların hazırlanması ve sınavların tüm illerde yapılabilmesi bakımından, daha donanımlı bulunan ve kanunla kurulu sınav merkezi olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce yapılması 31.08.2010 tarihli ve 206154 sayılı Bakanlık Onayı ile uygun görülmüştür.
Sınav tarihi ile diğer hususlar Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlığımız arasında yapılacak protokolle belirlendikten sonra internet adresinden ilan edilecektir.
Ankara Sağlık İl müdürlüğü telefon edilerek, sadece giriş kartı hakkında bilgi almak isterken sınav tarihinin ertelendiğini 13 kasımda yapılabileceğini sölediler.
Ama sağlık bakanlığı sitesinde bu tür bir açıklama yapmadığını gördüm. Bundan anlaşılmaktadır ki 3. engelli alımında tekrar alım yapılabileceği ve sınavın birlikte olması, ve maddi külfetin kalkması için aynı anda yapılabilir. Bu benim düşüncemdir.
Bu konu hakkında Sağlık Bakanlığına neden sınav tarihi ertelendi diyebilirsiniz.