Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı: "atanma kararları il sağlık müdürlüklerine yollanmıştır"

hera

sağlık bakanlığından bana gelen rapor istemli yazının aynısı özürlü raporunu aldığım hastaneyede gitmiş. ona istinaden raporumda özürlü sağlık memurluğu(toplum Sağlığı) yapabilir ibareli sağlık raporu verdiler. 0312 585 16 75 -76-77-78-79-80 nolu telefondan irtibat sağlıyorum. Müsteşar henüz gelmediği için yazılar imzalanamadı. geldiğinde imzalanarak müdürlüklere bildirilecek denildi. (mart 15 itibari ile.)

İyide Mart ayının 15'i gelmediki.Nasıl oluyorda gelmeyen günde Sağlık Bakanlığı'nı arıyorsunuz hayret ediyorum.Herhalde yanlış yazdın

arkadaşlar istanbul il sağlık müdürlüğü nü aradım atama kararları bazıları ulaşmış bazıları ulaşmamış dediler bana pazartesi tekrar arayın diyorlar gecikmenin sebebini öğrenen arkadaşlarımız var ise lütfen bir açıklama yazabilir mi ?

gecikmenin sonradan istedikleri sağlık kurulu raporlarından kaynaklandığını düşünüyorum,en azından yardımcı sağlık personeli atamaları için öyledir

tebligatım yapıldı. bugün öğleden sonra başlıyorum. hastane eve yakın.

yalnız çok pis grip olmuşum, başımda çatlıyor zaten. inşallah hemen yollarlar.

sen 2 yıl hasta olma hastalandığın güne bak :S

sanırım müsteşar henüz gelmedi. bu hfta içi gelir umuyordum. sabırrr:eek:

ates1010;

gelmesin ...
bir de işin bu tarafından bakalım, Mart soğukları bitsin öyle başlayalım :)

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü nihayet atama işlemlerine başladı. Bugün işe başladım ankara il sağlık müdürlüğüne bugün telefon açtım tebligat beklemeden başlıyabilirsin dediler bende bugün sincan devlet hastahanesinde işe başladım

bu arada dikkat ederseniz her yerde farklı uygulama:D ALLAH ıslah etsin hepsini:):cool:

dj boran, sebep felan söylemiyolar boşuna böyle bir umuda kapılma:)bende ist il sağlık müdürlüğüne gittim. isimler neye göre geliyor bilmiyorum ama geliyor sonunda. biraz sabır...

Sabredices elbette zaten bir kaç gün sonra tekrar arayın dediler bana ama benim öğrenmek istediğim ataması gerçekleşen arkadaşlara maaş tutarlarını söylediler mi? Örneğin istanbul a atananlar hangi bankadan maaş alacaklar görev tanımı nasıl belirleniyor bunları merak ediyorum o yüzden bilgi istemiştim atanan arkadaşlar bu konulardak merakımızı giderirse memnun olacağım hepinize sevgiler saygılar....

bnm atamam yapıldı ama maaş konusunda henüz bişey yok çünkü valilik onayı gelmedi dediler şimdi valilik onayını bekliyoruz 15-20 günü bulur dediler..

Bende sivastan kazanmıştım bugün gittim sivas devlet hastanesine atama yaptılar valilik onayının da 2-3 gün süreceğini söylediler bu hafta içinde arayacaklarmış..

Merhaba arkadaşlar ist il sağlık müdürlüğü ne evraklar ulaşmıştır pazartesi günü evrakımı alıp size detaylı açıklamaları yapıcam ist daki arkadaşlarım eğer müsait olursanız pazartesi görüsebiliriz belki benimle aynı yere atanan arkadaşlarla tanışmış oluruz ist la atanan arkadaşlar bana özel msj atabilirler bilgilerimizi bu sekilde paylaşarak uğradığımız haksızlıklara karşı ortak hareket edebiliriz diye düşünüyorum herkese sevgiler saygılar ALLAH MUVAFFAK ETSİN

arkdaşalar hala tebligat bekleyen varmıı varsa hangi il acabaa .........

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır ümraniye devlet hastanesine bağlı alemdağ devlet hastanesi polikliniklerinde görev yapmaktayım maaş konusunda perşembe gününe kadar size net bir rakam söyleyeceğim şu anda gayet rahatım memurluk yapıyorum yakında bana bir oda tahsis edilecek önceleri rezervasyon ve hasta kabuldeydim şimdi farklı bir görev verilecek hayırlısıyla üniversite sınavlarında da mesleğime uygun bir bölüme girip görevde yükselme eğitimlerine gireceğim şimdilk bir sorun yok inanılmaz derece duyarlı insanlar tam bir aile ortamı içerisindeyim bir kaç küçük problem dışında bir sıkıntı yok göreve başlayıp daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlarım varsa bana özelden mesaj atabilirler herkese sevgiler tekrar görüşmek ümidiyle sevgiyle kalın

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydrı görevdeyi ve vevap beklenen bazı sorulrı yanıtllamak istiyorum öncelikle maaş konusu en az 1500 tl maaşımız var hizmetliler için söylüyorum ayrıca görev yatığımı yerde engelli olduğumuzdan dolayı bize memurluk yaptırıyorlar kısacası iş konusundaki belirsizler de halledilmiş durumda önümüzdeki temmur ayınca maaş artışlarının toplu sözleşme ile yapılacağını öğrenmiş bulunuyorum bu nedenle miktar 2000 tl yi bulabilir kadrolu personel olduğumuz için görevde yükselme hakkına da sahibiz bu konuda henüz bekleme saffhasında olduğumuzu söyleyebiilirim..
Merkezi sınavların ne zaman yapılacağını merak eden arkadaşlar seçim sonrasında alıncka kararlara ve yeni oluşacak hükümeti dikkatle takip etsinler diyorum zira engelli kondenjanları en geç 2012 de doldurularacak bu konuda hükümet teminatından önce yasal zorunluluk var ve süreç başlamış durumdadır. Şimdi kurumlar merkzi sınava ayıracakları kontenjanları belilrmeme aşamasındadır bu konu ile ilgil bir khk çıkarılacağı bilgisi var ancak gözler yeni anayasada olacağı için biraz daha beklemek gerekceğini en zından yaz sonuna doğru gelişmelerin netleşeceği bildirilmektedir.

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum ve Allah yardımcınız olsun şimdiden!!! ben Meb sınavıyla memur olarak kadrolu atandım ve asaletime 3 ay kaldı! Kardeşlerim sakın ola ki memur olduk diye devletin varolan malzemelrini ve zamanını çalmayın! ÇÜnkü bu Allah katında kul hakkıdır! ALLAH Kul hakkını affetmez!!

Üst Alt