Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı: "atanma kararları il sağlık müdürlüklerine yollanmıştır"

Merlin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sağlık bakanlığı özürlü atama sonuçları belli oldu.

Bakanlık sitesinden atanma kararları il sağlık müdürlüklerine yollanmıştır diye bir bildirim yapılmış arkadaşlar hepimizie hayırlı olsın

Özürlü Personel Atama İşlemleri Hakkında Duyuru

07 Mart 2011

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53 üncü maddesi ve Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Bakanlığımız taşra teşkilatında münhal bulunan çeşitli unvanlardaki kadrolara sınavla açıktan ilk defa Devlet memuru olarak atanmak üzere özürlü personel alımı için yapılan sınav neticesinde ilan edilen sınav sonuç listelerindeki aday ad ve soyadlarının karşısında “YERLEŞTİ” ifadesi yer alanlardan evraklarında sorun olmayan adayların atama kararları İl Sağlık Müdürlüklerine gönderilmiştir.
İl Sağlık Müdürlüklerince Tebligat Kanunu ve Tebligat Tüzüğü hükümlerine göre adayların adreslerine atanma tebligatı yapılacak olup bundan sonraki iş ve işlemleri İl Sağlık Müdürlüklerince yürütüleceğinden adayların ilgili sağlık müdürlükleri ile irtibat sağlamaları gerekmektedir.

Sınav sonuç listelerindeki ad ve soyadlarının karşısında “22. MADDEYE GÖRE BELİRLENECEK” ifadesi yer alan adaylar ile atamaya esas belgelerinde sorunlar tespit edilen adayların ise belgelerinin Bakanlığımızca incelemeleri en kısa sürede sonuçlandırılıp aynı usulde atama işlemleri tamamlanarak tebligatları yapılacaktır.

İLANEN DUYURULUR

http://personel.saglik.gov.tr/ozurlu-personel-atama-islemleri-hakkinda-duyuru-id2997-2450.html

hadi bakalım hayırlısı il sağlık müdürlüklerinden atamaları öğrenen varmı ?

Ben henüz öğrenmedim yarın İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nü arayıp bilgi alacağım

ee 22. maddeye takılanlar ne olcak sımdı
cevaplarsanız iyi olur

Müjde, müjde, müjde!!! Sağlık bakanlığı atama kararları il sağlık müdür. Gönderilmiş.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53 üncü maddesi ve Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Bakanlığımız taşra teşkilatında münhal bulunan çeşitli unvanlardaki kadrolara sınavla açıktan ilk defa Devlet memuru olarak atanmak üzere özürlü personel alımı için yapılan sınav neticesinde ilan edilen sınav sonuç listelerindeki aday ad ve soyadlarının karşısında “YERLEŞTİ” ifadesi yer alanlardan evraklarında sorun olmayan adayların atama kararları İl Sağlık Müdürlüklerine gönderilmiştir.
İl Sağlık Müdürlüklerince Tebligat Kanunu ve Tebligat Tüzüğü hükümlerine göre adayların adreslerine atanma tebligatı yapılacak olup bundan sonraki iş ve işlemleri İl Sağlık Müdürlüklerince yürütüleceğinden adayların ilgili sağlık müdürlükleri ile irtibat sağlamaları gerekmektedir.
Sınav sonuç listelerindeki ad ve soyadlarının karşısında “22. MADDEYE GÖRE BELİRLENECEK” ifadesi yer alan adaylar ile atamaya esas belgelerinde sorunlar tespit edilen adayların ise belgelerinin Bakanlığımızca incelemeleri en kısa sürede sonuçlandırılıp aynı usulde atama işlemleri tamamlanarak tebligatları yapılacaktır.

İLANEN DUYURULUR

Son Güncellenme Tarihi: 07 Mart 2011

HADİ ALLAH (C. C.) HAYIRLI, UĞURLU ETSİN!

T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

su 22 maddeede ki olayı cözemedım bızım kagıtlarda geldımı gelmedımı yerlestıkmı yerlesmedık mı

Sayın kenan17 22. maddeye göre belirlenecek olanları Bakanlık inceleyecek ve sonuçları en kısa zaman da açıklayacakmış.

ALLAH (c c) muaffak etsin muhterem kardeşim.
RABBİMİZN açmış oldu bu rızık kapıları sizlere hayırlı uğurlu olsun.
Selametle.

Kayseri ilsağlik müdürlüğüne de evraklar gelmiş. Gelip teslim alabilirsiniz dedi. Yani evlere gönderilmesini beklemeyeceğiz sanırım.

-Arkadaşlar atananları tebrik ediyorum.
-Tebligatları bir an önce alınız veya evraklarınızı, 1 gün 1 gündür .
-Asalet ve emeklilik açısından günün önemi büyük .​

Kolay Gelsin​

az önce bursa il sağlık müdürlüğü atama şubeden bir görevliyle görüştüm. atamam sağlık müdürlüğüne ulaşmış. yarın gidip personel şube müdürü ile görüşücem. bu kadar erken açıklanması çok sevindirici ilk maaşı bu ayın 15 de alacak olmak ise çok çok sevindirici :) ataması yapılanlara hayırlısı olsun.

Şimdi sağlık müdürlugüne giden arkadaşa hiç bir evrak verilmemiş ve 15gün içerisinde evlere tebligatlar çalışaçaginiz yer bildirilmiş olarak gönderilecek, Onunla birlikte tekrar buraya müracaat edeceksiniz diye bilgi verilmiş. Iyi de telefondaki bayan bana niye buyrun gelin dedi. Hiç bişey anlamadım.

bende aradım. bana elimize herhangi bir tebliğat gelmedi dedi:confused:

bende az önce aradım bursa il sağlık müdürlüğünü tebligat ulaşmadı dediler.nasıl iş bilmiyorum biri ulaştı diyo biri ulaşmadı diyor.

bir saçmalık daha sona erdi bakalım bu sene ne saçmalıkar göreceğiz

Hayırlı olsun biber.Siz hangi il sağlığa gittiniz.Çalışılacak yere ulaşımın kolay olmasını düşünmeleri güzel.

ben bugün aradım bana sadece isimler geldi atamalar daha sonra gelecek valla arkadaşlar ben bu işten bişey anlamadım anlayana aşk olsun:D

uzun bır bekleyişin ardından güzel haber gelmış gözünüz aydın arkadaşlar :) darısı bizlere inşallahhhh

-Bakanlık il sağlık müdürlüklerine tebligatları gönderecektir elbette .
-Heyecanınızı anlıyoruz arkadaşlar ama beklemekten başka çareniz yok :)

birşeyi açıklığa kavuşturalım , bakanlık online şekilde gönderiyor il sağlık müdürlüklerine atamayı. yani yazılı evrakların il sağlık müdürlüklerine ulaşması zaman alacaktır. ama yinede il sağlık müdürlükleri çkys denen sistemle hemen işlemleri başlatabilirler.

Arkadaşlar adana il müdürlüğünden bilgisi olan varmı yani isimleri intikal edilen bakanlık tarafından. Ama isimler online olarak bakanlık il müdürlüklerine bildiriyor yani dakikalık bir olay sanırım isimleri gelmeyenler evraklarında sorun çıkmıştır. Zaten aldığım bilgiye göre daha önce başka kuruma atananların ve raporlarında uygunsuzluk olanların atamaları bakanlık tarafından iptal edilmiş.

Ben az önce istanbul il sağlık müdürlüğ nü aradım ve durumu sordum bakanlığın sitede duyuru yaptığını ancak kendilerine atama emirlerinin ulaşmadığını söylediler bana. Cuma gününe kadar durum netleşecek diyorlar yüksek ihtimalle yer belirlenmesi ile ilgili sorunlar gecikmeye neden olmuştur diye düşünüyorum Atamaların iptal edilmeis durumuna gelince; böyle bir durum olursa tereddüt bile etmeden mahkemeye giderim zaten avuçlarım kaşınıor var bu işte bir iş sorun çıkarmlaarını sabırsızlıkla bekliorum...

bursa il sağlık müdürlüğünden geliyorum atama emirleri orayada ulaşmamış..

Üst Alt