Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el dirsek altı ampute halinde özel tertibatlı araç alımı..?

dün işlerimi hallettim akşam 7 de aracı teslim aldım ALLAHI ma çok şükür

tertibat çok dandik vites değiştirmeye bırak yardımı extra zararı var bir şekilde düzelttireceğim onu otomatik vites olduğu için mandal sistemi var vites topuzunda mandalı içeri basıp vites kolunu boşa çıkarıp ileri geri hareketi protezle vermek bunların hepsi hayal gibi şuandaki protezimle düz vites aracı hatasız kullanıyorum geri vites dahil (toyota)

bence saçmalık vites kolunu uzatmak,el bilekten yoksa ne anlamı varkii uygulamanınn..al oto vit..geççç

Arkadaşlar merhaba,

Benim ehliyetim H ve özel tertibatlı araç kullanır yazıyor. Benim sağ kolumda kısalık ve hareket kısıtlılığı var. Araç almak istediğimde öncelikle yapmam gereken nedir. Hastahane ye gidip araç almak istiyorum diye başvurup rapor mu alacağım. Ayrıca anladığım kadarıyla vites kolnu uzatmadan ötv den faydalanamıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim

evet aracımı aldım ve kullanıyorum tertibatıda söktüm attım şuan araçta hiçbir tertibat yok normal araçla aynı (otomatik vites ) sadece plaka özürlü plakası

not: tertibat için benden para alan şahıs bu mesajı okur inş bu zamana kadar hiç kimseye gram hakkımı haram etmemiştim içimi allah biliyor neyse

Üst Alt