Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayak polio, özel donanım olmazsa vergi muafiyetli araç alamam mı?

Merhabalar ARkadaslar

ßende 2008 'de Toyota Corolla M/M (Triptonik Vites ) Arac aldım. Ve sol tarafa gaz pedalı eklettim. sonra cıkartım kendiligimde Seyyar taktırdım.Ruhsatta tertibat yazmıyor. ÖTV 'den muafım.Ve aracımdan memnunum. Arkadaslar bu arada yurtdısından araclara bakmak icin bildiginiz site varmı. Tesekkurler simdiden.İyi gunler dilerim.

Mrb. arkadaşlar. Benimde sağ ayagımda sorun var. Otamatik vites veya düz vites araca özel tertibat yapılmadan ötv indirimi olmuyor. Hiçbir şeye karışmıyorsunuz bayi sizin adınıza herşeyi hallediyor. Size sadece bayiye ve trafiğe gidip imza atmak kalıyor. Yaklaşık olarak özel tertibat için 725 ytl lik fazladan bir masrafınız oluyor.(2010 model aracımı alırken yaşadıklarım)

Mehmet bey bende sol ayağımda rahatsızım ehliyetim h sınıfı raporumda özel tertibatlı araç kullanır yazıyo ben ötv den yararlanırımmı siz faydalanmıyomusunuz hangi kanuna göre vermiyorlar

ben de sağ ayak polio sekeli. 5 sene önce yurdışından aldım aracımı ve elden kullanabilir şekilde de aparat taktırdım.kimse bana gazı sola aldıracaksın mecbur bu aparata gerek yok demedi...şimdi ben de fazla olmuş oldu. direksiyonun yanında bulunan aparata sürekli inerken binerken çantam takılıyor:) kaldırmayı düşündüm, zorunluyum diye bıraktım.
şimdi ben bunu kaldırsam sorun yaşamam mı yani?

Üst Alt