Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault’dan otomatik vites dizel yeni araç seçenekleri: Fluence, Megan HB, Clio HB

Aparat konusunda yardımcı olabilirmisin. Otomatik vites araç'a sol gaz yaptırmak istiyorum
aşagıdaki gibi

gazsola.jpg

Ama uygun fiyat olması lazım bir kaç yerden fiyat aldım 250 falan istiyorlar

İyi fiyat vermişler :)
Ben sizlere alınabilecek arabalar hakkında bilgilerimi paylaşabilirim dedim, bu tertibat olaylarından pek anlamam.
Tanıdıgım bi adam var, oda dünyanın parasını istiyo zaten :)

250 sade demirlerin ( aparat ) ücreti montaj+proje 550 diyor bir yerde biraz daha farklı bir aparata proje dahil 850 tl istiyor. şuan araştırmadayım bu aparatı 100 tl mal edeceğim :)

Arkadaşım, bu aparatı az işinden anlayan tornacı ustaları çok rahat yapıyor. resmi buradan bastır al yanına doğru bir tornacıya git. Bunu yaptırmak istiyorum de. Adam senden utana sıkıla belki 100 TL isteyecektir. Bu işden nemalanan sömürücüler var onlara sakın bulaşma. Zamanında benden direksiyon altı fren ve gaz aparatından 500 TL istemişlerdi ben 30 TL ye tornacıya yaptırmıştım.

Aynen kardeşim bende onun için civatasına kadar araştırıyorum.

aparat konusunda bu işi yapanlar gerçekten uçuk fiyat istiyolar benden briyajı sol ele almam için yapılacak olan aparat için 300 tl fiyat artı 200 tl proje masrafı istedile bende tanıdık bi kaportacı vardı ona gittim bende yardım ettim beraber hallettik benden 80 tl aldı 120ye de projesini çizdirdim sorun kalmadı iyi araştırmak lazım

arkadaslar renoyu yerden yere vurmussunuz maasallah...bende 2008 clıo-3 hacback var..1.2 Qikshift 5 ılerı vıtes..100 km de 6 lt lpg yakıo..benzınde 5.2 yakıo..tabi sabit 98 km hızla..ön camurluklara plastık demıs bırısı..onu orayakoyduklarına göre koskoca reno nun bunda bır bıldıgı yokmu..gıdın sorun bakalım servıse nıye plastıkmıs..euro n-cap tan 5 yıldızı var oldukca guvenlıbır arac..ha bende fransızları sevmem ama arabaları ıyı oldugu ıcın kullanıorum..ayrıca dez avantaj olarak içerı bıraz fazla motor sesı var toyota ve hondaya göre...bende bunu sattıgımda toyotayı sececegım..çunku arabada tık ses yok ve sorunsuz..ma reno yedek parca olarak uygun fıyatları..servısler ıse her zaman pahalıdır..ama yaptıgı iş garantılıdır..enaz yakan araclar reno ve fıatta..fıatında bravo yı tavsıye ederım..ama sandalyenız varsa kesınlıkle stasıon vagon tercıh edın..benım favorım statıon vagonda megan yada i30 hyundai..ha bıde renonun dezavantajı garantısı 3 yıl..hyundaı 5,toyota honda 6 ıken reno hala 3 yıl buna uzuluorum..cherry cın malı o bıle 7 yıla cıkardı garantıyı aklım almıo bu ıslerı:))

Bende çok araba kullandım ama renault megane kadar yakıtta cimri ve konforlusunu görmedim ikinci megane dcı aracım bundan bir önceki aracım ford mondeo 1.6 benzinli fuul olanı yeni kasa idi çok güzel ama ikinci eli çok berbat ayrıca yakıt çok satmaya kalksanız alıcı yok neme lazım türkiye de alıcısı olan araba alacaksınız ne olur ne olmaz diyerek

murat01_80;

murat bey haklısın renoyu yerden yere vurmuşlar burda hiç bilmeden renaultun heryeri plastik diye yorum yapıyolar düz mantıkla plastik arabadır kötüdür denniyo ön çamurluğu plastik diyen arkadaşlar kötülemek yerine hiç neden plastik yapılmış düşünmüşlermi koskoca mühendisin bi bildiği olmasa orayı plastikten yapmazdı sanırım çamurluk dışındaki parçamı aracın sağlam olmasını sağlıyo yoksa iskeletimi kabuğa bakıp zayıf diyen arkadaşlar dikkat edin bakın o araçların yada çoğu araçların far dış camlarıda plastikten nedenini kim düşündü acaba bigün yolda bi araba size çarparsa bunun nedenini öğrenizsiniz dua edin bi renault çarpsında ön çamurluğu farı dağılsın sizi dağıtması yada bi renaultla kaza yapırnca ön çamurluğu dağılıp parçalansında katlanıp kabine girerek arabanın içinde sizi öldürmesin

Kullanım olarak hangisini tavsiye edersiniz acaba,hem tekerlekli sandalye koymalık yer , uzun yolda rahatlığı ,servis ücreti , ikinci eli vs.

türkiyede ikinci eli en çok satılan ve servis ve bakım ücretleri diğerlerine göre en uygun olan araçlar renaultta var benim tavsiyem clionun outdoor diye bi modeli var incelemenizi öneririm eğer biraz daha iyi bişe bakayım dersen megane nın steyşın olan var sonuçta teerlekli sandalye kullanınca geniş bagaj gerekiyo diğer modellerdede var ama ben bu ikisini öncelikle incele derim daha geniş minibüs tarzı bi araç düşünürseniz cıtroen jumpy tavsiye ederim oda otomobil olarak geçiyo

sakın berlingo kango falan bakma onlar kamyonet olarak ruhsatta olduğu için alırken vergide çok indirimi olmaz tranporter diyecem ama onun motor hacmi 1600ün üstünde olduğu için en iyi alternatif cıtroen jumpy

@mbozbas Devamlı kullanıcam yılda en az 15 bin km yapıcam derseniz Fluence dizel yada VW jetta alın, yok eğer az kullanıcam dersen benzinli honda civic alın. 2 side sedan sandalleyede rahat sığar bagajına. VW hepsinden iyidir ama pahalıdır. Bu araçların 2.el leri sorunsuzdur.

Yakıt konusunda renault dizeller derim model farketmez

ensar cok guzel acıklamıssın bana dıyecek laf kalmamıs:)sandalyenız varsa megane station tavsıyem arkadaslar..

Bende 1997 toyota corolla GLİ otomatik var. Şanzımanı gayet güzel,ama yakıtı fazla. Bunun yerine megane III edc vies almayı düşünüyorum. EDC vitesi biraz araştırdım Wv'nin DSG vitesiyle aynı markanın (GETRAG) ürünüymüş. Sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Kullanıcı yorumlarını da takip ediyorum, yakıt cimrisi bir araba. Jetta veya golf çok pahalı görünüyor. Bir de donanımı arttırırsanız yanına yaklaşılmaz bir fiyat çıkıyor ortaya.

peki kia-ceed-sw nasıl bu arabayı kullanan var mı içinizde tipi çok hoşuma gitti

Renault Megane Wagon 1.6 BVA şanzıman performans çok iyi ama yakıt tüketimi neredeyse X5 kadar var şehir içi LPG'de 350 kr yakıyor şehir dışı 200 kr yakar. Dizel araç en iyisidir.

Volvo S60 1.6 dizel otomatik ortalama 100 km. 4.3 lt yakıyor.en baz modeli ötv düşünce 77.000 TL civarı..imkanım olsa düşünmeden alırım :)
S60_exterior_01.jpg

opel astra!!! VW! bi aralar 116i BMW 27ooo liraya alınıyordu! dacia sanderolarda cok tatlı bi araç!!! dacia jeep lerde baya uygun 30000 lira ötv siz alınırsa otomatık vıteste varsa 20000 liraya alınır hoş araba!!!

bu arada! rusya taraflarında araçlar baya uygun misal chevroletler!!! ben ilerde getirebilirsem ordan veya italya hollanda belçıkadan getircem.... arkadaslar kısacası 10000-17ooo arasında araç düşünüyosanız yurtdışına cıkma avantajınızda varsa gidin alın getirin misal almanya hollanda fransa belçikada çok türk galerici ayırcan 1 hafta kendıne gidecen arayıp bulup getircen benim vize sorunum olmasaydı kendım getirirdim vize alabilseydim ve burdakı engelli arkadaslarımada yardımcı olurdum şayet yurtdışı düşünen olursa banada vize alırsa almancam ingilizce hollandaca dilleri konuşabiliyorum ve avrupayı iyi bilirim hertürlü yardımcı olurum....

alabilirseniz bana vizeyi herkeze yardımcı olurum burda gideriz birlikte bakarız gezeriz cillop gibi araç alıp geliriz hatda hafif hasarlı yürüyen bir araçta alınır!!! baya uygun oluyor hafif hasarlı araclar yurtdışında
05415858909

Üst Alt