Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

metyu

malesef,Ankara puan'i dusurebiliyor ki bircok okudugum yazi da,ornek teskil wdecek sekilde dava acilmis ve karar dusurmeye yetkisi'nin olmamasi..Ama cok kisiden dusuruldugunu okudum,itiraz edip.kazanan da var,puani daha da dusen de..

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osas hat benumde işyeri çaalısma belgem rapor ve bir kağıt doldurttular hastanede yapılan tahlileri istemediler inşallah eksik evrak demezler

OSAS-HT

ozur dilerim,ben hastane.diye okidim..evet vd sadece rapor sonucunu aliyor,daha sonra Ankara ve hastane evrak alisverisi yapiyor.

Temmuz 11 de vergi dairesine teslim etmiştim. az önce aradım 17 li den ulaştım 72 gitti 75 le süresiz onaylanmış 10 güne ulaşır dediler 😃 darısı başınıza arkadaşlar .

@Salih75

Herhalde o sekilde oluyordur,aksi takdirde sadece kagida bakip puan arttirip indiremezler.

@yektas

bugun.defalarca aradim,ulasamadim.ben agustos 27 teslim etmistim,herhalde en az 1.5 ay daha vardir...hayirlisi olsun

Teşekkür ederim.5 e 20 vardı cevapladılar hiç açmıyolardı .29 temmuz da ellerine ulaşmıştı.

Mayıs ayında hastane serüveniyle başlayan rapor işlemlerim, bugün işyeri den aldığım yazıyı emeklilik başvurusu için sgk dan form doldurmak suretiyle bitirdim. (Gerçi yazıyı alıp okuyup geri verdi ama inşallah bir süre sonra başvuru ekinde yazı yok demezler) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah.

ben de 27 Agustos ta teslim.etmistim,eviss'te 06 Eylul gonderildi yaziyordu.biraz evvel aradigimda,kurulda,15 20 gune kalmaz cikar dediler..

Siteden baktığım da 1 ağustos da Bakanlığa Gitmiş Evraklarım

Bugün evraklarımı Verdiğim Vergi dairesini aradım sonuç geldimi diye bana verdikleri cevap temmuz ayın da başvuranlar bekliyor 2 ayı bulur dedi
Buradaki numaralı aradım sonu 06 ile bitene zor bela ulaştım dosyan heyette 15 - 20 güne çıkar dedi

Şimdi arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum
Ben 30 aydır aynı iş yerin de çalışıyorum engelli raporum da 3 - 4 yıl oldu alalı
Raporum ankaradan onaylanırsa geçmişe dönük ödeme alabilir miyim geri de bıraktığım 30 ayı yani ?

Eğer alabileceksem geriye dönük , ne yapmam gerekiyor

Çirkin Bey

hayir,sgk'ya emeklilik.icin.basvuruyorsunuz,tahsis numarasindan.sonra.galiba maas islemeye basliyor.

Emeklilik için değil ben sadece vergi indirimin de bulundum

Çalışıyorum emekli olmaya uzun süre var

Az önce Ankara.'yı aradım (kurulda) dedi. Tam olarak ne demek istedi bir daha ne zaman aramam gerekiyor.

Az önce Ankara.'yı aradım (kurulda) dedi. Tam olarak ne demek istedi bir daha ne zaman aramam gerekiyor.
dun bana da aynisini soyledi,ne zaman arayim dedigimde 15 20 gun deduler...siz ne zaman vergi dairesine teslim etmistiniz

Ben ilk defa düşürdüm numarayı geçen ayın 24 de teslim ettim.

18 ile bitenden ulaştım kurulda diyor. Vergi dairesinden çıkış tarihi temmuzun son haftası.

Arkadaşlar geriye dönük ödeme alabiliyor muyuz ?
ismail1710 geriye dönük ödeme aldınız mı siz

Arkadaslar bende kartal lutfi kirdardan hakem hastanesinden bircok hastaliktan %72 rapor aldm.raporum 1 sene sureli 28 agustosta bakanliga gonderildi ama ben ankarayi hic dusuremedim ne zaman cika bilmiyorum ama benim icin suresiz gelmesi onemli emeklilik basvurusu yapip bir daha ugrasmak istemiyorum. Aldigim hastane suresiz hic vermezmis ancak olmen lazim dediler.
Kronik bobrek yetmezligi %40
Seker+tansiyon %28
Bel ve sirt fitigi %14
Mitral yetmezlik%10
Gastrolontoloji hastaligi %10
Hafif polinoropati %5
Sizce bu hastaliklara karsilik ankara suresiz verebilirmi?

Vergi indirimini aldığınız , ilk başvuru yaptığınız tarihten itibaren alma hakkınız doğar.
Djkirpi sürekli olma ihtimali çok yüksek böbrek ve şekerden ötürü istediğiniz gibi sonuçlanır umarım.

Djkirpi vergi indiriminiz belirtiğiniz rahatsızlıklara göre
Sürekli onaylanma ihtimali yüksek forumda çok örneklerini
Gördük.

Arkadaşlar bende bugün ögrendim raporum onaylanmış 52 ile gitmişti ayni şekilde onaylanmıs darısı bekleyen herkesin başına

Salih75
Ne zaman gondermistiniz raporu?

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle ama benim daha önce 2. Dereceden vergi indirimim vardı iş yerine vermemiştim - açıkcası unutmuştum önce ki çalıştığım şirketteyken almıştım iş değişikliği yapınca da hiç aklıma gelmedi
Engelli raporum yükselince tekrar başvurdum şuan da raporum heyetteymiş eğer onaylanırsa inşaallah 1. Derece olacağım

2 . Derecenin ödemelerini alamaz mıyım ?

Salih75

Hayırlı olsun, yakın tarihlerde teslim etmiştik darısı başımıza. Telefonla mı öğrendiniz?

Teşekkür ederim arkadaşlar 25 temmuzda göndermiştim. Darısı başınıza

OSAS HT evet telefon ile öğrendim

Bugun vergi dairesi ile gorustum ankarada yigilma olmus temmuzdaki dosyalara daha yeni cevap verilebilmis.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt