Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranını düşürürlerse, eski raporla MEB'e başvuru yapabilir miyim?

bulut sen bildiğini yap ben de o arkadaşlardanım çünkü meb ilçe müdürü bizzat söledi kafan karışıosa yorumları okumazsın olur biter sen sınavı kazan 2000 tarihli raporla atama bekle inşallah atanırsın

hayırlısı ama inşallah gerçek hak sahipleri girer..herşey apaçık ortada.biraz mantıklı ve adaletli düşünmeyi becerebilen zaten hak yememek için yeniden rapor almalııdr. istenmesine bile gerek kalmadan..ama ...neyse

2006 yılından sonra rapor ölçütlerinde düşürme var diyen arkadaşlar eğer raporunuz sürekli ise bu demektir ki sakatlığınızda ileriki zamanda düzelme şansınız olmayacaği anlamına gelir böyle bir durumda da yeni rapor alırken en ufak bir sıkıntı yaşamazsınız çünkü 2000 yılında almış oldugum %50 oranındaki raporumu yeniden almak istediğimde hiçbir sıkıntı yaşamadım ve aynı ölçüde %50 olarak 27 nisan 2010 tarihli rapor elime verildi özetle eğer önceden almış oldugunuz raporunuzu hakederek aldıysanız yeniletmekten asla çekinmezsiniz ama yok hatır gönülle zar zor aldım derseniz gerçekten bu defa işiniz zor derim çünkü en yakın arkadaşım 2003 yılında almış oldugu %40 raporu tekrar almak istediğinde eline sunulan raporun oranı %25 oldu. Herkese kolay gelsin. Hakeden hakettiği yere yerleşsin.

bir sorun olmaz ama yazmanda gerekmezdi

arkadaşlar siz yine de yeni sağlık raporunu alın çünkü artık hiç bişeyde geçmiyor benimkide eski hemde sürekli ama kubul edilmiyor. kurumlarca

fatma çalışkan;

medula nın kelime anlamı medikal ulak demektir devletin şu anda kullandığı sağlık sisteminin adıdır medula onay vermeden tedavi olamazsınız ilaç alamazsınız gözlük alamazsınız sen anladığım kadarıyla takip açısından soruyorsun arkadaşım çok yönlü bir takip sistemi var hastalara telefon açmaya kadar gidiyor bu araştırma gerisini sen anla artık :)

Üst Alt