Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz teşhisim var. Askerlikten muafiyet alır mıyım?

Tabii ki askerlikten muaf olacaksın. İnsanlara zarar verme, öldürme, kanlarını içme isteği isteği olan birisinin eline askeriye silah teslim eder mi?
Doktora gideceksin kardeşim hem de acilen. Burada kimse sana yardım edemez. Allah yardımcın olsun. Umarım şifaya kavuşursun, insanları sevmeye başlarsın.

@tumay22, Bu kadar yüksek doz ilaca rağmen düzelme olmuyorsa doktora bu düşüncelerinizi kesinlikle anlatın tedaviniz yeniden düzenlensin.

Nervium gibi sakinleştirici etkisi olan bir ilaç rahatlatabilir belki.

Ne zamandır tedavi görüyorsunuz hep mi vardı bu düşünceler.

Askerlikten direk muaf olursunuz onu düşünmeyin ama muayene aşamasında tedavinizi muhakkak söyleyin.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin Amin.

10 yıldır tedavi görüyorum okulu bıraktım bu yüzden devlet hastanesinde doktor seni buraya nakil edelim dedi

@tumay22, 10 yıl içinde Hiç düzelme olmadımı bu aklınızda ki şiddet düşüncelerinde.

Solian en ağır ilaçlardan birisi tek o iyi geldi

Arkadaşlar konu başlığı"askerlik muafiyet işlemleri"olduğu için bu başlıkta sadece askerlik işlemleri için yorumlar yapalım.

Konuyu açan @tumay22, dilerse"Psikoz+Anti sosyapat"adı altında yeni bir konu açabilir,benimde bu tanılarla ilgili bir iki yorumum olacak/Teşekkür ederim.

Üst Alt