Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik olarak askerlik görevimi yapamıyorum! Ne yapabilirim?

Zaman azaldıkça aynı şeyler aynı hisler geri geliyor abi içim sıkılıyor daralıyor hiç geri gitmek istemiyorum Pazartesi günü orda olmam gerekiyor ama ben dönmek istemiyorum 😞 tysharp

Onursonmez54
İşler güçler uğraşmaktan yazamıyorum kusuruma bakma. Sen kafa dağıtmana bak gez toz boş ver :) İşler yoluna girecek merak etme. Acil şifalar diliyorum. Geçmiş yazdıklarımı oku fakat umutsuzluğa kapılma, sevdiklerinle beraber vakit geçir. Görüşmek üzere...

tysharp çok teşekkürler abicim dün komutanımızla konuştum iyi hissetmiyorum biraz daha ailemle vakit geçirmek istiyorum dedim onlarda tamam o zaman pazartesi günü rapor alıp bize faksla direkt senin sağlığın daha önemli gibisinden konuştular 🙏🏻😊

İstirahatli olduğun günleri muhakkak iyi değerlendirmeye bak. İlaçlarını düzenlice kullan ve sakın ha ihmal etme. Askerlikten muaf olma düşüncesini de hemenleyin yerleştirme kafana. Önceliğin rahatsızlığını yenmek üzerine olsun. Yoksa çok fazla ümitlenir muaf olamayınca da o umutsuzluk ile boğulursun.

Ben de senin durumunda idim toplamda 2 ay 14 gün hava değişimi aldım. 1 ay 14 gün uzadı askerliğim. Yapamayacağımı düşünüyordum muaf olmak istiyordum fakat ilaçlarımı düzenlice kullanmaya ve kendimi motive etmeye başlayınca neden askerlik hizmetini yerine getiremeyeyim ki diye düşündüm ve hava değişim sürem bitti geri döndüm birliğime.

Birliğime dönerken dahi korku ve endişe içindeydim ama her şey iyi anlamda tersine döndü ve düzeldi. Artık iyi hissediyorum ve askerliğime devam ediyorum. Kaldı 4 ayım... Umutsuz olma sakın. Konuşulacak çok şey var. Aklına takılan ne varsa sorabilirsin.

Dostum askerligini yapan birisi olarak yazıyorum : Askeriyede kolay kolay psikiyatriden felan çürük ve hava degişimi raporu vermezler. çünkü askere gelenler saglamda olsa askerligin zorlugunu görünce psikolojisi bozuk ayagına yatıyorlar bu yüzden doktorlar kolay kolay rapor ve çürük vermezler. Sadece askerlikten önce 10 yıl felan tedavi görüp bunu belgeleyenlere 1 ay felan hava degişimi veriyorlar

tysharp , OturanBoğa abilerim sabah birliğime dönücem tekrardan hava değişimi rapor hakkım bitti ve gitmem gerekiyor ilaçlar buradayken işe yarıyordu sanki yada sevdiklerimle bir arasa olup biraz daha iyi hissettiğim için baba öyle geliyordu ama ben uyku uyuyamıyorum yine içimde bi stres kaygı korku sıkıntı daraltı sardı yine 😞 gitmek istemiyorum hiç komutanımızla gittiğim gün direkt tekrar konuşmayı düşünüyorum ne olacak böyle nereye kadar sürecek bu durum 😒😞 ne yapmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum çok sağolun iyi geceler

Üst Alt