Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paxera yerine başka bir ilaca geçişte yoksunluk belirtileri yaşar mıyım?

@OğuzHan112,

Abi ben İstanbulda tedavi görüyorum doktor sende yaygın anksiyete bozukluğu var dedi ve anafranil seni düzeltecek dedi işte paxera bırakıp ona geçecem

Peki öyle dediyse bir şey diyemiyorum.. ama sizin ilaçlarla ilgili ciddi obsesif kompulsif düşünceleriniz var, bu sadece anksiyete ile sınırlı olduğunu düşünmüyorum.

Bu şekilde 40 miligram 20 miligram 10 miligram şöyleydi böyleydi bu şekil tedavi olmaz.

Bence siz hekimi değiştirin, Aslında sizin hastaneye yatışınız yapılmalı ilaçlarınızı sil baştan güzel bir düzene koymak gerekir.. bu şekilde çok yıpranırsınız, böyle bir tedavide olmaz.

Fazla özele girmiyorum, Sadece sizden şunu istiyorum.. şikayetleriniz neyse olduğu gibi hekime anlatın, hangi ilacı yazıyorsa düzenli olarak kullanın.. ilaçları sorgulamayın, ilaç reçetelerini okumayın..internetten hastalık bulgularını araştırmayın.

@isabeyy,

Çok teşekkür ederim abi ilgi alakan için birde ben 4 gündür paxera 60mg içiyorum ama beyin ne zaman eski dengesine geri gelir halen baş dönmesi terleme baş ağrısı var

Ne zaman normale döner biliyor musun?
İlaçlarla ilgili obsesyonlarınızın düzeldiği zaman.
Bu şekilde biraz zor görünüyor, istanbul'dasınız madem.. Erenköy ruh ve sinire yakın mısınız?

@isabeyy,

Hayır kesinlikle özel klinik ve özel hastanelere gidip boşa para ve zaman harcamayın, devlet hastanelerinde herhangi bir psikiyatri de takibinizi yaptırın.

Burada önemli olan düzenli takip ve düzenli tedavi.. çok fazla ilaç dozu değiştirip yükseltip düşürüyorsunuz bu şekilde olmaz.

Yine de siz bilirsiniz haydi geçmiş olsun 🙋

@isabeyy,

@OğuzHan112,

Abi çok saol son kez ne zaman eski halime geri dönerim yani baş dönmesi baş ağrısı geçer onuda söylersen yatağa rahat yatırım

Baş ağrısı baş dönmesi bunları doktoruna söyledin mi?

Baş ağrısı baş dönmesi bunları illaki psikiyatri psikolojiye bağlamak doğru olmaz.. baş ağrısı baş dönmesi bunları elemek için bazı tetkikler gerekir.

Daha önce bunları hekime söylediysen, gerekli şeyler yapıldı bir şey yok denildi ise sen de hiçbir şey yok tedavi ne devam ettikçe bunlar zamanla kaybolur düzelirsiniz.

@isabeyy,

@OğuzHan112,

Oğuzhan abi şimdiden kurban bayramın mübarek olsun benim bi sorum olacaktı şimdi ben paxera 60mg kullanıyorum ama şöyle kullanıyorum 20mg paxera ve onun yarısını sabah, akşam da aynısını içiyorum 7 gün oldu fakat bende yoksunluk gitmedi acaba bölerek içtiğim için mi bu sıkıntıları yaşıyorum 2 tane 30mg içsem iş çözülür mü?

Hayır öyle içtiğiniz için değil..bu sizin hastalığınız dan kaynaklanan bir durum.. doktor nasıl içmeniz gerektiğini söylemişse öyle kullanın/iyi bayramlar..

@isabeyy,

Üst Alt