Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Papiller tiroid Ca hastasıyım (lenf metastazlı) ve atom aldım.%40 engelli raporu alabilir miyim?

semkobaskan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben 32 yaşındayım 2014 te ilk ameliyatımı oldum, 2020 de ilk atom , 2021 de ise lenf metastaz sonucu 25 tane lenf nodum alındı ve tekrar atom aldım. şu an 125 mc levotiron kullanıyorum senelik kontrollerim var. %40 engelli raporu alabilir miyim, bu konudan yeni haberdar oldum bilgilendirirseniz sevinirim.

Papiller tiroid kanseri iyi seyirli ve yüksek oranda tedavi edilebilir bir kanser türü olması nedeniyle tanı alındıktan itibaren genellikle uzun süreli kalıcı engellilik oranı getirmez. Ancak, tanı sonrası tedavi süreci (ameliyat, atom tedavisi) boyunca geçici iş göremezlik veya hastalığın evresine/metastazına göre belirli bir oranda engellilik raporu alınabilir.

Oranlar hastalığın evresine, lenf nodu tutulumuna (metastaz) ve tiroid bezinin tamamen alınıp alınmadığına bağlı olarak günlük 400 mg levetiron almak zorunda kalan hastaları sağlık kurulu değerlendirir.

Kısaca olumsuz.

Son düzenleme:
Üst Alt