Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü memur sınavı artık merkezi oluyor

arkadaşım kurumlar arası sınav iyi olmuyor diye adaletli bi şekilde merkezi sistemle olsun diye ayarlamaya çalışıyorlarmış.geç olsunda güç olmasın hayırlısı olsun.

birinci ağızdan bilgi vermek diye bir şey olmaz! haziranda sonu zaten bildiğimiz kpss var. yalan burda çıkıyor ortaya :) geriye temmuz kalıyor şahsın sölediğine göre,e bi kaç ay kaldı temmuza niye açıklamıyo kuzum:) ha ben de biliyorum kpss ile alım olacağını. aynı yöneticiden dilekçe cevabını aldım. fakat müjdeymiş gibi sunmanın alemi yok kesinleşmiş, detaylı bi bilgi olmadıktan sonra. ha yazanın tuzu kuruysa okuyan binlerce insaın tuzu kuru değil, haddini bilerek yazsın bu konuda yazan!

arkadaşım ben denizli belediyesi kent konseyi engelliler meclisi yürütme kurulundayım.salı gününden başlayarak cuma günü son bulan ANKARA ziyareti düzenledik.Abdullah beyide makamında ziyaret ettik ve bana bu açıklamayı yaptı hatta sakın kaçırma gir bu sınava dedi.bende aldığım bu haberi kendime saklamayarak sizlerlede paylaşmak istedim.paylaştığım için yalancı olduysam girip facebookdan abdullah beyle olan fotoğraflarımızada bakabilirsiniz.inanmayanda inanmaz.ha bu arada tuzumda kuru değil

ben senin baban yaşındayım,arkadaşın değil. temmuzda yapılacağını var sayarsak nisana gireceğimiz şu dönemde niye engellilerin bilgilendirilmesi resmi duyuruyla değil de sohbet ortamında keyfi bir şekilde belirtiliyor? söylenenin doğru olduğunu varsaysak bile şimdiye dek hala kesin bir açıklama yapılmamış olması özürlüler idaresi ve yetkililer için bir utanç. umarım mağduriyetler yaşanmaz. genç arkadaşlarımız paylaşımda bulunurken üsluplarına dikkat etsinler bir parça. bilgi ayrıdır dedikodu ayrı. sabaha karşı nasıl bir kafayla yazılmışa 03:22deki mesaj, silinsin. sanal alemin getirdiği sahte bir rahatlığa güvenip hakaretler, edepsizlikler yapılması, polemiklere girilmesi hoş değil zira. engelli memur alımı zaten yeterince sahte umutlar aşıladı bir çok engelliye. bir de üstüne, "şu bana dedi ki, bu bana dedi ki" türünden lakırdılar baydı artık. özürlüler idaresi başkanı buyursun resmi açıklama yapsın.

Arkaşlar her yıl belirli aylarda engeli alımı olurdu bu yıl marta biti bitecek hala ses yok.gerıye hazıranda yada temmuzdaki kpss kalıyor inşalah bunda bi problem olmaz.

babam yaşındasın madem böyle tuhaf tarzda konuşmazsın benim amacım bilgi sızdırmak yada milleti oyalamak değil sadece öğrendiğim şeyi burda merak eden diğer arkadaşlarımla paylaşmak...!!! laf aynasıdır kişinin .... diye bi söz vardır gerisini getirmeyede gerek yok anlayan anladı...!!!!!

arkadaşlar bu nasıl çelişki anlamadım ya bikaç gün önce başbakanlık personel daire başkanlığını aradım 20 nisanda taleplerin yayınlanacağını ne kadar alım olacağının bilmediği söylendi. sınavlarda herhangi bir değişiklikte yapılmadı aynen eskisi gibi devam edileceği söylendi.

arkadaşlar başbakanlık özürlüler idaresi başkanı Abdullah GÜVEN beye mail atmıştım merkezi sınav sistemi ile ilgili gelişme varmıdır yada değişiklik diye gelen cevabı aynen sizlerle paylaşıyorum;

Kıymet hanım Merkezi sınava ilişkin kanun değişikliği çalışmaları devam etmektedir.Tamamlandığında www.ozida.gov.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.
selamlar

kıymet arkadaşım abdullah bey sallama bi mesaj atmış lipton vari inanma öle bişey yok olsada seneye yaz duvara kalsın önümüzdeki bahara:)
ben onları mail manyağı yaptım her maile farklı cvp veriolar zaten bende denemek için atıom yemezler yanlış pistte yanlış adamla raks edilmez:)

bilmiyorum ama sanada saçma gelmiyormu kurumların kendi aralarında ki açtıkları sınavlar? tek yerde sınava girebiliyorsun olmazsa olmaz... sorular zaten üfürükten teyyare oluyo hepsi ilkokul düzeyinde... millieğitimin sınavına girdim ilk 5e girenlerden fazla doğrum vardı 250 kişi civarında girdik sınava ben 13. oldum.ilk 5'e giren adamın bana söylediği laf ise boşuna cevaplıyorsunuz soruları ben kadrodayım oldu.nerden biliyorsun dediğimizde sizde görürsünüz sonucunu oldu ve dediği gibi o girdi.peki bu hakmıdır? merkezi sınav olmalı olmak zorunda! herkes en azından puanına göre yerleştirilir.o yüzden girmiyorum ben kurumların açtıkları sınavlara.rezaletin önde gideni oluyo... kpss ye giriyorum olmazsa olmadı şansım yokmuş diyorum. en azından hakkım yendi şu oldu bu oldu gibi saçma bahaneleri hazmetmek zorunda kalmıyorum

bak sana tek bişey dicem bende mebin sınavına girdim 5 kişi alınacaktı 1500 kişi içinde 80 . oldum bana sorarsan ilk beşe girmem lazımdı sınavda öğretmen bana zaten alınacak kişiler belli bi kendini sınamış oldun dedi yani merkezi olmasını ben çok istiyorum torpil olayo çok aza indirgenir ama böle olursa işimiz yaz çakmma engellillerde var işin içinde adamlar soruları kendi bünyesinde hazırlayıp istediğine peşkeş çekiyor lanet olsun ki bu böle:(

İstanbul il özel idaresinin sınavına girmiştim bende, bir gün önce sınav yerini görmeye gittiğimde Antalyalı bir güvenlik görevlisiyle yaklaşık 1 saat sohbet ettik, adamın söyledikleri tipik yerel sınav muhabbetinin tastikiydi aslında:

-Hemşerim keşke yorulmasaydın buraya kadar, son bir haftada buraya gelen partili ilçe başkanlarını, meclis üyelerini görsen inanki hiç gelmezdin buraya.

Kıssadan hisse...

anlayana sivrisinek saz anlamayanla halay çeksen az:)

olay net

evet olay gayet net ahhh ahhh ananem yüksek mevkiye yükselebilecek düzeyde bi dayı dünyaya getirememiş ki napim yada babannem :D gerçi amcam cumhurbaşkanı olacağım demiş lise çağlarında :D çokda başarılıymış ama önünü tıkamışlar şimdi anadolu lisesinde öğretmenlik yapıyo :D bellimi olur belki olurda ilerde bizde bi yerlere geliriz sayesinde :D

Üst Alt