Sevgili engelli arkadaşlarım, Bir kardeşimizin otomobil alımında birlik olalım çağrısına verdiğiniz cevapları okudum, inanın neden bize bu ülkede yaşama hakkının verilmediğini 3. sınıf insan muamelesi gördüğümüzü şimdi daha iyi anlıyorum. Birlik olmak kim biz kim. Ben sağ el amputasyonlu,yum bir birimize hiç bir konuda tam destek vermek gibi bir zihniyete sahip değiliz buraya düşüncelerinizi yazarken bile sırf GEYİK olsun diye yazanlar var demek,ki engel durumumuza göre ayrılacağız Tekerlekli sandalye kullananlar, Bir kolu olmayanlar, Bir bacağı olmayanlar, Görme engelliler, işitme engelliler, ve diğerleri diye sınıf ayrımcılığı yaparak çok şey kazanacağını sananlar var aramızda kendi işlerine gelince Devlet bize sahip çıkmalı diyorlar ama Devlet hiç bir zaman birlik olmayana SU bile vermez heleki bundan sonra hiç vermez Devlet,te her şey DİLEKÇE ile işler ve (DİLEKÇE senin benim BİZİM olmalı) ESARETİN BEDELİ adlı filmde DİLEKÇE nin önemi çok net verilmektedir. İzlemiyen varsa bu filmi mutlaka izlesin Dilekçe ama ısrarlı Dilekçe nelere kadirdir. hepinize SAYGILARIMLA.