Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Genel Müdürlüğü sınav tarihi 17 ekim pazar

isott83 konyada 24 ekimde yapılacak yazmışsın sana giriş belgesi geldimi nereden öğrendin ??

Isparta, Antalya, Kütahya ve Mersin in sınav tarihleri belli oldu.

Isparta 6 Kasım 2010 Cumartesi saat 11:00
Antalya 6 kasım 2010 Cumartesi günü saat 11:00
Kütahya 08.10.2010 Cuma günü, saat: 10.00
Mersin 17.10 2010 Pazar günü saat 10.00

detaylı bilgi için OGM - Orman Genel Mdrl diğer iller yakında açıklanacak.

ben elazıgın orman gn. mud.aradım bızım bolgenın daha varmıs ve unıversıte yapacakmıs

arkadaslar ben bugün istanbul orman bölge müdürlüğüyle görüştüm bursa uludağ üniv. de olacakmıs sınav istanbul basvuruları için herkes nasıl gidecek oraya ya :confused:

istanbul orman bölge müdürlüğü sınav tarihi 24 ekim pazar günü .

İzmir Orman Genel Müdürlüğü sınav tarihi 24 Ekim Pazar günü yapılacak!

06.10.2010 00:00Özürlü Memur Alımı

[FONT=Calibri][SIZE=2]07.10.2010[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=2]İZMİR Orman Bölge Müdürlüğü ve bağlı İşletme Müdürlüklerinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 53. Maddesi gereğince özürlü statüsünde çalıştırılmak üzere 19.07.2010-02.08.2010 tarihleri arasında başvuruları kabul edilen 4 adet Memur ve 4 adet Bilgisayar İşletmeni özürlü memur alımına ilişkin yazılı sınav 24.10.2010 Pazar günü saat 10:00’da DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ – BUCA –İZMİR adresinde yapılacaktır.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=2]Başvuruda bulunan adayların sınav giriş belgeleri beyan ettikleri adreslerine 07.10.2010 tarihinde iadeli taahhütlü posta ile gönderilmiştir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=2]Adayların sınav giriş belgeleri ile birlikte T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı, ehliyet yada pasaport ve benzeri resmi kimlik belgesi ile birlikte 24.10.2010 Pazar günü sınav saatinden önce sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=2]Adaylara duyurulur.[/SIZE][/FONT]

Orman Genel Müdürlüğü duyurusu bu şekildeymiş arkadaşlar.İzmirdeki sınav yeri belli olmuş ve en geç Cuma gününe kadar sınav giriş belgeleri elimize ulaşır.

Amasya Orman Genel Müdürlüğü

Amasya Atatürk Lisesinde 23 Ekim 2010 tarihinde Cumartesi Günü Saat : 14.00 ‘ da özürlü personel alımı sınavı yapılacaktır

( Atatürk Lisesi, Amasya Orman Bölge Müdürlüğünün karşısında, Yeşilırmak Nehrinin kenarındadır )

[FONT=Arial]Sınav Giriş Belgeleri Adayların adresine İadeli-Taahhütlü olarak gönderilmiştir.[/FONT]

arkadaşlar;istanbul orman bölge müdürlüğünü telefonla arayıp sordum ve 24 ekim saat 10:00da Bursa Uludağ üniversitesinde sınavın yapılacağı söylendi.Nasıl böyle bişey olur olur dediğimde ise şaşırmanıza gerek yok; merkez Orman genel müdürlüğü(Ankara) böyle uygun görmüş marmara bölgesinin sınavını bi yerde yapıyor ^^ denildi.Eve sınav giriş belgeleri gelecekmiş umarım ya ben yanlış anlamışımdır yada memur yanlış söylemiştir.....

Meb gibi her il kendi çapında 100 tane alsa güzel olur.
Herkese başarılar. :)

mersin başvuru sayısı 200 bilgilerinize.....

bylunatic;

OGM nin web sitesinde bununla ilgili acıklama nerede hangi link in altında ?

her ilin ogm sitesinde yer alıyor yani bulundugun ilin wep sitesine bak

özçiçek;

hayır arkadaşım doğru söylemişler ben bir saar önce aldım sınav giriş belgemi istanbul başvurum ama sınav yeri bursa

merhaba orman müdürlüğü başvuruyu kaçırdım galiba :S başka bölgede başvuruyu devam varsa başvurmak istiyorum var mıdır Ben orman endüstri mühendis mezunuyum yardııımm

tufansarikaya;

malesef kaçırdın başvurular ağustostaydı.

evet arkadaşlar farklı galıba ben sakarya da oturuyorm benımde 23 ekim cumartesi

Marmara bölgesinden kaç kişi girecek bilgisi olan varmı ?

Üst Alt