Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Genel Müdürlüğü sınav tarihi 17 ekim pazar

farukt

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
az önce postacı orman genel müdürlügü sınavının giriş belgesini getirdi sınav 17 ekim pazar günü bilgilerinize

bütün yurt genelimi 17 ekim de sınav olacak

ben mersindeyim bilemem artık bana gelen zarfda öyle yazıyor:)

hayır bnm sınavım da 23 ekim cumartesi günü her ilde farklı sanırsam ..

her ilde farklı arkadaşlar. adapazarı hala açıklamadı mesela. boluda da bugün yapıldı.

Bana zarf gelmedi mesela ne yapmam gerek zarf gelmediyse?

zarf derken başvuru kağıtınız mı ?

eğer başvuru kağıtıysa gidip kendiniz alıyorsunuz diye biliyorum postayla gelmezse bi başvurduğunuz yere gidin bakın

Buraya ben bilerek başvurmadım... bide ormanda bekçi yaparlar allah muhafaza.. zaten yalnızım... orada iyice çürüyüp giderim diye başvurmadım...

boluda yapılan sınavın soruları nedir aklında kalan varmı girdiysen

farukt;
boşuna soruları isteyipde kafanı karıştırma onlarda farklı oluyo :)

sss;
memur olcaksın yav ne ormanı bekçisi :S

cimcime bacı olsun genede bilmek lazım

egitek hazırlamadımı soruları ?

bence gene kendi kurumlar hazırlamıştır

bylunatic sorulardan haberin varmı kim hazırlıyor nedir neyin nesidir

cimcime orman bekçisinin konumu ne ? işçi mi????? :)))

nerden biliyim ben orman bekçisi yapmazlar herhalde:eek:

eeeh... yapmazlar etmezler ile yola koyulma :) allah muhafaza yolda kalırsın sorra... denemekte fayda var tabi gidin kazanın mülakatta görüşün.. şansınızı deneyin.. ben sağlık bakanlığını deniyorum.. bakalım hayırlısı... ;)

olsunda bekci olsun ne yapalım,malum işsizlikden beter daha ne olabilirki üni mezunuyum 2 yıldır iş bulamıyorum ben bekcilige razıyım ....

arkadaşlar ben amasya sınavı hakkında bilgisi olan varmı ben samsundayım posta yoluyla gelicek ne olucak :confused:

ben daha birşey sanmıyorum daha gelmedi başvuru belgesi :)

ogm her şehir de farklı tarihlerde sınav yapacak

mesela konya 24 ekimde saat 10:00 da yapacak

arkadaşlar bu sınav tarihlerine bilgilerine ulaşanlara posta yoluyla bilgi geldi mi
bir belirizlikdir .gidiyor amasyadan arkdaşlar varsa veya resmi bilgi elllerine ulaştıysa haberdar ederse sevinirim

HÜSEYİN KARABAL;

bende amasyaya başvurdum ama şuan sınav belgelerini hazırlama aşamasındalar .. 23 ekimde yapıcaklarını söylediler sınavı .. bana henüz postayla bişi gelmedi sınav belgem filan ordan alıncak herhalde onla ilgili bi bilgi yok ama sınav 23 ekimde amasyada ..

teşekkür ederim 23 ekim resmi bi açıklama yok ordaki görevliler sölediler sanırım .ben samsundayım sınav giriş belgesini nasıl alıcam offfffffffffffffff neyse yine çufff çuff tren güzel amasya ya gelicem

:) çuf çuf :) ..

bende tokattan gelcem .. telefonda kimlik fotokopimi yollamamışım onu istemek için aramışlardı ozaman sordum cuma günü yani .. 23 ekim dediler ama gene bi açıklama olursa yazarım

Üst Alt