Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eeeh... yapmazlar etmezler ile yola koyulma allah muhafaza yolda kalırsın sorra... denemekte fayda var tabi gidin kazanın mülakatta görüşün.. şansınızı deneyin.. ben sağlık bakanlığını deniyorum.. bakalım hayırlısı...
arkadaşlar bu sınav tarihlerine bilgilerine ulaşanlara posta yoluyla bilgi geldi mi
bir belirizlikdir .gidiyor amasyadan arkdaşlar varsa veya resmi bilgi elllerine ulaştıysa haberdar ederse sevinirim
bende amasyaya başvurdum ama şuan sınav belgelerini hazırlama aşamasındalar .. 23 ekimde yapıcaklarını söylediler sınavı .. bana henüz postayla bişi gelmedi sınav belgem filan ordan alıncak herhalde onla ilgili bi bilgi yok ama sınav 23 ekimde amasyada ..
teşekkür ederim 23 ekim resmi bi açıklama yok ordaki görevliler sölediler sanırım .ben samsundayım sınav giriş belgesini nasıl alıcam offfffffffffffffff neyse yine çufff çuff tren güzel amasya ya gelicem
bende tokattan gelcem .. telefonda kimlik fotokopimi yollamamışım onu istemek için aramışlardı ozaman sordum cuma günü yani .. 23 ekim dediler ama gene bi açıklama olursa yazarım