Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Onu seviyorum ama.. Omurilik felçlilerle evliliğe dair..?

• Konbuyu başlatan MAAVII
  • Başlangıç tarihi
Daha önce hiç cinsel deneyimi olmamış genç ve sağlıklı bir bayanın sorduğunuz sorulara cevap verebilmesi ne derece mümkündür asabi cadı:confused:

ben sitedeki herkese sormuştum. konuyu açan kişiye değil...

Ben de konuyu açan kişiyle empati kurarak onun bu soruların cevaplarını net bir biçimde bilemeyeceğini düşünmüştüm:)

empatizan hanım siz konuyu açan arkadaşla empati kurunuz:) ben de sorumu genele sorayım izniniz olursa

Nova ve Aylafin harika görünüyosunz bir ömür boyu Mutluluklar kardşlerim...:)

çok tesekkurler aliş şerif, sizede iyi seneler..

teşekkür ederiz:)) (karı-koca karşılıklı teknoloji saatindeyiz şu an, o yüzden peşpeşe yazmış olduk) biz de tüm dileklerinizin geçek olacağı, sevdiklerinizle hep bir arada olacağınız mutlu bir yıl + mutlu bir ömür dileriz... sevgiler...

Çok teşkkr ederim iyi dilekleriniz için kardeşlerim aynı dileklerle ben de sizin bir ömür boyu mutlu bir şekilde yaşamanızı diliyorum...:)

hala bu konuyla ılgılı yorum mu yapıyorsunuz:) yazık ve komık devam edın...

Üst Alt