özlükte çalışıyorsun ama bölümlerine iyi çalış eksik bilgi vermektesin
sevgidosu;
Devlet memurları izin kullanım usul ve esasları yönetmeliğinde
1.5. Aday Memurların İzinleriBir yıllık hizmetini doldurmayan aday memurlara yıllık izin kullandırılmayacak, bir yıllık hizmetini dolduran aday memurlara ise yalnızca bir yılın doldurulduğu yılın izni olan 20 gün izin verilebilecektir.Örneğin, 10.11.1994 tarihinde memuriyete aday olarak başlayan bir memur, ancak bir yıllık süreyi doldurduğu 10.11.1995 tarihinde ve 1995 yılı iznine hak kazanacaktır.3065 sayılı Kanunun Geçici 5 nci maddesi uyarınca sözleşmeli olarak çalışmakta iken, memuriyet kadrosuna aday olarak atanan personel hakkında da yukarıdaki şekilde işlem yapılacak, bu personele aday memur olarak bir yılı doldurdukları tarihten sonra yıllık izin verilebilecektir.
o zaman 1994 yılınamı gidiyoruz 2012 yılındayız
burada 1994 yılını kullanamaz sadece 1995 yılını kullanır diye okudum ben mi yanlış okuyorum yoksa ben mi yanlış biliyorum özlükdostu
yukarıda yazmışsın 1995 yılı iznine hak kazanacaktır diye 1994 yılı izni nerde neden yanlış bilgi vermektesin buna da ses mi çıkartmayalım..
adaylığını doldurduğu 1995 yılında hem 1994 hem de 1995 yılı iznine hak kazanacaktır.2 yıl da şefinden gerekli bilgileri öğrenememişsin.. özlükdostu .)