Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2012/1 Atanan Memurlar Tebrik Platformu

arkadaşlar benim eşimde gıda tarım hayvancılık karabuk tum ilçeleri memur olarak atandı. 87.946

Atanan arkadaşlar,hayyırlı olsun

Atanan arkadaslar,kaç puanla nereye yerleştiniz paylaşırsanz seviniriz,tsk eder ve tekrar tebrik ederim.

aktif

BENİM YAZDIĞIM BÖLGELERDE ..YA YERL HALK OLMAK LAZIM ..YA DAĞ KEÇİSİ ...Yada DAĞCI KOMONDO....;);) zaten başka bir başlıktada çoğu atandığı ile gitmez diye başlık attım...

işallah puanı hak edenler atanmıştır ....düşük puanlılar bedavadan atanmamıştır....

yüreginleyaz;

yav arkadaş hangi öğrenim bu....Bu sılamayla açıkta bırakan

lisans işletme mezunuyum,80,532 puan almıştım,atandım,ankara TRT Memur ,8.derece...50günlük evliyim,bu atama CANIM EŞİME HEDİYEMDİR:)

caqla1907;

arkadaşım ösym nin yaptığı bişey yok,lisans mezunu olarak 88 puanla açıkta kaldıysanız tamamen tercih hatası yapmışsınızdır..benim 5.tercihim geldi,ilk 4 tercihim konyaydı,gelmedi,kısmet tabiki..herkese hayırlı olsun sonuçlar..

İstanbul Milli eğitim Bakanlığı Memur..Nokta atış :D Tüm yerleşen arkadaşları tebrik ediyorum.Yerleşemeyen arkadaşlarıda ilerki atamalarda inşallah gönüllerine göre yerleşirler diyorum

ALLAHcc Atnanların cemi Cümlesine hayırlı uğurlu etsin ; dileklerim içten ;Arkadaş siz gidin de sıra bize de gelsin;);)
Kendim atanamadığım içinde memnunum zamansız olurdu... çözmem gereken sorunlarım vardı....

1326 sıra 86,81 lise giresun millieğitim müdürlüğü.

şu an yaşadığım şehirden ayrılamaz ,uzaklaşamazdım...Atandığım yerde de rerme rezil olurdum..

Kurum Adı BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
Kadro Unvanı MEMUR (BAYBURT / MERKEZ - TAŞRA

yerleşemedim ama yerleşen arkadaşlarımıza inşallah bir an önce memur olarak işbaşı yaparsınız.darısı bende dahil olmak üzere yerleşemeyen arkadaşlara.

100süz;

eşine ve sana hayırlı olsun :) TRT nin imkanlarının çok güzel olduğunu söyler fısıltı gazeteleri :) görevinize başladıktan sonra da bilgi almak isteriz.

arkadaslar kura sonuclarını burda foruma akdarabilirmisiniz ben tercih yapmamışım sanırım ben yaptım sanıyodum tercıh bilgilerimde bişey gözükmüyor ve şifremle kura sonuçlarına giremiyorum!

Herkeze Hayırlı ugurlu olsun kazananlara çok mutlu oldum hepiniz için Allah bütün engelli arkadasımza nasip eylesin diğleğyle

ÖMSS de atananlara kutlama..

ÖMSS de atanan, tayinleri cıkan butun arkadaslarımı kutluyorum . gönülden tebrik ediyorum.
hayırlı ugurlu olsun.başarınız ve şansınız daim olsun dostlar...
sevgilerimle....

88.5 Puan/kilis/bilim,sanayi ve teknoloji bakanlığı/Mühendis :)
Elhamdülillah...
Darısı tüm kardeşlerimin başına...

bende 84 puan Karabük Milli Egitime atandım atanlara görevlerinde başarılar atanamyanlara sonra ki atamalarda başarılar dilerim

goku;

arkadasımhayırlı olsun tercıh yerinin kodunu da yazabilirmisin

Mami Junior;

Kardeş KİLİS diye yazmıştım Ankara değil, Kilis... selamlar

Arkadaşlar hayırlı olsun sonuçlar. ilk tercihim Ankara kara kuvvetleri Komutanlığı idi o geldi. Diğer kardeşlerime başarılar diliyorum inş herkes atanır.

Puan 92,93504
sıralama:282
Hatay / tarım bakanlığı /veri hzırlama
ilk tercihim geldi.

ilk tercihim; Konya Sosyal Güvenlik Kurumu Memur geldi

teşekkürler arkadaşlar, darısı sizin başınıza.

samsun halk sağlığı kurumuna vhki olarak atandım.

atanan arkadaşlar hayırlı olsun
inşallah darısı başımıza...

Atanan arkadaşlarımı canı gonulden kutluyorum.Bizim tesellimizde "onumuzdeki maclara bakıcaz"

Üst Alt