Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okb, beden dismorfik bozukluğu ve yineleyici depresyon tanısı ile engelli raporu..?

Kardeşim tek hastalık üzerinden 40 çok zor artık doktorla konuşman lazım

Eğer öyleyse oranların ne önemi var o zaman. Kafalarına göre oran vermiyorlar ki veremezler de oran tablosuna bakarak oran veriyorlar tablodada Okb tedavi ile kısmen düzelen %40 yazıyor kim diyor size tek hastalıktan oran vermiyorlar diye?

Tek hastalıktan oran vermezler diyorlar bu nasıl saçmalık kafalarına göremi oran veriyorlar tabloya göre vermiyorlarmı oranı?

@samedo99,
Eyvallah Hocam teşekkür ederim yani doktorum kısmen düzelen derse heyette o mu onaylanır ?

Evvela geçmiş olsun güzel kardeşim.
Okb den ( ilaçlardan kısmı olarak fayda görüyorsan) 40 puan verir doktorun. İlaçlar seni remisyona sokmuşssa 0 puan verirler. Ben okb olupta remisyonsa olan görmedim bu zamana kadar. Bir ihtimalde ilaçlardan hiç fayda görmüyorsan 60 puan alırsın ki ki doktorlar ekseri olarak 40 puan verirler. Kısmen düzelen yazarlar yollarlar . Eğer çalışamıyorsan gerçekten 60 puan vermeli. 60 puan verecek bi baba yiğitte yoktur heralde.

@Boşasaymayirmibirharf,
Teşekkür ederim Hocam çok saolun.Ne işte çalışabiliyorum nede dışarı çıkabiliyorum sadece düzenle ilgili takıntılarım biraz azaldı kafamdaki düşünceler biraz da olsa hafifledi onun dışında işlevsellik açısından sosyal olarak daha düzelemedim azda olsa ekpss olursa oradan biraz umudum var yine tam anlamıyla düzelmeyeceğim ama yinede bir umut inşallah %40 oran verirler Hocam ona göre ders çalışırsam bi uğraşım olursa sıkıntılarımda belki hafifler diye düşünüyorum

Üst Alt