Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden Ereksiyon Engelleyici İlaçlar

Yalnız iğne kayıt dışı vuruldu bana mahkeme kararı falan yok sanırım doktor kağıda bir iğne yazmıştı bir yere yönlendirdi orada iki iğne vurdular doktor bana iki iğne dedi telefonda dedi çıktı hemşire burada kayıt dışı hadım edilme durumu var sanırım....

Abilify yi kestim randevu aldım doktora da söyleyeceğim .

Bende bu ilaça tekrar başlamak istiyorum.
Nasıl başlayabilirimki. (ENSON 30mg olarak bırakmıştım)
6 aydan fazla olmuştu doktor kontrolünde bırakalı.
Bu ilaçı bırakmak bana kötü geldi
"DAMARLARIMDA HİSSEDİYORUM"

@ayDÜNYAvazo seni bilmem de bende uykusuzluk huzursuzluk... kısaca resmen strese soktu beni depresif atak geçiyorum sandım bipolar konusuna bile yazdım meğersem ilaçtanmış kestim kimsede içiremez bana bu ilacı bir daha .

Sana kötü geldiği içinmi bırakmıştın sen.
Bende bıraktığım için kötü oldum. Adeta beni sallıyor, bu ilaçın yokluğu.

Tekrardan geçmiş olsun hepimize.
Şöyle bir gerçeği paylaşmak istedim.
(BEN BU İLAÇI BİRDEN KESTİĞİMDE
AŞIRI DERECEDE HUZURSUZLUK vede
MUTSUZLUK HİSSETMİŞTİM bu da not)

Aripa ile aynı ilaç sanırım. Okb için doktor aripa yazmıştı ilaç içinden çıkan kağıdı okuduktan sonra ilaç içemez oldum. Ağrı kesici bile .

Genelde duygudurum bozukluğu için reçete edilen bir ilaç. Bende de iki uçlu duygudurum bozukluğu mevcut, bu sebeple kullanıyorum. Yalnız bu ilacın şöyle de ilginç bir tarafı var: Bu ilacı kullanan bazı hastalarda patolojik kumar oynama davranışı gelişme riski gösterilmiş, hatta Amerika Birleşik Devletleri'nde bununla ilgili davalar açılmış. İlacın kullanma talimatında bile bu bahsettiğim bilgiye karşı uyarıda bulunuluyor.

Genelde duygudurum bozukluğu için reçete edilen bir ilaç. Bende de iki uçlu duygudurum bozukluğu mevcut, bu sebeple kullanıyorum. Yalnız bu ilacın şöyle de ilginç bir tarafı var: Bu ilacı kullanan bazı hastalarda patolojik kumar oynama davranışı gelişme riski gösterilmiş, hatta Amerika Birleşik Devletleri'nde bununla ilgili davalar açılmış. İlacın kullanma talimatında bile bu bahsettiğim bilgiye karşı uyarıda bulunuluyor.

Meresa 200 mg kullaniyorum bu nasil ilaç

(Gölge) Daha önce hiç kullanmadığım bir ilaç, bir fikrim yok dolayısıyla.

Doktor bu ilaç prolaktin’i düşürür testosteronu yükseltir dedi doğrumudur? 2 senedir risperdal kullanıyorum cinselliği azalttı bu ilaç.

cardinals abilify maintena iğne kullanıyorum, loto oynarım kumardan sayılır mı? Doktoruma bir danışayım ilginç bir tespit

14 senedir kullanıyorum 30mg olarak. 2 aydır maintena ya geçtik bir sıkıntısını yanetkisini görmediğim ilaçtır. Elin gavuru yapmış aga...

Abilify yi bıraktım etkisi vücuttan kaç günde atılır ?

Born2die Eğer kumar bağımlılığı belirtileri gösteriyorsan, evet kumardan sayabiliriz. Ama kendini zora sokmayacak bir biçimde oynuyorsan, atıyorum haftada veya ayda bir pek kumar bağımlılığı olarak değerlendiremeyiz.

Abilify yi 25 gün falan kullandım etkisi ne zaman çıkar vücuttan hiç içmemiş gibi olurum ? Doktordan randevu aldım kullanırken ve bıraktıktan sonraki durumu ona söyleyeceğim o yüzden soruyorum .

sokrates

Yok bilmiyorum 25 gün kullanmışsın sen.

Ben bu ilaça tekrar başlamak için hastaneye müracaat edeceğim.

8 yıl falan kullanmıştım ben.
6 ay önce ilaçı bırakmıştım.

Xeplion mu iyi bu ilaç mi karar veremedim.

Xeplion Horozu tavuğa çevirir tehlikeli bir ilaçtır. En azından aripiprazol bilinen bir ilaç kullandığın süre zarfında sadece ekeklik baskılanır bıraktığın günden sonra erkekliğine kavuşursun tekrar...

RssCip

Xeplion kullanıyordum doktor aripaya geçirdi herhalde bu ilaca baslatcak yan etkilerinden korkuyorum açıkçası.

Basara
Hap olanını kullanıyorsun korkma beden bazriz yan etki 30 mg kullandığımda şekeri tetiklemesi ve ayrıca bir de şehveti/erkekliği baskılaması idi şahsen böyleydi... Hapı bıraktıktan sonraki gün düzeliyor...

Dikkat: XEplion ereksiyon sorunu yapar; horoz olur bir tavuk, ama kalıcı bir durum değildir bu durum...

Üst Alt