Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Minibüslere engelliler için yeni düzenleme geliyormuş arkadaşlar

HASBİHAS kardeş durumumuza gülelim mi ağlayalım mı bilemedim :) kimi kime şikayet etcez minübüscüleri belediyelerimi ilk önce belediye olarak otobüslerde bi uygulasınlar bakın biz yaptık sizde yapmak zorundasın desin minübüscülere belediye günde ayrı 5 otobüs çıkarsa bile yeter iş görür ama nerde ben yapmam yaptırırım mantığıyla olmaz...haber gayet güzel anlatıyor
Memurlar.Net - Video (Devlet engeli kaldıramadı)

kardeş kimseyi savunma herkese diyoruz yapacaklarrrrrrr bukadar kimse su yüzüne cikamaz yok o yapmadi ben niye yapim bu yapmadi falan laflarla iş yürümez sen münibüsü kayırıp belediye yüklenirsen aynı mantık olur o yapmadı diye senin yapmaman gerekmiyor sonucta onlarca engelli var sokaklarda minübüscüler bunlari gormuyormuydu bilmiyorlarmiydi biliyolardi ama islerine gelmiyordu savunmicaksin kardes direteceksin yoksam hic yapmazlar anlata bildimmi o yüzden o yapmadi bu yapmadi lafini geçelim burdan bizim engelliler adina ne koparirsak kear mantığı ile haraket etmeliyiz yoksam kimse bizim hakkımızı savunmaz kendi haklarimizi savunalim heryerde lütfen onlar bizlere yasa dayatarak önümüze türlü türlü engeller cikardilar sira bizde...

engellilerin kullanabilecegi başka araç almalılar..o araçlar buna müsait degil

alsinlar abi 1 yilda kazandıkları paranın hattı hesabı yok saten hat sahibi kendisi calısmıyor söför kiraliyor kendisi yatiyor para kazanıyor ozaman gidecek daha uyumlu minübüs alacak oyle yan gel yat kazancı ile umursamazlık olmaz bana bitane hat sahibinin söför gösterin eyvallah dicem

elbette alsınlarda bunlar çamurcudur bizde de var böyle dolmuşlar ...

vallah ben minibüscülerin yüzünden otobüse binemiyom bu ayrı konu ama dolmuşlarda engelliler için yapılan düzenleme bence olumludur.

Üst Alt